RUSLANA 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Kr spočito, pa mal me zebe...kurteeeeeeeeeeeee! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 I think I might be in love. Vse je enkrat prvič. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 razpizdena Pijem kavo in čakam da me mine Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Jst sem pa že bo-olš Pa sam še danes delam uf kok fajn Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Jst sem pa že bo-olš Pa sam še danes delam uf kok fajn Zato pa takoj mal poskočit , kolk so mi všeč taki tedni Drugač sem pa zdajle kar neki utrujen ,v službo sem prišel, pa se moram najprej spočit , da si bom šel lohk čaj skuhat , še dobr, da je miren dan v službi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 O, pezdeti, jst pa v petek delam in to po vsej verjetnosti 11 ur. Sej vseen klinc, bolš to, k pa doma ležat, pa jamrat, da nimaš kej za delat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 sej jst mam kaj za delat, nabava gospodinjskih aparatov , pa tut ležanje je ena vrsta dela, skrb za dušo in telo , sej bom še kakšno uro za tebe odležal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Pikica jaz imam genialno rešitev - če se dolgočasiš slučajno in nimaš kaj početi, mene pokliči -tko priporočilo za vnaprejgrem jaz nazaj brat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Pikica jaz imam genialno rešitev - če se dolgočasiš slučajno in nimaš kaj početi, mene pokliči -tko priporočilo za vnaprejgrem jaz nazaj brat Zmenjeno...samo, men je ponavad takrat dolgčas, k maš ti dedca doma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 preden boš ti prišla do mene bo njega že minilo bit doma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 najprej se mal stisni k meni in pogrej, potem greva pa skupaj ajat Pika a to povabilo pa si kar zignorirala? (Pa ne se zdaj delat, da nisi prebrala tega ) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 :xx!: kot da bi me kdo pretepel, dejansko kot ena cunja cunjasta razvlečena, da ne rečem spet čutim gnojni zadah v grlu in vse je suho plus zaripla skos v obraz, bljah! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 :xx!: kot da bi me kdo pretepel, dejansko kot ena cunja cunjasta razvlečena, da ne rečem spet čutim gnojni zadah v grlu in vse je suho plus zaripla skos v obraz, bljah! sej bo, Chariot, ti sam čajčka pij, pa limone ne pozabit jaz pa sem uspešno prestala razgovor za službo (prvo ) Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Neprespano, pa nekiy me hoče glava bolet ampak sm kr ql. Vsem bolnikom pa : pejte v pojstlo pa daljinca v eno, knigo pa v drugo roko. Pa pozdravte se, da naute kle jamral Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Jaz grem pa delat js pa že delam čikov zmankal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 okej no mama Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kessy 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 pa kaj razsaja gripa al kwa... že včeri me je neki grlo bolelo pol pa danes zjutraj vstatem in sem se grozn počutla.si zmerim vročino in 38.8 :xx!: ja nč doma bom in počivala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Kako se počutim? Čudno. Kakor, da bi se danes počutil kako drugače kot sicer... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 kot ponavad... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 i feel good, postorila že enih par stvari danes, nekam dosti energije mam. ma glavno, da nekaj počnem, pa sem zadovoljna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ma glavno, da nekaj počnem, pa sem zadovoljna. Delo osvobaja, sem slišal pravit. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 O, pezdeti, jst pa v petek delam in to po vsej verjetnosti 11 ur. pa nisi edina bi imela v petek sam eno uro pouka, ker četrtih letnikov ni, ker imajo informativni danpa so mi določli, da bom ena od vodičk naše šole-bom mal razkazovala šolo osnovnošolcem aja, pa še eno uro pouka imam, eno uro zg v 2. letniku in to ob enih do dveh mislim, sicer pa ob petkih sam do pol dvanajstih petkovi plani so se mi podrli :xx!: kot da bi me kdo pretepel, dejansko kot ena cunja cunjasta razvlečena, da ne rečem spet čutim gnojni zadah v grlu in vse je suho plus zaripla skos v obraz, bljah! veliko zdravja viroza, isto je mene zagrablo aja, sicer pa mal zaspana, pa velik lena Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 zmaaaatrana, ne da se mi več učit, pa še občutek mam, da se me neki loteva ...dobro da je jutr nov dan Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 utrujeno,zmantrano in pospano od nedela v sluzbi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.