Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Guest mačona
Jaz pa sem se kar premislil...ne grem plesat, ker se mi ne da. Sem tekel...počutim se enkratno...in mislim, da bi bilo nesmiselno kurit to pozitivno energijo v nekem zakajen :xx!: smrdljivem lokalu...

se strinjam. :palec:

jaz sem pa malo žalostna, ker grem jutri nazaj v Ljubljano. :sori: tako fajn je doma. pa danes sva z bratom nekaj pomagala v goricah delat ... x:Dx :palec: vsak dan sem šla na dolg sprehod tik pred sončnim zahodom. jutri pa nazaj v mrko megleno Ljubljano. :V:

Deli na socialnih omrežjih

Ne preveč dobr...
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

na kurac mi gre vse :xx!:

vprašanje - žila ki je bila po operaciji vneta (vstavljanje zadevice za infuzijo in nato lepo težave zaradi tega ker ni bilo pravilno not dano) postaja spet rdeča in čezdalje bolj trda... kaj naj - obesim koga??????

... kaj naj - obesim koga??????

na žilo skor ziher nau vplivalo.....sam počutje bo pa brez dvoma bolš :palec:

js sm tud tko.....vse mi gre na živce, sploh folk :xx!: najraj bi se zavlekla nekam k živ boh neb najdu do mene :o|o: tak pa sam gnjavjo :sick:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

na kurac mi gre vse :xx!:

vprašanje - žila ki je bila po operaciji vneta (vstavljanje zadevice za infuzijo in nato lepo težave zaradi tega ker ni bilo pravilno not dano) postaja spet rdeča in čezdalje bolj trda... kaj naj - obesim koga??????

pobož pa x:Xx xrainbowx xflowx

žal ne vem druzga :sori:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

men je po enem mesecu ful trda in rdeča žila postala, vmes je bilo že ok...

ne vem nekak dajem tole vse skupi v povezavo - nekaj ni ok v mojem organizmu da se hudiča noče nič celit... ko veš lahko deluješ...

ej punce jutri držte pesti za mojo mami, je spet na On.kliniki, jo čaka operacija - močno sumijo na raka....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...