Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

men je po enem mesecu ful trda in rdeča žila postala, vmes je bilo že ok...

ne vem nekak dajem tole vse skupi v povezavo - nekaj ni ok v mojem organizmu da se hudiča noče nič celit... ko veš lahko deluješ...

ej punce jutri držte pesti za mojo mami, je spet na On.kliniki, jo čaka operacija - močno sumijo na raka....

fejst držim pesti zate in za tvojo mami xsrcx xsrcx xsrcx

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Deli na socialnih omrežjih

:eek: :8): :sori:

a si prepričan , da si v redu :vio:

si res moškega spola :inocent:

če je to res , je to č u d e ž x:)x GO ON :palec:

Baje da sem še moškega spola,in imam še vse na svojem mestu. A bi želela preveriti?? x:Dx x:Dx

Šel sem, res sem šel in tudi plesal sem skor do jutra naslednjega dne. In samo upam da soplesalko še kdaj popeljem na plesišče :palec: ,da ni bilo prvič in tudi zadnjič.Mislim da sem po letih more, zopet zaljubljen xsrcx :2src: xsrcx xrolleyesx xrolleyesx .. x:)x

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-)

zjutri mal razkurčeno, pol mal apatično, zdele sm super, popoldne letim na kafe, zvečer bom pa v kurcu najverjetneje :inocent: če mal predvidevam svoje razpoloženje...tkole sinusoidno, kar zame sploh ni nič posebnega, v bistvu je to zame normalno x^x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

tolk sem sita tega stanovanja da res ni... pa sonce je - ven bi šla :V: pa mami se še vedno ni javila :V:

naveličana bit skoz tule... se mi ne da ne brat, te tv zjat... da ne omenim, da bi lahko vsaj pomedla pa se mi ne da... mogoče bi rabila kakšno uspavala pa prespala dan...

Brezveze xrolleyesx kako bi se pa drgač smilila sama seb! :inocent: Nič slabga ne mislim, preber kaj pametnega, tega ni nikol preveč! :palec:

Jaz se pa s šefom podjebavam :xx!: kdo mu je kriv če ga ni konkretno namoču :vragec: in se rab prepucavat na šihtu :xx!:

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Brezveze xrolleyesx kako bi se pa drgač smilila sama seb! :inocent: Nič slabga ne mislim, preber kaj pametnega, tega ni nikol preveč! :palec:

Jaz se pa s šefom podjebavam :xx!: kdo mu je kriv če ga ni konkretno namoču :vragec: in se rab prepucavat na šihtu :xx!:

en mesec sem že na bolniški, v stanovanju... in se spomnim, da si bila ti zelo naveličana vsega, ko si bila bolna... in nič slabega ne mislim... berem pa tud če nisem priklenjena na posteljo, tko da ;)

Kar se mene tiče, se je danes začela pomlad. Pr nas je toplo, k svina v buče. Dobri dve uri sem imel balkonska vrata odprta, zunaj pa tud že vidim prve mačice (če pa mal dlje pogledam, pa vidim na vrhu Lisce še malo snega x:Dx x:Dx

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

zjutri mal razkurčeno, pol mal apatično, zdele sm super, popoldne letim na kafe, zvečer bom pa v kurcu najverjetneje :inocent: če mal predvidevam svoje razpoloženje...tkole sinusoidno, kar zame sploh ni nič posebnega, v bistvu je to zame normalno x^x

:eek: bogami nije loše...sploh ono zvečer x:Dx x:Dx x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Kar se mene tiče, se je danes začela pomlad. Pr nas je toplo, k svina v buče. Dobri dve uri sem imel balkonska vrata odprta, zunaj pa tud že vidim prve mačice (če pa mal dlje pogledam, pa vidim na vrhu Lisce še malo snega x:Dx x:Dx

lalala

Popravek - ni ga več. x^x

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

x:Dx x:Dx x:Dx še dobro da si dal popravek

firbec babji, matr sn firbčna xcivx bemu koji bi to kamen meni pomagal, da pozdravim to neprijetnost x:Ix

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

firbec babji, matr sn firbčna xcivx bemu koji bi to kamen meni pomagal, da pozdravim to neprijetnost x:Ix
mam eno dobro zdravilo..vsakič ko si fribčna...popij eno veliko žlico ricinusovega olja....te bo kaj hitro minilo x^x xcivx x:px x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...