Pika Pikica 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Kako pa to? Ni mal pozno za papat? Nikol ni prepozn za papat, če si bejba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Nikol ni prepozn za papat, če si bejba. Hehe sej sm mel tud jaz to navado, samo dans pa res nebi, da naujo u "klet" spet celo noč protestiral Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Kako pa to? Ni mal pozno za papat? ves jaz jem tud ob 2h zjutraj ce treba...skratka jem gdaj mi pase...samo dans pa nimam torte ki se mi je zlustala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 ves jaz jem tud ob 2h zjutraj ce treba...skratka jem gdaj mi pase...samo dans pa nimam torte ki se mi je zlustala... Aaaa nyami a sadno? Dobr tek vseeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Dejte nehat no. K si bom šla glihkar delat za jest. Pa kej fejst kaloričnega. Pomfri...Hmmm že dolg nisem jedla. Hmmm. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 HeHe a tasga dišečga, lepo rumeno zapečenga, rahlo hrustljavga, da se kar stopi v ustih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Si pa prav nasramen. Eto grem olje gor dat, pa spečt in jest. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 A dej no... sej nism omenu da še mal limoninga soka paše gor da ni skorja trda, pa ena žlička ajvarja... Nam več, bom pridn SPAT! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 ja, mal pojest, pol pa spat. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Nelika, iz kje si, k bi jst tud pomri? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 dol tisto kozico, da te nam sanju! Al pa Lutenica tud paše namest ajvarja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 svetovno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 svetovno ? aneda? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Nelika, iz kje si, k bi jst tud pomri? Prid, prid v Ljubljano, proti Brodu. sem že skor spekla. >Porcijo ogromno. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 ? aneda? glede na to, da se jue dan zaćel z -100 je večer +1000 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Prid, prid v Ljubljano, proti Brodu. sem že skor spekla. >Porcijo ogromno.Jebemo, bejba, jst sm čist bliz tebe...črnuče...sam nemško usekam, pa sm pr teb...kr napeč še mal, noč bo dolga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Prid, prid v Ljubljano, proti Brodu. sem že skor spekla. >Porcijo ogromno.že kr vidim pikico, kak je vzela zalet Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 ah madonca, prej bi rekla, bi dala več pečt. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Sej ni panike. Pa ti novš nč jedla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Sej ni panike. Pa ti novš nč jedla. požerušček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 nočko!!! pojest pa spat. papak Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 evo, prišla domov, prav fajn blo zunaj, mal bedno blo sam, ker tolko dijakov zunaj, ena me je celo stregla sicer pa že velik Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 se kar v redu s tem da je PUSTNA SOBOTA pa doben MASKE nikjer... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Pri nas pa je nekaj maskiranih otrok. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Že skor eno uro točim vodo v jacuzzi, se grem potopit in ne pridem ven, dokler mi ne neha šumet v želodcu in glavi! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.