Ksenia 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 hm, a mi gre lahko še kaj po zlu? počutim se pa totalno v blatu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 hm, a mi gre lahko še kaj po zlu? počutim se pa totalno v blatu Blato ima zdravilni učinek. In včasih mormo it skozenj, da se potem očistimo vse nesnage, ki se nas drži! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 trenutno ne čutim zdravilnega učinka...saj te razumem, hvala ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 zalostno in jezno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 pijačka in čvekatura z mačono, to bo še en fejst zaključek dneva najs je blo na pivcu in čveku. edino cigaretenega dima nisem več vajena, so me kar učke pekle pol in mela sem čist rdeče. greve drugič v slaščičarno. moram te pohvalit, ful žariš, dobr zgledaš, kaj še naj rečem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 mal žalostna pa eno osebo ful pogrešam... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Danes se počutim malo neadekvatno. Kdo bo sposoben razumeti ljudi.... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 najs je blo na pivcu in čveku. edino cigaretenega dima nisem več vajena, so me kar učke pekle pol in mela sem čist rdeče. greve drugič v slaščičarno. moram te pohvalit, ful žariš, dobr zgledaš, kaj še naj rečem. drugič bo tortica padla, pazi te držim za besedo! Sploh pa sem jst totalno zabasana prišla domov pa mislim da je imel cigaretni dim tut nekaj s tem opravit poleg sinusov, imaš čist prav! Lupčka pa že veš zakaj! Even if it kills me, I'll stand up straight and proud and I'm gonna smile sploh taksistu vedno pogosteje ti pa glej da mi čimprej spokaš nekam kjer boš lahko svobodna!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Danes se počutim malo neadekvatno. Kdo bo sposoben razumeti ljudi.... E, daj.Za začetek bi danes sam sebe malo razumela Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 a imamo kje kakšno temo za sočne kletvice? tko razpoložensko da si daš duška... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Bring it on, babe. Kaj se zadržuješ? Lohk pa v mojem blogu posvinjaš, itak ma sam cca 10 ljudi dostop, pa pol od tega jih ne bere, tko da...feel free to curse. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 še meni poveš...tajno šifro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 še meni poveš...tajno šifro Eh, sej te ne zanima...sam kokodakanje in moje jamranje, kok ste tipi beboti. Pa preveč osebno je, pa to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 glede na to da me poznaš in veš iz kje prihajam in veš da moram biti fejst razpištoljena da mi kej takšnega na misel pride, potem se ti dozdeva da morajo bit prav hude na konc jezika a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Eh, sej te ne zanima...sam kokodakanje in moje jamranje, kok ste tipi beboti. Pa preveč osebno je, pa to. ma sej smo res....beboti...v osebne stvari...se pa tud rad na vtikujem....veselo kokodajsanje...še naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 tipi beboti to je čista realnost Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 tipi beboti to je čista realnost ja taki smo...beboti...za razliko od vas...prečudovitih stvaritev narave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 glede na to da me poznaš in veš iz kje prihajam in veš da moram biti fejst razpištoljena da mi kej takšnega na misel pride, potem se ti dozdeva da morajo bit prav hude na konc jezika a jaz sem si pa danes privoščila eno hudo masažo sem ravno prišla domov....in ugotavljam...da bo treba najmanj enkrat tedensko tja it pol mi je tip še ene par takih povedal....da skoraj verjamem v pravljice..............in Bobi mi je potrdil večerjo....pride na večerjo, vau , tip ki ma najlepše okice daleč naokoli Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 tipi beboti to je čista realnost beboti? danes je v enem blogu kup drugih ljubkovalnih imen :xx!: Audente me veseli da uživaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 ja taki smo...beboti...za razliko od vas...prečudovitih stvaritev narave vi ste tudi najboljša napaka narave in mali beboti, ki jih ženske ljubimo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 ti pa samo užiwaš dam pršu... zmatran :xx!: ampak me še neki čaka za nardit... ne da se mi vau pogrešana duša se je vrnila Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 beboti? danes je v enem blogu kup drugih ljubkovalnih imen :xx!: Audente me veseli da uživaš Ksenia kwa naj a naj se obesim al kaj no saj bi se enemu za vrat a nimam možnosti veš kaj...ne bo mu/jim uspelo ker sem res vesela sploh ene dušice, ki me spravlja v smeh Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Zelo žalosten sem. Opazil sem, da se mojemu kužku, ki na desno oko že itak ne vidi, razvija siva mrena tudi na levem očesu.Ampak bom vzel to kot izziv in storil vse kar vem in znam, da njen razvoj zaustavim! Jebo ji pas mater (sivi mreni namreč) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Zelo žalosten sem. Opazil sem, da se mojemu kužku, ki na desno oko že itak ne vidi, razvija siva mrena tudi na levem očesu.Ampak bom vzel to kot izziv in storil vse kar vem in znam, da njen razvoj zaustavim! Jebo ji pas mater (sivi mreni namreč) Poznam to...no ti že veš...drugače pa sivo mreno tudi operirajo, seveda če kuža že ni v letih drugače pa se to zelo rado ponavlja. Leta naredijo svoje. Da se pozdravi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Jebo ji pas mater (sivi mreni namreč) saj jo bo nosko premagal ( sivo mreno namreč) Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.