Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Dons ne, je blo včeraj preveč! x:Dx x;)x Zdaj čakam, da se zapor začne, grem gledat mojega tetoviranca! x:px x:Dx

Enako velja zame ! x:o)x

Nekaj sem se menil, da bi šel v lj...sam se mi ni dalo. Raje jutri zjutraj zgodaj vstanem pa grem teč...da prečistim telo od tistih Heinekenow. x:Dx x:o)x

Počutje :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

Zdaj čakam, da se zapor začne, grem gledat mojega tetoviranca! x:px x:Dx

Sexy, ha?

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Enako velja zame ! x:o)x

Nekaj sem se menil, da bi šel v lj...sam se mi ni dalo. Raje jutri zjutraj zgodaj vstanem pa grem teč...da prečistim telo od tistih Heinekenow. x:Dx x:o)x

Počutje :palec:

Ti tud? :inocent: Jaz pa od tekile, bljak! :xx!:

Škoda ker te ni bilo, smo plesale, bilo je luštno in noro! x:px x:Dx

Sexy, ha?

U, pa kako x:px Se glih začenja! :palec:

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Ti tud? :inocent: Jaz pa od tekile, bljak! :xx!:

Škoda ker te ni bilo, smo plesale, bilo je luštno in noro! x:px x:Dx

U, pa kako x:px Se glih začenja! :palec:

Ko sem omenjal Lj...sem mislil na danes ! x:o)x x:Dx Včeraj pa sem bil v Tivoliju (Portorož), kao neka modna revija pa neka žurka v stilu barovci I-II in sanjska ženksa/moški...v glavnem kr neki xrolleyesx Ob treh sem že bil v postelji x:px x:Dx

Kdaj greva skupaj plesat...? x:px :inocent:

....in kaj se začenja ? :inocent:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

....in kaj se začenja ? :inocent:

PRISON BREAK, škoda k jaz ne morem gledat. Sem že pri drugi sezoni....

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

To ni film, ampak nadaljevanka.

x?x :huh:

Ja kaj pa ti ni jasno? Prison Break-trenutno je na pop TV.

To ni film, ampak nadaljevanka.

:inocent: x:Dx Sem malce zamešal...

sem mislil, da je to tisti film, ko je model šel v zapor zaradi brata, da ga reši oz., da pobegneta, saj si je model iztetoviral po telesu cel plan za beg. xDDx

xrolleyesx nakladač :vragec: x:Dx To je nadaljevanka na Pop tv x;)x x:Dx

Aaa, so ti že razložle bejbe x8Dx

x:Dx Mislim, da me še malce mede tista piva, ki sem jo spil včeraj... :inocent: x:Dx

:inocent: x:Dx Sem malce zamešal...

sem mislil, da je to tisti film, ko je model šel v zapor zaradi brata, da ga reši oz., da pobegneta, saj si je model iztetoviral po telesu cel plan za beg. xDDx

Ja to je ta NADALJEVANKA, ki se bo vlekla celo večnost. In ne film.

Ja to je ta NADALJEVANKA, ki se bo vlekla celo večnost. In ne film.

Pol pa je to kr neka skopirana zadevca od enega filma, ki sem ga gledal... x8Dx

Ti se kar vadi x:Dx Kdaj maš kak fajt spet? :inocent: Saj veš, tist, k maš 2 vip karti zame na razpolago, pa to xcivx x:Dx

x:Dx Ravnokar sem pogledal na Pop tv...pa vidim, da so isti igralci...sam jaz sem ga gledal, kot film...! :huh: xnckrivx

6 aprila v Trstu. x;)x Sem ti hotel javit naslednji mesec...sam ti že čutiš, tako da...karte SO in jih dobim drugi mesec, ko bodo narejene oz. natiskane ! x;)x :palec:

Ti dam tri karte, če mi pripelješ Ksantipo ! x:px x:Dx

Dva tedna pred tem fightom pa grem v Nemčijo na en turnir...upam na zmago brez težjih poškodb. :vragec: x:Dx

Bemu sunce, :att: Ksantiiiiiiiiiipa......je v komi dans :ill: x8Dx Dober je, kul :palec: , Trst je naš! x:Dx

Dans bi naj Zavec boksal, pa sn pozabu :xx!: :C: , prenos na DSF ....zdej pogledam, nek ženski boks :inocent: ......a mogoč veš, je že bil meč in kak je blo? :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ne delaj računov brez krčmarja! :inocent: x:Dx x;)x

x:Dx :palec:

Torej prideš ?! x:px

Bemu sunce, :att: Ksantiiiiiiiiiipa......je v komi dans :ill: x8Dx Dober je, kul :palec: , Trst je naš! x:Dx

Dans bi naj Zavec boksla, pa sn pozabu :xx!: :C: , prenos na DSF ....zdej pogledam, nek ženski boks :inocent: ......a mogoč veš, je že bil meč in kak je blo? :inocent:

xg:Dx

Kar se tiče Zaveca pa ne bi vedel...počak, da malce pogledam... x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...