druidka 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 pa, boljše kot včeraj pogrešam eno osebo, mislim nate Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 zlo zalostno in nic mi se ne dela sem ko ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 zlo zalostno in nic mi se ne dela sem ko ... pa ni ti treba nič delat. vzemi si čas samo zase Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 pa ni ti treba nič delat. vzemi si čas samo zase hvala dala si mi dobro idejo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Žalostna, ker cel vikend delam in ne morem iti domov (še po osmih letih imam domotožje ). Pa jezna na eno osebo, ker kar izgine kot kafra in to, ko jo najbolj rabim in prosim za pomoč. Naj mi še enkrat reče, ne si iskat joba v gostinstvu, pa jo bom v rt sunla! Za tista dva joba pa nisi mogla poklicat, ko sem rabila! Fuck you! ne biti žalostna, mačona. če te kaj tolaži, tudi jaz jutri delam. pišejo predmaturitetni preizkus, pa moramo biti na šoli izkoristi malo tišine, miru, takle ob večerih, pa si prižgi kako svečko, kako eterično olje, malo se sproščaj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Žalostna, ker cel vikend delam in ne morem iti domov (še po osmih letih imam domotožje ). Pa jezna na eno osebo, ker kar izgine kot kafra in to, ko jo najbolj rabim in prosim za pomoč. Naj mi še enkrat reče, ne si iskat joba v gostinstvu, pa jo bom v rt sunla! Za tista dva joba pa nisi mogla poklicat, ko sem rabila! Fuck you!http://www.youthblog.org/archives/calvin%20hug.jpg Hjoj --- zanesi se nase in samo nase mačona Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 zanesi se nase in samo nase mačona aha, pa še kako res je.. vglavnem, zaspana sem še. pa moram zdajle v šolo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 grozljivo vsi komandanti odsotni jst pa sploh ne vem kaj bi od sreče Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Noro jiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhaaaaaaa zvečer pa grem plesat Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Zadovoljno, pridno, k sm tko lepo pospravla, pa mal poredno, k se s čokolado bašem in leno, k ne grem ven, pa je tak lep sonček. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 tečno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 dans pa ga mal sekat...spet grem po dolgem času v AG ! počutim se odlično...v super formi Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2007 kaj se pa dogaja v AG? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 kaj se pa dogaja v AG? bojo hude prasice... ambasada gavioli-klik prideš tudi ti ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2007 ma ne, mal sm len, dones bom doma kavč grel Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 ma ne, mal sm len, dones bom doma kavč grel bo za naslednjič...jaz morem it dans, ker že dva mesca nisem bil zunaj, non stop sam treniram...pa še p**** mal pogrešam ! l Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2007 uživej Santos! pa ne pozab balončkou Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 uživej Santos! pa ne pozab balončkou skoraj bi pozabil ! thanks komaj čakam poletje...ka bo pokal... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 pocutim se kot filmska igralka... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Počutim se jako ponosno! Prvič v življenju uporabljala sušilni stroj, pa mi ni uspelo uničit vseh cunj! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Počutim se jako ponosno! Prvič v življenju uporabljala sušilni stroj, pa mi ni uspelo uničit vseh cunj! A si jih sam pol? Jst sm pa...kaj pa vem, mal zaspana, mal ne... Prtegnena pa vedno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 A si jih sam pol? Sicer ne boš verjela, pa ti bom vseeno zaupala:0! Jst sm pa...kaj pa vem, mal zaspana, mal ne... Prtegnena pa vedno. Sej je počas že cajt za it pod koutr... Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Čestitam. No, pol grem pa ajat, k stušana sm že. Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Čestitam. Hvaaala! No, pol grem pa ajat, k stušana sm že. Nočko. Lahko noč pa eno bolho za pomoč! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Nekako sledim ritmu dneva... delovno... športno... pijano... zaspano... ritem človeštva Ommmmmmmmmmmmmmm................... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.