seal 2. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2007 dones je mal čudn dan, neki je v zraku Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ugasnila luč, prižgala si svečke po sobi, poslušam enigmo, v izparilniku et. olje sivke ne bi imela nič proti kaki družbi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Moje počutje zdele...uživam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Že nekaj dni, malček napeto Rabim mesec dni odklopa eh sej bo xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Rabim mesec dni odklopa Jaz tud. Ni glih strelčevsko obdobje Sem pa miselno v tem, da je slabo nujno, da lahko pride dobro.....da tako pač je.......in predvsem....da kmal pride spet dobro. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 jst mam mesec dni odklopa, sam bi rabla še en mesec drugačen odklop - zamenjala bi okolje... mah ja, nikoli mi ni prav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 jst mam mesec dni odklopa, sam bi rabla še en mesec drugačen odklop - zamenjala bi okolje... mah ja, nikoli mi ni prav Ja meni tudi ni nikoli nič prav, zgleda. Kar ene opasne spremembe bi skoz delala. Hvala za zadnjič, ko me je trgalo. Danes mnogo bolje. Ko bližnji ne ravnajo v skladu z mojim jezikom ljubezni, me cufa in sem mnogo prizadeta, odpiram stare stvari, moj lunski škorpijon pa bikov mars, i sapouse. V resnici sem dobričina, ko pa to priseka se pa mučim, da me že vse boli. Še dobro, da imam vsaj kanček zdrave pameti, pa frende, ki so odkriti z mano, pa da se zavlečem v luknjo in ne sekam naokoli. Sem pa zmatrana od vsega tega. Pobere mnogo energije. Ha fino ne, moja pot v tem lajfu je odpuščanje, pa se včasih tok upiram, da človek ne bi rekel. :xx!: Vročina samo malo čez 37, stanje se izboljšuje tudi fizično. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 pijačka in čvekatura z mačono, to bo še en fejst zaključek dneva Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Fajn..sem si kupila oranžen pulovar Pa spotoma še na kavo stopila .....tako da sedaj pa mal čvekam tukaj...pa se mal smejem enim zelo globokoumnim izjavam... Oprostite ampak res...brez zamere Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 meni pa vroče, prišla ravno iz kopeli Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Jah u redu...dokej...bolje kot učer, pa ne najbolje...ah to zdravje. NEJ ŽE MINE... Odpravljam se poslušat dober jazz, ker rabim po tej EMI nekaj dobrega... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 malo žalostno in razočarano ...grem raj kr spat Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 dobr, da nism pogosto taka Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 dobr, da nism pogosto taka sg.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 hvala, Amis Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 pa, mal boljše kot včeraj..pa lažje, sem si ravno oskubla noge Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Boljš sem se celo popoldne sprehajala po sončku po Ljubljani je blo ful lepo pa na palačinkah sem bla s fajn družbico mal za ego nafilat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 packasto, packaste misli imam Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 grešnica sam v mislih , na žalost Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 mysti, bo boljš druidka, jest tut danes packasto mislim...se pozna, ko pri pisanju svojih misli kuli packa Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 grlo boli veliko tekočine pij druidka, jest tut danes packasto mislim...se pozna, ko pri pisanju svojih misli kuli packa kaj morem, sem packa po duši Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 kaj morem, sem packa po duši aha..človek kar verjet ne more, da se za takim milim obrazkom skriva takooo poredna duša hm..si se že odločila kakšna bo kazen zaradi grešnih misli? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 aha..človek kar verjet ne more, da se za takim milim obrazkom skriva takooo poredna duša hm..si se že odločila kakšna bo kazen zaradi grešnih misli? pa kake imaš ti to kaka kazen Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 ja kazen..kazen mora biti vzgojna!se jo bom pa kar sam spomnu, posebej za gospodično profesor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 ja kazen..kazen mora biti vzgojna!se jo bom pa kar sam spomnu, posebej za gospodično profesor ti kar sanjaj. kaka kazen le spala super, sam kljub vsemu blo premalo še vedno me trga velik Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.