Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Mal tečkasta, glede na dan, zgleda bom danes prvič vozila v dežju ali po mokri cesti --- šele popoldne ampak, sej bo xcrossfingx

Pa musklfibr imam v ramenih in nadlahtih, po tanovem delam vzgibe ob steno, isto kot skleci samo da pač si ob steni in ne na tleh, tok stručko še nisem da bi lahko sklece delala :vio: so I guess if it hurts, it must be working right :inocent: x!x

Tretje se pa počutim komad izdano, beda od bede, nekdo --- who is suppose to care (xsrcbumx) se mi ne javi že 2 dni, medtem ko se mi redno javlja tisti, ki se mi nebi smel :V:

Počutim se še --- zapacano :xx!: prav zapacano v telesu, kot da bi me zadihtalo od znotraj, nekaj pač, kot da diham svež zrak ampak nič ne pride do mene, kot da bi bila totalno napihnjena, polna vode in strupov in nič noče ven iz mene xrolleyesx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

Ampak res! Kej tazga pa že lep cajt ne :V: :C: Čist sem u bedu :sad:

Upam, da je to krivo k me zob-glava-ušes-sp.-in-zg.-čeljust boli že 5 dni :V: :vragec: x:((x Mal se sama seb smilim, pa kaj! :vragec:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Ampak res! Kej tazga pa že lep cajt ne :V: :C: Čist sem u bedu :sad:

Upam, da je to krivo k me zob-glava-ušes-sp.-in-zg.-čeljust boli že 5 dni :V: :vragec: x:((x Mal se sama seb smilim, pa kaj! :vragec:

To NI normalno, da te tolk cajta boli!!!! Pejt k enemu dežurnemu, no. Ne ser ga! :O:

Ne pa ne grem :C: Nočem! Pa da mi šari po zobu k me že itak boli :O: No way :o|o: Bom počakala, še mal :o|o: dons še nisem rabla vzet tablete, mi še ne najeda tok - torej gre na boljš :inocent: al kwa? xrolleyesx

Ja, če manj boli, pol gre najbrž na boljš. Sam, res ni kul, da te tolk časa boli. Pa če bo zdej prenehala bolečina, bo sam za določen čas, pol pa jovo na novo...verjem mi...been there. :xx!:

Pa sej ti bo injekcijo dal, no...vada, če te boli, da ti jo da....ti ne bo na živo šaru!!! :o|o:

No, sej sama veš...jst zdej ne paničarm več, k me boli, ma, da grem in konc deate...raj pretrpim tistih par minut bolečine, da je pol bolš, k pa da me cel tedn boli, pa ne morm jest! Pa pol posledično še shujšam! :OO!: Tkole na izi se pa ne gremo. :vragec: x:Dx x;)x

fajn sem, čakam na kosilo. Pa ne morem verjet, no, včeraj sem kupila moji psički( zlata prinašalka) novo igračo(spet) in kaj se zgodi??

Spet jo uniči, raztrga in razcefra na 100 delov. Res ne vem več, kaj ji naj nabavim, da nebi uničila (železno igračo :o|o: )

x:Dx sam je pa tak cuker drugače, taka nežna :2src:

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

bom, pa sej jo skoz vlačim pa mučkam, taka razvajenka je xDDx

JEAN ANOULIH

Ja, če manj boli, pol gre najbrž na boljš. Sam, res ni kul, da te tolk časa boli. Pa če bo zdej prenehala bolečina, bo sam za določen čas, pol pa jovo na novo...verjem mi...been there. :xx!:

Pa sej ti bo injekcijo dal, no...vada, če te boli, da ti jo da....ti ne bo na živo šaru!!! :o|o:

No, sej sama veš...jst zdej ne paničarm več, k me boli, ma, da grem in konc deate...raj pretrpim tistih par minut bolečine, da je pol bolš, k pa da me cel tedn boli, pa ne morm jest! Pa pol posledično še shujšam! :OO!: Tkole na izi se pa ne gremo. :vragec: x:Dx x;)x

Ma na kurac mi gre k je blo z zobom vse ok in me ni čist nč bolel dokler ni proklet mazač prčkal po njemu. Pizda sem jezna :!!: Sej sem ga klicala, pa je sestra rekla, da bo najbrž minili, da traja en do dva tedna lahko :inocent: x?x Ma, ne vem kaj nej :sori: Ne gre se mi, čist nč :o|o:

Ma na kurac mi gre k je blo z zobom vse ok in me ni čist nč bolel dokler ni proklet mazač prčkal po njemu. Pizda sem jezna :!!: Sej sem ga klicala, pa je sestra rekla, da bo najbrž minili, da traja en do dva tedna lahko :inocent: x?x Ma, ne vem kaj nej :sori: Ne gre se mi, čist nč :o|o:

Klinac 1-2 tedna...to bi trajal, če bi ti ga faking izpulu, tko pa...pa vem, kako je. Men ga je trepaniral, se prav, da mi je z iglo not po kanalih žokal, ko norc in mi živc vn dal, pucal kanale, pa ni boleo 2 tedna...3 dni, pa še to je bla bolečina, k je za zdržat...ne vem, no. Jst b i šla. Če pa nočeš, pa trp, če raj to prenašaš...jst ne morem več. Ni vredno. x:Ix

xsrcx xsrcx xsrcx

JEAN ANOULIH

vsee me boli pa cist trd vrat.. :D

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Pijano... ga ne smem več cuzat... bom cucelj kar stran zabrisou x:Dx

Ampak ta rdeč je fajn za kri, pa za epo, za doping... aja, pa za pozabo x:px

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Ne vem kok je pameten sred tedna ven hodit :inocent: Pri frendici smo, zgleda bom šla direkt na šiht, se mi ne bo splačalo domov it! x:Dx V službi bo hudo, ko bom spala za mizo, če ne kar v stoje! x:o)x xcivx

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Ne vem kok je pameten sred tedna ven hodit :inocent: Pri frendici smo, zgleda bom šla direkt na šiht, se mi ne bo splačalo domov it! x:Dx V službi bo hudo, ko bom spala za mizo, če ne kar v stoje! x:o)x xcivx

če je fajn, pol je tist pameten u drugem, al pa rajš u sedmem planu x^x x^x x^x

sam škoda k še sam ne vrjamem več kr govorim xrolleyesx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...