druidka 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 ma, zaspana, spat grem.. pa poln k**** imam vsega. me razočaral en mail Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 izgubila sem kos skale... še malo pa bom zadihala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 yessssssss.......tako se dela..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 kokr sem otročja sem tud ponosna nase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hrvatina 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 bok svima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 bok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 BOK I DOBRODOSLA.... dons sem slabe volje mi je CRKNU tiskalnik...spet bom mogla trosit TOLARE za novga.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Asaja 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 celo popoldne totalno povožena. uf. bomo vidli, kaj bo prineslo novo jutro... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 evo... bil na pirih... se ga naf***l... in spet ne bo nič iz izbranih spisov svetega tomaža akvinskega... sam kakšni kratki smešni filmčki mi še potegnejo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 Kot v srednjem veku! Najprej ti vzamejo štrom, potem pa še toplo vodo! :!!: In položnice plačujemo zakaj že?? Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 Super Psička me je zbudila ob petih, nakar sem šla laufat. Krasen začetek dneva Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 krasno tole nej še kar drži tko se počutim, kt bi bla zaljubljena Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 Kot v srednjem veku! Najprej ti vzamejo štrom, potem pa še toplo vodo! :!!: In položnice plačujemo zakaj že?? a si tut ti u jamu padu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 a si tut ti u jamu padu... Eh, bi se reklo, da si študente lahko vsak privošči Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 požrešno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 Fajn Jutri bo pa še boooooljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 Za en klinac. :xx!: In jezna sem, da lahko name vplivajo besede človeka, ki ga komaj poznam in mi čisto nič ne pomeni. Ful ne znam sprejet kritike, če ni utemeljena in če se nekdo neupravičeno name dere, ker ma sam slab dan. ok sem besna, da sm hkrati na robu solz, sam, ne bom jokala... Grem spat, pa se umirit, ker bom itak sam pluvala, če še gor ostanem. In NE grem več tja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 Za en klinac. :xx!: In jezna sem, da lahko name vplivajo besede človeka, ki ga komaj poznam in mi čisto nič ne pomeni. Ful ne znam sprejet kritike, če ni utemeljena in če se nekdo neupravičeno name dere, ker ma sam slab dan. ok sem besna, da sm hkrati na robu solz, sam, ne bom jokala... Grem spat, pa se umirit, ker bom itak sam pluvala, če še gor ostanem. In NE grem več tja! te pocartam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 te pocartam Ej, hvala, k se trudiš, ampak trenutno mi nič ne bi pomagalo...morm sama vn iz tega...sicer je pa ena ful banalna stvar, nič osebnega, nobena težava, jutr bom že krasno. Lepo aji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 Ej, hvala, k se trudiš, ampak trenutno mi nič ne bi pomagalo...morm sama vn iz tega...sicer je pa ena ful banalna stvar, nič osebnega, nobena težava, jutr bom že krasno. Lepo aji. sanjaj snežno bele sanje...nočko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. marec 2007 Prijavi Deli 15. marec 2007 fajn celo naspala sem se mrknla že ob 11h zvečer in spala do zjutri tko da ... zdej lohk par mescev spet po 5 urc pa je Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. marec 2007 Prijavi Deli 15. marec 2007 tko....tkoo...fajn...nemirno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. marec 2007 Prijavi Deli 15. marec 2007 dop. blazno zaspanosam pol sm spila dve močni kavi, pojedla neky in prec boljš še boljš bom po službi-grem spet kolesart s pesjanom Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 15. marec 2007 Prijavi Deli 15. marec 2007 dobro sem, skrbim za mamico, ker je je napadla neka virozadrugače me je pa skor kap, ko sem gledala na netu 10 dnevno vremensko napoved....sneg Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.