strelka02 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Pa saj....ampak res me je razkurla ženska ...se meniš z njo sprejmeš njene pogoje, pa je sladka ko med. (ja vem to ni dober ) bemu dones.... res bi jo na njuško...pa je nisem...sem pa uporabila verbalno komunikacijo. Samo stil pa to ni moj (njuška ), kaj so eni žleht..včasih je pač tako da se klin s klinom zbija...no uporabila drugo orodje no saj želodec me ne bo bolel Tako zdele sem se pa mal nasmejala...se kar fino počutim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Zelo žalosten sem. Opazil sem, da se mojemu kužku, ki na desno oko že itak ne vidi, razvija siva mrena tudi na levem očesu.Ampak bom vzel to kot izziv in storil vse kar vem in znam, da njen razvoj zaustavim! Jebo ji pas mater (sivi mreni namreč)ja z zadnjim stavkom e strinjam... jebo jim pas materupam, da premagaš mreno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 ti kar sanjaj. kaka kazen le no..boš že še vidla hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Danes sem videla, kolk enih zahrbtnih ljudi živi na tem svetu. Ne morem verjet, res ! Drgač sem pa ok, pridna sem bla cel dan (delala).Lupčka vsem Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Ah ja... še ene dve ure učenja me čaka, pol pa mogoče postelja... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 It just keeps getting better Even if it kills me, I'm gonna smile Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Nosko, dej spedeni Pavleta, no, k je tok fejst kuža. Jst pa neki pokašljujem dons. Ni mi všeč. Pa kri mi je zjutri iz nosa tekla. Pa polnilc sm pozabla doma in mi je GSM navsezgodaj zjutraj crknu. Bemti!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 no..boš že še vidla hehe komi čakam It just keeps getting better kak je nekdo odlične volje Jst pa neki pokašljujem dons. mi je GSM navsezgodaj zjutraj crknu.Pikica, pa ne no, nič pokašljevanja sploh glede telefona pa, kak fajn, boš vidla, kak je fajn, ko boš imela mal miru.jaz si vsake toliko časa izklopim telefon hm, nič, se bo treba spravit v službo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 komi čakam kak je nekdo odlične volje Pikica, pa ne no, nič pokašljevanja sploh glede telefona pa, kak fajn, boš vidla, kak je fajn, ko boš imela mal miru.jaz si vsake toliko časa izklopim telefon hm, nič, se bo treba spravit v služboSej sm spila čaj, pa je ok zdej.Mah, klinc, glih dons, k res rabm telefon, mam crknjeno baterijo! Za popizdit!!!!! No, bomo že nekak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Kok sm jst dons zaspana!!! Pa pojma nimam zakaj, sm šla normalno spat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Kok sm jst dons zaspana!!! Pa pojma nimam zakaj, sm šla normalno spat... jaz sem tudi šla normalno spat, pa kaj, ko sem celo noč obletnico mature organizirala , zdaj me pa matra.... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 jaz sem tudi šla normalno spat, pa kaj, ko sem celo noč obletnico mature organizirala , zdaj me pa matra.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 drugič bo tortica padla, pazi te držim za besedo! Sploh pa sem jst totalno zabasana prišla domov pa mislim da je imel cigaretni dim tut nekaj s tem opravit poleg sinusov, imaš čist prav! Lupčka pa že veš zakaj! Even if it kills me, I'll stand up straight and proud and I'm gonna smile sploh taksistu vedno pogosteje ti pa glej da mi čimprej spokaš nekam kjer boš lahko svobodna!!!pa naj bo tortica, čist nič se ne branim sladkarij. by the way ful se mi lušta tiramisu v tem momentu, sem šla prav v temo o receptih zanj, pa se mi sline cedijo ... čez dva dni zviznem domov, mama kupi sestavine in bom ustvarila tak tiramisu, da bo za dol past dober. "taksistu" na skrbi, itak se bom znašla. pa res si ful želim svobode. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 pocutim se tko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Kolk se men vleče dan in to samo azto, ker moram poklicat ob 14 ginekologa... pa ful čutim bolečine, mah....me pa dve osebi, ena iz foruma, druga ne (vsaj mislim da ne ) tko vsaka na svoj način bodrita. Fajn pa je tudi imeti ob sebi nekoga ki ti zna povedat stvari ki so čisto zraven tančice hvala vama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 očitno bom še nekaj časa počivala...žal mi je za prijateljičinega očka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 ponoči odtrpel očka moje prijateljice Ah, sej se ima zdej kjer je, zihr bolj fajn, tko da...nič bat Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 K, da si nebi zob umila zjutri , pa sem jih , pa mam kr neki kosmate :xx!: Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 ponoči odtrpel očka moje prijateljice mal sem na trnih, grem jutri na prvi razgovor za prvo zaposlitev v enem projektivnem biroju.... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Prezeblo...a nej grem najprej mal ajat, da se pogrejem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Prezeblo...a nej grem najprej mal ajat, da se pogrejem? najprej se mal stisni k meni in pogrej, potem greva pa skupaj ajat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Ja tako Cashy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 ponoči odtrpel očka moje prijateljice Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 oh, jeternica Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 I think I might be in love. Vse je enkrat prvič. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.