santos 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Pobrisal prah, pospravil malce stanovanje...odrešil stvari, ki sem jih gojil celo desetletje...v glavnem sem napolnil kontejner. Počutje niha...positive Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Pobrisal prah, pospravil malce stanovanje...odrešil stvari, ki sem jih gojil celo desetletje...v glavnem sem napolnil kontejner. Počutje niha...positive dober popoldanski trening...NI KAJ VEC DODATI... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 danes šla na fajni sprehod z frendi blo super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 ne vem kako, grozno je to , tu in vsepovsod polno nekih rešiteljev in odrešiteljev, pravičnikov in pravovernih...ma kr šla bi nekam za 40 dni ...pa spet naval slabih novic, eni to, drugi v gipsu, tretji spet etc.... dež pa pada nežno spira umazanijo z obličja površine ljubim dežne kaplje , ki mi polzijo po razgretem licu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
deeeja70 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 danes šla na fajni sprehod z frendi blo super ja,fajn je blo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 ne vem kako, grozno je to , tu in vsepovsod polno nekih rešiteljev in odrešiteljev, pravičnikov in pravovernih...ma kr šla bi nekam za 40 dni ...pa spet naval slabih novic, eni to, drugi v gipsu, tretji spet etc.... dež pa pada nežno spira umazanijo z obličja površine ljubim dežne kaplje , ki mi polzijo po razgretem licu a udariva en post......brez alkohola samo voda Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 božansko med obvezo in pregreho Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 a udariva en post......brez alkohola samo voda ne hvala, letošnje leto je že itak celo postno pa asketsko dobesedno na ivicama života Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Danes....včeraj...grozno gripavo! Moram pametno uporabit iskalnik in prečekirat, ali je že kdo delil kakšne pametne nasvete kako se tetke gripe čimprej rešit! P.S.: Bolj kot gledam tega smajlila-egocentrika, bolj me buča boli Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 kako se tetke gripe čimprej rešit!sedem dni z zdravnikom, al pa en teden brez dohtarja Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 spala za en k*** ponoči nisem in nisem mogla zaspat, zdaj pa komi gledam, pa še v službo moram. kak se mi ne da Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 prav fajn naspano Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 ...like SHIT luna v raku, that explains everything I wish I could die right now, right away and not feel a thing...anything A obstaja kakšna tableta proti "moode swingom" kak Prozac, karkoli a se ga gre kdo z mano zadet, zapit, whatever, nočem več vedet zase cos it's just a little too late... Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 oooooooo ... če obstaja, še meni eno prosim. močno, da zadane direkt. luna v raku, za zjokatMysti, ko dobim za vsako 3 zrihtam --- ena ne bo sploh prijela, dve bosta pa sigurno premalo samo potem se znajo čudne stvari začet dogajat če bom letela dol iz solkanskega mostu hočem bit vsaj prisebna Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 o sej če je pa luna v raku, sem pa jst prav super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 ja pri meni ja tukiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 razigrano... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 mah, slabo in razočaranože spet grem jutri na operacijo in to 8 dni po prejšnjito ni več za nikamor :xx!: me par dni nebo tu gor in mi bo kr mal dolg cajt Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Kylie drži se... da bi ratalo tokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 mah, slabo in razočaranože spet grem jutri na operacijo in to 8 dni po prejšnjito ni več za nikamor :xx!: me par dni nebo tu gor in mi bo kr mal dolg cajt tud jaz ti drzim vse bo OK... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 za Kylie joj jaz sem pa cisto povozena danes cisto brez energije :xx!: Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 hvala vsem za lepe želje bo treba še mal potrpet in ne izgubit upanja Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Kylie Moje današnje počutje Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 eh ja, ne da se mi učit pa pišem v sredo, grem raj spat, bom že ju3 kak plonkc napisu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.