RUSLANA 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 superrrrrrrrr ker sem dobila sms od frenda.....poslal mi neko uganko pa jo moram zdaj razvozlat......kako ne vem........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 KOT DEBELA OLUPLJENA HRUSHKA,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Zaspana, utrujena, spat morm takoj po službi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Zaspana, utrujena, spat morm takoj po službi. tudi jaz. samo kje je še popoldan, pa itak ne bom mogla spat pop, učenje čaka Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 tudi jaz. samo kje je še popoldan, pa itak ne bom mogla spat pop, učenje čaka boga...jst pa kumi čakam, da bo 2, da se spokam dam. Čeprov, lohk, da se bom do takrat zbrihtala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 boga...jst pa kumi čakam, da bo 2, da se spokam dam. Čeprov, lohk, da se bom do takrat zbrihtala. pa ja, zbrihtala se bom že kmalu, sem se že skoraj. samo ko se mi tak nič ne da.bi se samo nazaj zabubla v posteljo evo, komi čakam večer Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Svet se je podrl, jaz sem pa ostal. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Fajn okrog mene se tud že mnogokrat. In sem tud jaz ostala... Počutim se pa slabo....ker je nekdo nekam šel z nekom in sedaj se ne javi....predolgo že traja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 utrujeno,zaspano,jezno in izgobljeno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SLIVA 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 zaskrbljeno Moja bodoča tašča je imela operacijo na očeh. Danes naj bi šla domov. Sem dragemu poslala sms, pa ima mobi izklopljen. Te dni je nasploh bolj skop z besedami, to razumem, skrbi me pa vseeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 žalostna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Kot tiger. Nekoga bi najraje raztrgal na kosce,in zmlel v soncni prah.! x!x Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 žalostna za boljšo voljo, mačona. sicer tudi jaz nisem ne vem kako dobro Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Kul. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 umoran, umoran sam od žene i od života... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 :!!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 jaz sem pa tko.....ne znam niti povedat...neki mi manjka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 danes pri terenskem delu dobila potrditev da je moja odločitev prava... ampak že dva tedna razmišljam kako to speljat, ni mi lahko, ampak zmorem (afirmacija - zmorem) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 trenutno Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Jst se počutim trenutno u redu (sm v šoli) ... in pa zadnje ure je konec. Glede na to da je sreda, je to še kr v redu Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 vseeno mi je Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 vseeno mi je končno en pameten Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 jst sm še tanajbol pametna ne zamerte Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.