Guest mačona 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Jaz pa sem se kar premislil...ne grem plesat, ker se mi ne da. Sem tekel...počutim se enkratno...in mislim, da bi bilo nesmiselno kurit to pozitivno energijo v nekem zakajen :xx!: smrdljivem lokalu...se strinjam. jaz sem pa malo žalostna, ker grem jutri nazaj v Ljubljano. tako fajn je doma. pa danes sva z bratom nekaj pomagala v goricah delat ... vsak dan sem šla na dolg sprehod tik pred sončnim zahodom. jutri pa nazaj v mrko megleno Ljubljano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cevap 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 gripasto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
situla 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 danes se počutim tako, kot že nekaj časa - obupno, žalostno,negotovo - kot en velik loser. kdaj bo zame posijalo sonce? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 grozno ko da bi preso preko mene parni valjak... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 žalostno...zmedeno... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 še zmer zaspano ampak bo tko lep dan dons Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 mal utrujeno ampak drugac super... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Ne preveč dobr... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 na kurac mi gre vse :xx!: vprašanje - žila ki je bila po operaciji vneta (vstavljanje zadevice za infuzijo in nato lepo težave zaradi tega ker ni bilo pravilno not dano) postaja spet rdeča in čezdalje bolj trda... kaj naj - obesim koga?????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 ... kaj naj - obesim koga?????? na žilo skor ziher nau vplivalo.....sam počutje bo pa brez dvoma bolš js sm tud tko.....vse mi gre na živce, sploh folk :xx!: najraj bi se zavlekla nekam k živ boh neb najdu do mene tak pa sam gnjavjo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Todika, ja nosečnost zna drmat ane?sej bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 na kurac mi gre vse :xx!: vprašanje - žila ki je bila po operaciji vneta (vstavljanje zadevice za infuzijo in nato lepo težave zaradi tega ker ni bilo pravilno not dano) postaja spet rdeča in čezdalje bolj trda... kaj naj - obesim koga?????? pobož pa žal ne vem druzga Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 hvala, mah sej bo...še vedno sem skoz noter pa sem mal tečna... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 samo alkoholne obkladke si dajaj...sem tud to mela Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Todika, ja nosečnost zna drmat ane?sej bo ma ne govor neb verjela Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 res težko verjamem Klarus se to ponavlja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 men se ni..je pa res, da me ob kaki močnejši vremenski spremembi boli žila nabavi si kako kremo iz kostanja za žile, pa maži z njo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 men je po enem mesecu ful trda in rdeča žila postala, vmes je bilo že ok...ne vem nekak dajem tole vse skupi v povezavo - nekaj ni ok v mojem organizmu da se hudiča noče nič celit... ko veš lahko deluješ...ej punce jutri držte pesti za mojo mami, je spet na On.kliniki, jo čaka operacija - močno sumijo na raka.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 kaj pa zdravnik pravi na to držim pesti za tvojo mami Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 ksenia Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 TUD JAZ TI DRZIM SAJ BO VSE URAD BOS VIDELA... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 zmedeno... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 ksenia, zate in za tvojo mami... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Spet imam zamašen nos... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 strah me je... upam, da bodo novice dobre... kako se vleče čas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.