Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

uh, hudo, kolk je teh r.d. -jev...jest mam pa v soboto enga x;)x

počutim se pa čist kul dons x;)x jutr bom ceu dan v lj. pa bi biu kr vesel, če bi kakega lunatka pobliže spoznal x;)x

mam vaje z bendom, ko za Martina igramo, pa mogoč še eno kitarco kupim...x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

zdej ko bi mogla bit najboljse volje, ker grem na cetrtkanje, sem pa vsa slaba nekej xrolleyesx Mah sploh ne vem kaj me mede.... in dons je kao luna v strelcu ce se ne motim?! Sam name zgleda ravno obratno deluje :eek: Al kaj?!
Uspeh je drznim zagotovljen!

O men se pa tako pleše, da se mi bo še zmešalo. :flower: :hepko:

xsmx

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Ja koma čist, slabo spala - grde sanje, utrujena že cel dan, glava me boli, oči me bolijo tko da nism nč dost pametnega nardila, jutri morm ob 6h od doma pa lih dobr sem se na 9 navadla...mah v rit nej gre vse, upam da bom vsaj dons odspala tko kt se spodob!

Aha pa karte ubijajo - dobivajo namreč novi look, barvam zunanjo podlago v vinsko rdečo :2src: čist noro, se že čuti druga energija :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ma lahko ti sam ne garantiram uspeha x:Dx

Je pa rekel folk da kr neki zadanem sam, pomoje to čist odvisn od dneva - ajde dej tuki hitr kweščn pa ti odgovorim, k so na frišn pleskane x;)x

Pa *pšt* da ne bo pol ves folk iz deževalnice navalil ker tok frej cajta pa nimam da bi vsakmu gledala x:px xsrcx

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Dans sm se namenila ob 10h bit v postl, sm že čist *zeh* ampak morm še eno zlatolasko pod tuš peljat paaaaa...me en bubosumnež neki nadleguje pa pismo no, ne vem kako nej se ga rešm :vragec: x:Dx x:Xx

:O: pa ne jst, se hočm it sam tuširat x:Ix zlatolaska pa je ja, ta je pa major perverznica mi bo spet hrbet rubbala x:px x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...