Nordika 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Kwa je dons za en dan ??!! Pismo sem tečna že na vse zgodej :xx!: Mamicu mu mož trapast, enkrat ti bom vrat zavila :xx!: :xx!: Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Pobož vsem prehlajenčkom in sitnim. Jst sm fajn dons. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Jaz mam tud zamašen nos že tri dni kljub temu, moje počutje Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Mal tečkasta, glede na dan, zgleda bom danes prvič vozila v dežju ali po mokri cesti --- šele popoldne ampak, sej bo Pa musklfibr imam v ramenih in nadlahtih, po tanovem delam vzgibe ob steno, isto kot skleci samo da pač si ob steni in ne na tleh, tok stručko še nisem da bi lahko sklece delala so I guess if it hurts, it must be working right x!x Tretje se pa počutim komad izdano, beda od bede, nekdo --- who is suppose to care () se mi ne javi že 2 dni, medtem ko se mi redno javlja tisti, ki se mi nebi smel Počutim se še --- zapacano :xx!: prav zapacano v telesu, kot da bi me zadihtalo od znotraj, nekaj pač, kot da diham svež zrak ampak nič ne pride do mene, kot da bi bila totalno napihnjena, polna vode in strupov in nič noče ven iz mene Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Ampak res! Kej tazga pa že lep cajt ne Čist sem u bedu Upam, da je to krivo k me zob-glava-ušes-sp.-in-zg.-čeljust boli že 5 dni Mal se sama seb smilim, pa kaj! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Ampak res! Kej tazga pa že lep cajt ne Čist sem u bedu Upam, da je to krivo k me zob-glava-ušes-sp.-in-zg.-čeljust boli že 5 dni Mal se sama seb smilim, pa kaj! To NI normalno, da te tolk cajta boli!!!! Pejt k enemu dežurnemu, no. Ne ser ga! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Ne pa ne grem Nočem! Pa da mi šari po zobu k me že itak boli No way Bom počakala, še mal dons še nisem rabla vzet tablete, mi še ne najeda tok - torej gre na boljš al kwa? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Ja, če manj boli, pol gre najbrž na boljš. Sam, res ni kul, da te tolk časa boli. Pa če bo zdej prenehala bolečina, bo sam za določen čas, pol pa jovo na novo...verjem mi...been there. :xx!: Pa sej ti bo injekcijo dal, no...vada, če te boli, da ti jo da....ti ne bo na živo šaru!!! No, sej sama veš...jst zdej ne paničarm več, k me boli, ma, da grem in konc deate...raj pretrpim tistih par minut bolečine, da je pol bolš, k pa da me cel tedn boli, pa ne morm jest! Pa pol posledično še shujšam! :OO!: Tkole na izi se pa ne gremo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 fajn sem, čakam na kosilo. Pa ne morem verjet, no, včeraj sem kupila moji psički( zlata prinašalka) novo igračo(spet) in kaj se zgodi??Spet jo uniči, raztrga in razcefra na 100 delov. Res ne vem več, kaj ji naj nabavim, da nebi uničila (železno igračo ) sam je pa tak cuker drugače, taka nežna Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Kušn jo 2x namest mene. Joj, kok bi jo crklala zdejle...buci buci. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 bom, pa sej jo skoz vlačim pa mučkam, taka razvajenka je Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Prava smotka mala je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Ja, če manj boli, pol gre najbrž na boljš. Sam, res ni kul, da te tolk časa boli. Pa če bo zdej prenehala bolečina, bo sam za določen čas, pol pa jovo na novo...verjem mi...been there. :xx!: Pa sej ti bo injekcijo dal, no...vada, če te boli, da ti jo da....ti ne bo na živo šaru!!! No, sej sama veš...jst zdej ne paničarm več, k me boli, ma, da grem in konc deate...raj pretrpim tistih par minut bolečine, da je pol bolš, k pa da me cel tedn boli, pa ne morm jest! Pa pol posledično še shujšam! :OO!: Tkole na izi se pa ne gremo. Ma na kurac mi gre k je blo z zobom vse ok in me ni čist nč bolel dokler ni proklet mazač prčkal po njemu. Pizda sem jezna :!!: Sej sem ga klicala, pa je sestra rekla, da bo najbrž minili, da traja en do dva tedna lahko Ma, ne vem kaj nej Ne gre se mi, čist nč Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Ma na kurac mi gre k je blo z zobom vse ok in me ni čist nč bolel dokler ni proklet mazač prčkal po njemu. Pizda sem jezna :!!: Sej sem ga klicala, pa je sestra rekla, da bo najbrž minili, da traja en do dva tedna lahko Ma, ne vem kaj nej Ne gre se mi, čist nč Klinac 1-2 tedna...to bi trajal, če bi ti ga faking izpulu, tko pa...pa vem, kako je. Men ga je trepaniral, se prav, da mi je z iglo not po kanalih žokal, ko norc in mi živc vn dal, pucal kanale, pa ni boleo 2 tedna...3 dni, pa še to je bla bolečina, k je za zdržat...ne vem, no. Jst b i šla. Če pa nočeš, pa trp, če raj to prenašaš...jst ne morem več. Ni vredno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Ma na kurac mi gre k je blo z zobom vse ok in me ni čist nč bolel dokler ni proklet mazač prčkal po njemu. Pizda sem jezna :!!: Sej sem ga klicala, pa je sestra rekla, da bo najbrž minili, da traja en do dva tedna lahko Ma, ne vem kaj nej Ne gre se mi, čist nč Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 ebeno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 vsee me boli pa cist trd vrat.. Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Pijano... ga ne smem več cuzat... bom cucelj kar stran zabrisou Ampak ta rdeč je fajn za kri, pa za epo, za doping... aja, pa za pozabo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 počutje odlično....s pozabo se spljoh ni za ukvarjat...... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Ne vem kok je pameten sred tedna ven hodit Pri frendici smo, zgleda bom šla direkt na šiht, se mi ne bo splačalo domov it! V službi bo hudo, ko bom spala za mizo, če ne kar v stoje! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Ne vem kok je pameten sred tedna ven hodit Pri frendici smo, zgleda bom šla direkt na šiht, se mi ne bo splačalo domov it! V službi bo hudo, ko bom spala za mizo, če ne kar v stoje! če je fajn, pol je tist pameten u drugem, al pa rajš u sedmem planu sam škoda k še sam ne vrjamem več kr govorim Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Trenutno me je mal strah, k sm čist sama na forumu, pa temno je še zuni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Trenutno me je mal strah, k sm čist sama na forumu, pa temno je še zuni. o piki Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 O, rešitelj moj. Študiram, če bi si nick v Metko spremenila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 O, rešitelj moj. Študiram, če bi si nick v Metko spremenila. ja dej. sam pol bojo pa noči temne pa črne sam še globoko u gozdu. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.