nelika 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Ja bi raje tako napisala, ampak tako ne čutim. Trenutno sem v neki sferi negotovosti, ki traja že teden. Vem da je to trenutno, vem pa tudi, da bo še nekaj časa trajalo, dokler se ne uredijo zadeve. Se pa preseneljivo dober počutim danes, čeprav zadeve še zdaleč niso urejene... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Ja bi raje tako napisala, ampak tako ne čutim. Trenutno sem v neki sferi negotovosti, ki traja že teden. Vem da je to trenutno, vem pa tudi, da bo še nekaj časa trajalo, dokler se ne uredijo zadeve. Se pa preseneljivo dober počutim danes, čeprav zadeve še zdaleč niso urejene... le tako naprej Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Danes je pa taaadooouuug pooondeeelk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2007 dones rapoloženje full niha, se vidi da sm dvojček Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Danes je blo adijo... naspidiran, ko da bi kilo spida pošnifu... se vid da nisem zdravila vzel dans... bemo... ampak sem vesel, da sem živ in zdrav... no, vesel glih ne... tko, privoščim si... še malo telesnih izkustev na tem planetu... ker drugače sem z Marsa... majke mi Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Sita sem vsega.... Sej to ne mores verjet. Ko mi gre res vse super, še keš tako kot še nikoli, pa tole kar mam zdej :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Sita sem vsega....Michelle, Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Sita sem vsega.... dobro dosla v klub... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 še ena za v klub...pizda nooo... kaj mi nuca pozitivnost, pa želja da v svoje življenje vnesem smeh in nagajivost - ko pa so vsi okrog mene kr nekak proti meni - ma ne vem zakaj izgubljam energijo in poskušam te odnose popravit... zakaj nimam "jajčnikov" da bi vse skupi poslala v vražjo mater :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Jst mam pa dopust in mi je dolgčas. S. dela, vsi delajo, js pa bluzim ... klinac in tak dopust ... kolektivni. malo počivaj, včasih prav paše js pa kuham, mal pospravljam, pa hodim mal brata čekirat, ker dela nov ribnik zadaj hiše, zanimivo zgleda Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 hipnotizirano... grem spat Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Oky no dost mam...ze tadrug dan me use boli use od bordanja...zzZZzzz... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 ze tadrug dan me use boli use od bordanja... pa se nebi tol po rit vozla Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
K'tash 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Danes je pa zame en čist totalno hud dan!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 vročina mi raste, zato grem spat... lahko noč Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 vročina mi raste, zato grem spat... lahko noč svizec, malo več počivaj. ne toliko pred pcjem prečepet.pa veliko tekočine pij.lepe sanje. in veliko zdravja Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 jebemti, grlo spet boli#$%&/(/&%$#$%&/()(/&%&/()=)(%&/)=?=%$%()=/&%)=/&/ :xx!: #$(#$/(#$ Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 jebemti, grlo spet boli#$%&/(/&%$#$%&/()(/&%&/()=)(%&/)=?=%$%()=/&%)=/&/ :xx!: #$(#$/(#$ ne misli na to i bice OK...osredotoci se na nesto ljepo i sladko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Ja? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Tečna. Sej bo boljš.Hm..Upam.Če ne bo...pa sploh ne vem. blabla. kako si ti? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Crka Pa glava me boli. :xx!: Pa jutr mam frko. Grem kuj spat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 juhej, vročina je pala... zdej je sam še 37,3 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.