Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Od tega "Rapad tepe ipimapam" se mi že meša :wOOt: zgleda ima eno posebno energijo tale pesmica, sonček mi je posijal čez okno in mal razbistril tole meglo v moji glavi in v parku :flowerface: če bi vedela kako se počutim x:)x ta trenutek kot list drevesa, ki ga veter obrača po travnikih Tivolija --- zasanjano --- toplo --- pogrešam --- boli --- spet bi sama sebe stisnila --- učke mi počivajo na češpljici ki panča kot kak otroček --- sama sem in pravzaprav nisem sama in lepo mi je xrainbowx

Korak lahkoten in igriv kot v vetru bi odnašal tvoj spomin, in spet sem tam in sanjam v večnost, katere niti v rokah držim; in upanje ki daje mi navdih da jutri bom tu a nihče me videl ne bo; in spet bom sama in spet bom jaz in zamolkel moj obraz, kot stopinja v snegu, zbledela bom... xsrcbumx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

...zaspana sem malo...pa vse bolj se mi zdi da se me neki loteva...se bom odpravla malo vn na svež zrak, pa bom vidla če bo kaj boljše...
Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

vsem, ki potrebujete xwizardx :kiss: xcrossfingx :flower:

meni se je odvalil del skale od srca...levčku so sčistili žile na desni nogi...morda bo jutri že doma :hepko:... tudi vedeževalka x;)x nama napoveduje D obdobje :flower: ...življenje ponovno dobiva xrainbowx barve

yessssssssssssssssssssssss :onfire:

:palec:

pa tale vedeževalka, če se ne motim o kateri je govora, se ne moti :palec:

misliš al veš x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Danes je prav poseben dan. V bistvu sem nenavadno miren, spokojen, presenetljivo glede na to kaj mi dogaja. Se mi zdi, da sem potreboval spet eno opozorilo, predvsem, da se ustavim, neham stalno hitet in probat ujet vse živo, pa ti potem velik tega v bistvu pobegne ali je pa doživeto nekako na pol ali pa še to ne. Že dolgo se nisem gibal, hodil tako počasi in mirno, pa si pri tem vzel velik časa za opazovanje vsega kar ponavad v vsakdanjem hitenju ne opazim. Že dolgo nisem komuniciral z ljudmi tako umirjeno, prav nobena še tako neprijetna stvar me ni vrgla iz tira, me potisnila v hitenje, paniko, joj, moram to moram ono, kaj če ne bo, kdaj bo, kak bo itd. Fino bi bilo ta filing obdržati, kar mi seveda ne bo uspelo, pa vseeno......danes je res poseben dan. Ki so mi ga olepšali tudi posebni ljudje, tisti, ki poznajo mojo stisko, kakor tisti, ki so jo nekako sami začutili, čeprav o njej ne govorim. Pa nekak sem se spomnil na triplov post, ko se je poslovil.....Skratka počutim se zlo posebno, pa mal sem prestrašen. Ali ajde..... :vtz:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

in futrati svojega ega do nažiranja

Hihi...mal pa ipak paše, ne x;)x Sicer pa kot praviš, tudi do tega, da ti to ni več potrebno je treba priti z življenskimi izkušnjami in postopoma, tud če bi rad prehiteli, ker se nam zavestno zdi za mal, da to rabimo, nas mimgrede spet vlovi ta ego v svoje lovke, dokler......nam to enostavn ni več potrebno.

Pikica x:Xx , Audente x:Xx

K. Čapek

Danes je prav poseben dan. V bistvu sem nenavadno miren, spokojen, presenetljivo glede na to kaj mi dogaja.

Fino bi bilo ta filing obdržati, kar mi seveda ne bo uspelo, pa vseeno.....

Ne bo ti uspelo s prve,...tudi z druge ne,.....vendar sčasoma ga boš uspel obrdžat,...in čedalje manj bo trenutkov, ko boš vržen iz takta in pozabil nase in svoje vrednote,.......to pa zahteva samodisciplino in poplno odkritost do sebe.....to je bistvo moči......no, feeling poznaš......drži se ga,...s tem se držiš "sebe"..... in vse dobro :detelca: xwizardx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Ne bo ti uspelo s prve,...tudi z druge ne,.....vendar sčasoma ga boš uspel obrdžat,...in čedalje manj bo trenutkov, ko boš vržen iz takta in pozabil nase in svoje vrednote,.......to pa zahteva samodisciplino in poplno odkritost do sebe.....to je bistvo moči......no, feeling poznaš......drži se ga,...s tem se držiš "sebe"..... in vse dobro :detelca: xwizardx

Ja, verjetno res ne. Mi pa tudi niso niti malo všeč lekcije, ki me kdaj "prisilijo" v tak način...... :xx!: Na svoje vrednote ne pozabljam, pa vedno manj je možnosti, da bi, se mi zdi. Sebe in svoje telo pa očitno nimam dovolj rad, to bi bilo vredno spremeniti, sploh ne vem kako le mi to ne rata, ko sn pa tolk fejst in postavn xcivx x:o)x x:Dx Popolno odkritost do sebe? Ja, ta je težka. Čeprav se mi zadnje čase vedno znova in znova zdi, da se ne uspem nadmudrit, četudi to, sicer tko čist spontano, poskušam.... :inocent: x:o)x

K. Čapek

Zjutri sem bla čist pesimistična..joj..kaka sem bla.. :xx!: Sem si po službi privošla en dolg sprehod..Zdj sem pa full optimistična in se mi zdi,da je svet lepši in da lahko vsako oviro premagam.. x:)x

Go GIRL!! :onfire:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

no, upam, da na svežem zraku opaziš tak lep prizorček, kot ga imaš na avatarju x:)x

no, na sprehodu res na žalost nisem srečala nobenega metuljčka, sem pa srečala eno kolegico, ki je že kr neki časa nisem vidla, tak da je blo tut zlo zajn, sem uživala, pa še glavobol je izginu :palec:

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

bili tudi boljši dnevi...

na koncu dneva boš zihr zadovoljna z njim, ker boš tekom dneva vedno bolj nasmejana in dobre volje :palec: x;)x

jest sm pa ob poslušanju krasne glasbe čist mehak po razpoloženju x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

...ni še super...je pa fajn....morda bo celo še bolše...nikoli se ne ve kaj prinese večer x:px x:px

Audente, maš torej plane zvečer... lepo, lepo to

js tudi, mislim, da bo kr fajn, sem po dolgem cajtu doma zvečer xyesx

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...