Ksenia 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 haha, še prav si rekel za naše narečje - pir... le kaj drugega bi lahko pomislila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 pir... le kaj drugega bi lahko pomislila dve pivi? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 lahko tud dva pira papa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 kako razočaranje spremeniš v jezo in dobiš energijo, da nekoga trešiš na gobec?z lahkoto-jezi ne pustim, da bi se pretvorila v razočaranje-rajš najprej usekam, pol se pa sprašujem, da bi mogoč blo boljše če bi bla sam razočarana ma ne, jst sm hodeč nitroglicerin, s tem se pa sam v rokavičkah dela :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 lena sem ko fux sonček je je taka luna , je treba tut za lenobo poskrbet Pri nas je pa zdej neki oblačno Drugač sem pa fajn, prav nabit z energijo, grem dons mal laufat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Totalna crkovina Šiht se vleče kot čingumi...Misel na to, da se moram po delu še učit, še prej seveda nekaj užitnega za kosilo pripravit, me spravlja v obup!Trenutno bi najraje zavita v odejo in z možgani na off dremala pred Tvjem! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 nikako nisem sla nikamor...ker frendica ni bilo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2007 že voham pomlad, men se že dogaja, to ni pametno, treba se učit!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 že voham pomlad jst pa večerjo grem... dobr tek Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 SUPER... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 tečna a pol te je za pr mir pustit? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Pa me prime pa me mine.... vem ja Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 ne kot sito, ampak sito. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Vroče, k še kr plešem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 zaspano in utrujeno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2007 ma dones sm pa len, premal spim , počutje je tako, da je nevarno da se ga nasekam... kurc, zakaj pa ne ../ Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Mal me hoče glava bolet, pa v noge me zebe. Bom šla pod tuš, bo še najbolš. Pa noge si morm na debel namazat z eno kremo, k mam u iber suhe. :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 -zmatrana-zaspana-musklfirbr mam-....-....-....- - :xx!: - Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Hja, še par dni nazaj sem napihnjeno trkala na les in se širokoustila v stilu "jst pa leto nism bla nč bouna", zej pa mam, goflja! Se pa pridno borim! Šipkov čaj, lekadolove vrečke proti prehladu, modre saptolete...upam, da bo kmalu bolje!P.S.: Se sploh ne širokoustim več! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 dober...eno dobro misel ....vsaka vrtnica zraste iz gnoja ja, pa vsak cvet vrtnice ima steblo in steblo ima trnje jst pa zdajle gledam en cvet velikonočnice, ta pa nima trnja, samo biserno se sveti in take lepe lila barve je, pa zdajle kmalu bo spet zacvetela Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 grozno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Počutim se tesarsko. Že drugi dan z enim frendom poskušava postaviti leseno ograjo. Danes crknila motorka, nato pa se je še ulilo, zdaj pa čakam na kosilo. Pa še rima se. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 nimam pojma zmedena, prestrašena, tečna...mah Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 NIKAKO... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 je blo že bolje in če pomislim, je blo že slabše tudi.... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.