RUSLANA 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 utrujeno in zaspano... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 osamljeno... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 osamljeno... xrosex Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 počutim se nenavadno... konglomerat dneva , ko zaprem oči vidim sij sonca na gladini zelene reke in roko na mehkem mahu v celoti poraščene skale, ki mi kaže kako je skala mehka in kakšen čudovit kraj izbran , skrit nepoklicanim očem. Že leta hodim ob tej reki, pa nikoli zašla v te podobe raja, vidim srebrno sive bukve in pobočje razcvetelih zvončkov in trobentic , slišim žuborenje reke , slišim ščebetanje ptic in šumenje listja pod nogami.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 osamljeno... Jaz tud...zadnje čase. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 direkt iz savne sem. zaspala bom ko dojenček. ne vem, kaj še tukaj visim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Mal sm sitna...sej, drgač sm ok, sam, trenutno sm mal nasikana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 mal smešn.. v občutku, da bi en kup stvari lahko/morala nardit, v resnici pa kar ždim in čakam nekaj..nič, grem se spravit nardit hud plan za ta teden pa da vidmo pol... joj, Lia, ne vem zakaj mi tole že cel dan po glavi hodi.. da bi poiskala eno last minute varianto za v tople kraje, nekam v afriko, pa tebe bi s sabo vzela... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 čist presenečena.....in rahlo šokirana Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 tako, postavi se zase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 sm se odločla, da sodelavki ne pustim več, da mi energijo pije. vsaj danes ne to mi delaj jaz pa sem rahlo napeta, mam ob 16.00 zadnji izpit na faxu (edini izpit, katerega opravljam ze tretjič ) Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 čaramooooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 žalostno zaljubljen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 jaz pa sem rahlo napeta, mam ob 16.00 zadnji izpit na faxu (edini izpit, katerega opravljam ze tretjič ) no, verjamem, da ti je šlo sicer pa, zaspana sem. rabim malo pavze.pol me itak čakajo šolski zakoni Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 žalostno zaljubljenkako je lahko tko lep fant zalostno zaljubljen?teb govorim a z menoj je isto... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 uf, me je zmanjkalo za rač. zadremala za dobre pol ure Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Cel dan sem skuril v lj. :xx!: Pa kaj se temu folku meša...nebi živel v lj., da mi plačajo milijon evrov na leto ! Obala je zlata vredna oz. diamanta ! Ni čudno, da se vedno več lj. seli na našo ljubo obalo...kdo ne bi !? Počutje, odkar sem doma, boljše. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Odvisna sem od nekoga in to me spravlja v obup Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 zdejle sem čist raznežnena..še mal pa bom kr cvilt začela Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Mana,ti si kar daj duska z cviljenjem,saj te nobeden ne slisi.... Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Mana,ti si kar daj duska z cviljenjem,saj te nobeden ne slisi.... oooooo...saj si dajem duška..verjemi Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Odvisna sem od nekoga in to me spravlja v obup katera pa ni... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 katera pa ni... no, no santos, da se ti ne bo zaletelo... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 ej tebe bom na tebe se pa že splača stavit.. do sedaj si 100% zanesljiva Prosim? Santos, jaz si vsaj priznam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.