Pika Pikica 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 ja dej. sam pol bojo pa noči temne pa črne sam še globoko u gozdu. Sej vseen, važn, da bova mela bajto iz čokolade. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Sej vseen, važn, da bova mela bajto iz čokolade. aha. pa jo pojeva čist od temeljou naprej. k jo pa zmanka, pa še čarovnco Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 aha. pa jo pojeva čist od temeljou naprej. k jo pa zmanka, pa še čarovnco Ne, k jo zmanjka, greva pa na burek. S čarovnco lohk ti kej druzga delaš, če češ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Ne, k jo zmanjka, greva pa na burek. S čarovnco lohk ti kej druzga delaš, če češ. jo nažicam, da me spremeni u žabo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Morgen Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 naspano Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 jo nažicam, da me spremeni u žabo he he...na to temo sem se zadnjič režala, ko sem se s treninga domov vozila.....in delala slalom med krastačami.....pa pomislila, da poglej kolk začaranih princev po cesti bega...... o svizec....sam da si bolš..... moje počutje:odlično ....(da ne sfalim čist teme )...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 ...jz bi še dodal..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 a dej no Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 tok bi mel za narest pa se mi ne da nisi edini.....men se tud nč ne da.....sam pol pa pomislim, da bo hmal sobota...pa sem koj bolš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 jo nažicam, da me spremeni u žabo he he...na to temo sem se zadnjič režala, ko sem se s treninga domov vozila.....in delala slalom med krastačami.....pa pomislila, da poglej kolk začaranih princev po cesti bega......a ti jes delujem ko da se hecam bit celo zimo zmrznjen, pol pa ceu poletje okrog skakat pa reglat... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 kako razočaranje spremeniš v jezo in dobiš energijo, da nekoga trešiš na gobec? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 odlično se počutim.polna energije, dobre volje... ...no ja, pa kake utvare si to jaz delam? Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 kako razočaranje spremeniš v jezo in dobiš energijo, da nekoga trešiš na gobec?greš do reke, se mal dol usedeš, pa počakaš da ga reka mrtuga mim prnese. loh mu še adijo rečeš sprot Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 greš do reke, se mal dol usedeš, pa počakaš da ga reka mrtuga mim prnese. loh mu še adijo rečeš sprot kot prvo ob naši reki smrdi - tko da ne morem dol sedet pa čakat 40 let, odpade ta možnost...se mal hecaš ane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 kot prvo ob naši reki smrdi - tko da ne morem dol sedet pa čakat 40 let, odpade ta možnost...se mal hecaš ane?ja, se delno hecam. ena indijanska anekdota govori o tem. samo tist adijo sem dodal Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 u bistvu tale predstava ni tako slaba...tole z reko mislim.......po moje kr dobro deluje na podzavest.... janko, ti da bi se hecal.... ...to pa ne....te skrajno resno jemljem..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 lena sem ko fux sonček je Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 grem iz trgovine pa mi naredi klik!!!!koga pa naj reka mim mrtvega prinese verjetno ne tistega katerega bi jst na gobec a ja razočaranje pa se verjetno spremeni, sam ne v jezo... jaz pa rabim moč da naredim nekaj sprememb... porkamotorkajanko hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 SUPER ker grem dans mogoc na CAGO... ...JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 janko, ti da bi se hecal.... ...to pa ne....te skrajno resno jemljem.....ja itak. sej tut se skrajno resno hecam grem iz trgovine pa mi naredi klik!!!!koga pa naj reka mim mrtvega prinese verjetno ne tistega katerega bi jst na gobec a ja razočaranje pa se verjetno spremeni, sam ne v jezo... jaz pa rabim moč da naredim nekaj sprememb... porkamotorkajanko hvala nč hvala malo pivo, če se lih mem prpelem Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 ni problem, čeprav sem glih zadnjič slišala da živim čist na konc sveta grem se preselit v črno luknjo mogoče postanem jezna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 ni problem, čeprav sem glih zadnjič slišala da živim čist na konc sveta grem se preselit v črno luknjo mogoče postanem jezna vidš, k me ne poslušaš pivce za živce sploh pa je na konc sveta najbol primeren kraj Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 evo čin (heineken piksna je padla) grem kuhat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 evo čin (heineken piksna je padla) grem kuhat...bo še najbolš ja pir sm mislu, da neb ti kej druzga pomisnla Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.