Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Dans je en tak poseben dan.Nabit s čustvi.. x:)x Ugotovila sem ,da je sreča še vedno na moji strani..pa eno fajno novičko zvedla.. x:px x:Ix Pa še mamuška mi je malinino pito spekla,ki jo obožujem .. x:px x:px

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Deli na socialnih omrežjih

vsem ki rabite :kiss: xwizardx ...pogumno v nov dan

Jst ga rabim danes, zelo! Hvala in objem nazaj x:Xx http://www.lunin.net/forum/uploads/post-5588-1170404751.gif

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Danes malo bolje. Imam samo 37,5 vročine in lahko celo malo hodim po stanovanju. x:o)x No ja baje je vse za nekaj dobro. Sedaj sem si rekla, da bom res dala mir, ker sem bolana. Bila skoz v postelji, skoraj iztradala, ker nisem imela nič hrane doma. Sem morala po sadje, sama sebi sem se smilila. Edino frend me je klical vsaj 13x, vendar sem imela izklopljen zvok. Potem sem ga klicala in je rekel če kaj rabim. xsrcx

Moji notranji demoni so dirkali skozi mene, no saj še sedaj. Problem je v tem, ker so me domači navadli, da ne govorim o svojih občutkih, ko me kaj tare in tega še sedaj ne zmorem. Največkrat v lastno škodo. Kot da jim ne bi hotela dati zadoščenja sedaj ali pa me je celo sram, pred njimi ne vem. Od njih pričakujem samo grajo, zanimivo ne, stara sem 33 let no je pa res. Bo že se izteklo 1 x.

Kako čemo? Lako čemo.

x:)x superrrrrrrrrrrrr

kam je šel, pred štirimi urami je za eno uro nekam skočil.....

zdejle bom pa jst za pol ure x:px

pr nas pa vročina 38 pa še mal čez, že cel mesec, sam, da se seli po olupkih malo levo malo desno, pa ALO, ALO gledamo x:Dx x:Dx x:Dx

smo ko Klinika na koncu mesta x:px

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Izraz, upam, da se boš vsak dan počutila bolje in sigurno se ti bo izšlo, velik korak si že anredila da si to ozavestila xsrcx

Graje pa si ne zasluži, še psoebej ne od svojih staršev. Energijo usmerjaj vase in v tiste, ki te imajo radi,....

poglej kakšen film, preberi knjigo, preusmiri misli v tisto kar te veseli xsrcx si vredna veliko, veliko več :palec:

full energije, oprala sem si avto, pomila zunanje stopnice, kuham kosilo, peljala psa na sprehod, zvečer pa na šiht (za šank ) Pa saj je petek!

lubčka vsem x:Xx

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Graje pa si ne zasluži, še psoebej ne od svojih staršev. Energijo usmerjaj vase in v tiste, ki te imajo radi,....

poglej kakšen film, preberi knjigo, preusmiri misli v tisto kar te veseli xsrcx si vredna veliko, veliko več :palec:

Morda pa se nekateri ljudje res ne spreminjajo in preveč pričakujem od njiju. xrolleyesx

Bom, obljubim. xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

Morda pa se nekateri ljudje res ne spreminjajo in preveč pričakujem od njiju. xrolleyesx

Bom, obljubim. xsrcx

a veš da sem jaz pred nekaj leti (pe ne zelo daleč nazaj) jokala v telefon, prav hlipala in sem povedala mami da jo imam rada in da vem da ima tud ona mene, ampak da naj mi kdaj to pokaže pvoe, da naj kdaj mene pokliče ne samo moje hčere, da naj kdaj vpraša kako sem jaz, ne samo kako je mala, da nisem samo mama njene vnukinje, temveč tudi njena hči... in na koncu sva jokali obe... i odnos se je bistveno spremenil... ampak vedno sem čakala da bo sama naredila prvi korak, da se bo spremenila... pa ni šlo, sem pač morala iz sebe dat da me boli... in ni mi žal, ker sva se zelo zbližali. če se ne bi, mi nikoli ne bi bilo žal da nisem povedala kar me muči in nama dala možnost... ne pravim da je isto pri tebi niti malo ne

pa še nekaj sem se naučila, da ne pričakujem ničesar več od nikogar... manj boli pa večkrat sem presenečena ;)

Poskrbi zase :palec:

Prestrašen. Čakajoč. Čakanje me je že tak vedno jezil, tole me pa kar mal ubija. Pa žalosten mal in zaskrbljen. Vendar pripravljen..... :vtz: K mam še velik stvari na totem sveti za nardit...... x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

nekateri res ne,......vendar, da veš, je fajn prej preverit...če lahko, naredi prvi korak.......ti je Ksenia lepo napisala x:)x

In če ugotoviš, da se tudi po tem ne spremenijo,.....probaj razumet tudi njih,....čeprav je glede staršev to težje.....namreč tudi oni so samo ljudje, na duhovni razvojni stopnji, kakršni pač so,.....in da delujejo pač tko kakor najbolje znajo,.....nič več in nič manj.....to ne pomeni, da si ti ne zaslužiš ljubezni,.....pač pa, da ti jo oni ne znajo dati.....da te niso znali tega naučiti...niti ne ljubiti in ceniti sebe, svoje vrednote....le kako, saj tudi oni ne ljubijo in v tem pogledu cenijo sebe......žal. je tako.....na tebi pa je, da to "osvojiš" in dodelaš sama......hm, v tolažbo: zna bit, da te ne bodo razumeli,....vendar vedi, da nekdo, na "višji" stopnji lahko razume nekoga na nižji.....obratno pa nilkoli ne......ajd, imej se rada bejba :detelca:

Prestrašen. Čakajoč. Čakanje me je že tak vedno jezil, tole me pa kar mal ubija. Pa žalosten mal in zaskrbljen. Vendar pripravljen..... :vtz: K mam še velik stvari na totem sveti za nardit...... x^x

pismu no... :detelca: xwizardx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

To vse sam zarad ne-videne ritke...... :C: :vragec: x:Dx

Thx. x:Xx Sn pa pozabu....sn tud trmast, optimisitičen, dokaj trdn x^x x:o)x Aja, pa mal bl štekam Drnovška in njegovo "ignoriranje" bolezni......v smislu "saj bolj bo obsedla naše misli in vanje naselila strah itd. bolj bo močna, saj bo tako imela še zaveznike, pomočnike........strah, miselna obsedenost, žalost, obup itd.". x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

To vse sam zarad ne-videne ritke...... :C: :vragec: x:Dx

Thx. x:Xx Sn pa pozabu....sn tud trmast, optimisitičen, dokaj trdn x^x x:o)x Aja, pa mal bl štekam Drnovška in njegovo "ignoriranje" bolezni......v smislu "saj bolj bo obsedla naše misli in vanje naselila strah itd. bolj bo močna, saj bo tako imela še zaveznike, pomočnike........strah, miselna obsedenost, žalost, obup itd.". x;)x

mickeni nč bat... x:Xx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Guest mačona

Klarus, tvoja nova ikona je ful kjut. :palec:

danes sem po dolgem času bolj optimistično razpoložena in ne živčna in zaskrbljena kot cel mesec ali še več nazaj. res je, da sem spet mela grde sanje, ki bi najraje, da jih ne bi bilo, samo očitno so dogodki iz preteklosti, ki jih še nisem predelala in dokler jih ne bom, me bodo sanje opozarjale na to ... no, pa sem si danes zjutraj rekla, da tokrat pa jutranji občutki, ki se pojavijo zaradi teh morečih sanj, ne bodo vplivali na moje celodnevno počutje in je bilo hitro bolje. zdaj, če pomislim na prizore in sanj, me ne ganejo. x:)x

Moji notranji demoni so dirkali skozi mene, no saj še sedaj. Problem je v tem, ker so me domači navadli, da ne govorim o svojih občutkih, ko me kaj tare in tega še sedaj ne zmorem. Največkrat v lastno škodo. Kot da jim ne bi hotela dati zadoščenja sedaj ali pa me je celo sram, pred njimi ne vem. Od njih pričakujem samo grajo, zanimivo ne, stara sem 33 let no je pa res. Bo že se izteklo 1 x.

kot da bi mene opisovala x:Ix :vio:

ampak se ne dama, ane xsrcx x:Xx xrosex

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

xrolleyesx Full sama....

Ahua, dobrodošla !

Nikoli nisi sama !

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Ahua, dobrodošla !

Nikoli nisi sama !

Thnx Kylie... x:)x .....................mah, sej vem, sam ...če tko pogledaš, pride slab dan, pa ok dan, pa itd, som konc koncev k gremo ajat si sam tko al pa drgač a ni tko?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...