Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Guest mačona
xcheersx pijačka in čvekatura z mačono, to bo še en fejst zaključek dneva :flowerface:

xyesx najs je blo na pivcu in čveku. edino cigaretenega dima nisem več vajena, so me kar učke pekle pol in mela sem čist rdeče. greve drugič v slaščičarno. x:Dx x:o)x

moram te pohvalit, ful žariš, dobr zgledaš, kaj še naj rečem. x8Dx :palec:

Deli na socialnih omrežjih

mal žalostna

pa eno osebo ful pogrešam...

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

xyesx najs je blo na pivcu in čveku. edino cigaretenega dima nisem več vajena, so me kar učke pekle pol in mela sem čist rdeče. greve drugič v slaščičarno. x:Dx x:o)x

moram te pohvalit, ful žariš, dobr zgledaš, kaj še naj rečem. x8Dx :palec:

x:Dx drugič bo tortica padla, pazi te držim za besedo! Sploh pa sem jst totalno zabasana prišla domov pa mislim da je imel cigaretni dim tut nekaj s tem opravit poleg sinusov, imaš čist prav!

Lupčka pa x:Xx že veš zakaj! Even if it kills me, I'll stand up straight and proud and I'm gonna smile x^x sploh taksistu vedno pogosteje x;)x :flowerface: ti pa glej da mi čimprej spokaš nekam kjer boš lahko svobodna!!!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Danes se počutim malo neadekvatno. Kdo bo sposoben razumeti ljudi.... xrolleyesx

E, daj.Za začetek bi danes sam sebe malo razumela :o|o:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Eh, sej te ne zanima...sam kokodakanje in moje jamranje, kok ste tipi beboti. x;)x x:Dx x:px

Pa preveč osebno je, pa to. x:Ix

ma sej smo res....beboti...v osebne stvari...se pa tud rad na vtikujem....veselo kokodajsanje...še naprej x:Dx

glede na to da me poznaš in veš iz kje prihajam in veš da moram biti fejst razpištoljena da mi kej takšnega na misel pride, potem se ti dozdeva da morajo bit prav hude na konc jezika a x:Dx :vragec:

jaz sem si pa danes privoščila eno hudo masažo x:Dx sem ravno prišla domov....in ugotavljam...da bo treba najmanj enkrat tedensko tja it :inocent:

pol mi je tip še ene par takih povedal....da skoraj verjamem v pravljice..............in Bobi mi je potrdil večerjo....pride na večerjo, vau , tip ki ma najlepše okice daleč naokoli :inocent: x:px x:px x:px x:px

beboti? danes je v enem blogu kup drugih ljubkovalnih imen :xx!:

Audente me veseli da uživaš :palec:

Ksenia x:Xx kwa naj :eek: a naj se obesim al kaj :vragec: no saj bi se enemu za vrat :inocent: a nimam možnosti :sori:

veš kaj...ne bo mu/jim uspelo x:Dx ker sem res vesela x^x sploh ene dušice, ki me spravlja v smeh x:px xsmx

Zelo žalosten sem. Opazil sem, da se mojemu kužku, ki na desno oko že itak ne vidi, razvija siva mrena tudi na levem očesu.

Ampak bom vzel to kot izziv in storil vse kar vem in znam, da njen razvoj zaustavim!

Jebo ji pas mater (sivi mreni namreč)

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Zelo žalosten sem. Opazil sem, da se mojemu kužku, ki na desno oko že itak ne vidi, razvija siva mrena tudi na levem očesu.

Ampak bom vzel to kot izziv in storil vse kar vem in znam, da njen razvoj zaustavim!

Jebo ji pas mater (sivi mreni namreč)

Poznam to...no ti že veš...drugače pa sivo mreno tudi operirajo, seveda če kuža že ni v letih drugače pa se to zelo rado ponavlja. Leta naredijo svoje.

Da se pozdravi :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...