aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 čist na powerju pa še mal nagajIVA povrh xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 zamisljena, dobre volje, in polna nekega pricakovanja bols blo tud, slabs pa tud, tko da bo kar uredu Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 laaaaaaaaaaa ajd. grem na en rd. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 uh, hudo, kolk je teh r.d. -jev...jest mam pa v soboto enga počutim se pa čist kul dons jutr bom ceu dan v lj. pa bi biu kr vesel, če bi kakega lunatka pobliže spoznal mam vaje z bendom, ko za Martina igramo, pa mogoč še eno kitarco kupim... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 švoh Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 zdej ko bi mogla bit najboljse volje, ker grem na cetrtkanje, sem pa vsa slaba nekej Mah sploh ne vem kaj me mede.... in dons je kao luna v strelcu ce se ne motim?! Sam name zgleda ravno obratno deluje Al kaj?! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 zelo utrujeno in križ me boli. crkjena, vse gre navzkriž. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 O men se pa tako pleše, da se mi bo še zmešalo. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 dobro kaže... ampak sem vseeno neučakana... zakaj to?... pa sploh.. ne vem.. rada bi ga vidla... eh.. malo sem.... kr nekaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Moje počutje danes dobro....skoraj odlično.....Stvari mi gredo po načrtu......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 bl tko.. mislm, da sem ze zdrov, pa mi po treh dneh spet nazaj butne jebemti ta jesen, sm skos prehlajen. drugac pa am.. vrhunsko vem za zacasno zdravilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Moje razpoloženje zgleda nekak takole Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Utrujena sm , pa mal me glava boli...volje pa...uredu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 tinal!!!! Kaj je narobe? Pa ne morš na svojga rojstnga dana jokat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Ja koma čist, slabo spala - grde sanje, utrujena že cel dan, glava me boli, oči me bolijo tko da nism nč dost pametnega nardila, jutri morm ob 6h od doma pa lih dobr sem se na 9 navadla...mah v rit nej gre vse, upam da bom vsaj dons odspala tko kt se spodob! Aha pa karte ubijajo - dobivajo namreč novi look, barvam zunanjo podlago v vinsko rdečo čist noro, se že čuti druga energija Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Kere karte? A mi boš šlogala?? Naspančki se...kr pejt zdej v postlo, če ne naw nč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Ma lahko ti sam ne garantiram uspeha Je pa rekel folk da kr neki zadanem sam, pomoje to čist odvisn od dneva - ajde dej tuki hitr kweščn pa ti odgovorim, k so na frišn pleskane Pa *pšt* da ne bo pol ves folk iz deževalnice navalil ker tok frej cajta pa nimam da bi vsakmu gledala Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Japajade, veš da ne moreš spat že ob taki uri Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Dans sm se namenila ob 10h bit v postl, sm že čist *zeh* ampak morm še eno zlatolasko pod tuš peljat paaaaa...me en bubosumnež neki nadleguje pa pismo no, ne vem kako nej se ga rešm Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 ampak morm še eno zlatolasko pod tuš peljat O ti perverznica! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 pa ne jst, se hočm it sam tuširat zlatolaska pa je ja, ta je pa major perverznica mi bo spet hrbet rubbala Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 u redu. ne vem kdaj mi je zadnic ratal, da sm reku štop, zdej je pa zadost piva. sej se ga sam se do konca nazeramo.. pa tud cist vse se spomnem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.