Ksantipa007 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Če bi prej vedla, da kopel pomaga, juhu, ne boli me glava! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 fino...zdej pa na žur do jutranjih ur... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Dons ne, je blo včeraj preveč! Zdaj čakam, da se zapor začne, grem gledat mojega tetoviranca! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Dons ne, je blo včeraj preveč! Zdaj čakam, da se zapor začne, grem gledat mojega tetoviranca! Enako velja zame ! Nekaj sem se menil, da bi šel v lj...sam se mi ni dalo. Raje jutri zjutraj zgodaj vstanem pa grem teč...da prečistim telo od tistih Heinekenow. Počutje Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Zdaj čakam, da se zapor začne, grem gledat mojega tetoviranca! Sexy, ha? Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Enako velja zame ! Nekaj sem se menil, da bi šel v lj...sam se mi ni dalo. Raje jutri zjutraj zgodaj vstanem pa grem teč...da prečistim telo od tistih Heinekenow. Počutje Ti tud? Jaz pa od tekile, bljak! :xx!: Škoda ker te ni bilo, smo plesale, bilo je luštno in noro! Sexy, ha? U, pa kako Se glih začenja! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Ti tud? Jaz pa od tekile, bljak! :xx!: Škoda ker te ni bilo, smo plesale, bilo je luštno in noro! U, pa kako Se glih začenja! Ko sem omenjal Lj...sem mislil na danes ! Včeraj pa sem bil v Tivoliju (Portorož), kao neka modna revija pa neka žurka v stilu barovci I-II in sanjska ženksa/moški...v glavnem kr neki Ob treh sem že bil v postelji Kdaj greva skupaj plesat...? ....in kaj se začenja ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 ....in kaj se začenja ? PRISON BREAK, škoda k jaz ne morem gledat. Sem že pri drugi sezoni.... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Beg iz zapora! Greva! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Beg iz zapora! Greva! Sem ga že 2x gledal ! Dober film. Plesat...?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 To ni film, ampak nadaljevanka. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 PRISON BREAK, škoda k jaz ne morem gledat. Sem že pri drugi sezoni.... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 nakladač To je nadaljevanka na Pop tv Aaa, so ti že razložle bejbe Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Ja kaj pa ti ni jasno? Prison Break-trenutno je na pop TV. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 To ni film, ampak nadaljevanka. Sem malce zamešal...sem mislil, da je to tisti film, ko je model šel v zapor zaradi brata, da ga reši oz., da pobegneta, saj si je model iztetoviral po telesu cel plan za beg. nakladač To je nadaljevanka na Pop tv Aaa, so ti že razložle bejbe Mislim, da me še malce mede tista piva, ki sem jo spil včeraj... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Sem malce zamešal...sem mislil, da je to tisti film, ko je model šel v zapor zaradi brata, da ga reši oz., da pobegneta, saj si je model iztetoviral po telesu cel plan za beg. Ja to je ta NADALJEVANKA, ki se bo vlekla celo večnost. In ne film. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Ja to je ta NADALJEVANKA, ki se bo vlekla celo večnost. In ne film.Pol pa je to kr neka skopirana zadevca od enega filma, ki sem ga gledal... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Ti se kar vadi Kdaj maš kak fajt spet? Saj veš, tist, k maš 2 vip karti zame na razpolago, pa to Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Ti se kar vadi Kdaj maš kak fajt spet? Saj veš, tist, k maš 2 vip karti zame na razpolago, pa to Ravnokar sem pogledal na Pop tv...pa vidim, da so isti igralci...sam jaz sem ga gledal, kot film...! 6 aprila v Trstu. Sem ti hotel javit naslednji mesec...sam ti že čutiš, tako da...karte SO in jih dobim drugi mesec, ko bodo narejene oz. natiskane ! Ti dam tri karte, če mi pripelješ Ksantipo ! Dva tedna pred tem fightom pa grem v Nemčijo na en turnir...upam na zmago brez težjih poškodb. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Ne delaj računov brez krčmarja! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Bemu sunce, Ksantiiiiiiiiiipa......je v komi dans Dober je, kul , Trst je naš! Dans bi naj Zavec boksal, pa sn pozabu :xx!: , prenos na DSF ....zdej pogledam, nek ženski boks ......a mogoč veš, je že bil meč in kak je blo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Nič več, že neki cajta! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Ne delaj računov brez krčmarja! Torej prideš ?! Bemu sunce, Ksantiiiiiiiiiipa......je v komi dans Dober je, kul , Trst je naš! Dans bi naj Zavec boksla, pa sn pozabu :xx!: , prenos na DSF ....zdej pogledam, nek ženski boks ......a mogoč veš, je že bil meč in kak je blo? Kar se tiče Zaveca pa ne bi vedel...počak, da malce pogledam... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Zaenkrat na internetu nič ne piše...morda bomo izvedeli kaj v ponedeljek. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 o hudo...pol si v rožcah zdajle Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.