Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Ja bi raje tako napisala, ampak tako ne čutim. Trenutno sem v neki sferi negotovosti, ki traja že teden. Vem da je to trenutno, vem pa tudi, da bo še nekaj časa trajalo, dokler se ne uredijo zadeve. Se pa preseneljivo dober počutim danes, čeprav zadeve še zdaleč niso urejene...
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden
Deli na socialnih omrežjih

Ja bi raje tako napisala, ampak tako ne čutim. Trenutno sem v neki sferi negotovosti, ki traja že teden. Vem da je to trenutno, vem pa tudi, da bo še nekaj časa trajalo, dokler se ne uredijo zadeve. Se pa preseneljivo dober počutim danes, čeprav zadeve še zdaleč niso urejene...

le tako naprej :palec:

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Danes je blo adijo... naspidiran, ko da bi kilo spida pošnifu... se vid da nisem zdravila vzel dans... bemo... ampak sem vesel, da sem živ in zdrav... no, vesel glih ne... tko, privoščim si... še malo telesnih izkustev na tem planetu... ker drugače sem z Marsa... majke mi

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Sita sem vsega....

Sej to ne mores verjet.

Ko mi gre res vse super, še keš tako kot še nikoli, pa tole kar mam zdej :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

še ena za v klub...

pizda nooo... kaj mi nuca pozitivnost, pa želja da v svoje življenje vnesem smeh in nagajivost - ko pa so vsi okrog mene kr nekak proti meni - ma ne vem zakaj izgubljam energijo in poskušam te odnose popravit... zakaj nimam "jajčnikov" da bi vse skupi poslala v vražjo mater :xx!:

Jst mam pa dopust in mi je dolgčas. xrolleyesx :eek:

S. dela, vsi delajo, js pa bluzim ... klinac in tak dopust ... kolektivni. xrolleyesx

malo počivaj, včasih prav paše x;)x

js pa kuham, mal pospravljam, pa hodim mal brata čekirat, ker dela nov ribnik zadaj hiše, zanimivo zgleda

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Oky no dost mam...ze tadrug dan me use boli use od bordanja...zzZZzzz... :o|o: x:Dx

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAA

AAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...