RUSLANA 15. marec 2007 Prijavi Deli 15. marec 2007 utrujeno in leno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 zaspan, sam pa se mi zdi da me čaka fajn dan Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 spala bi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Zaenkrat sem kar cool. V primerjavi z včeraj, precej bolje, ker sem bla res sitna Upam, da me ne bo minilo, kar pa je pri meni precej verjetno Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2007 Zaenkrat sem kar cool. V primerjavi z včeraj, precej bolje, ker sem bla res sitna Upam, da me ne bo minilo, kar pa je pri meni precej verjetno premal ga fašeš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 dans sm ql; pa še sonček je in grem spet kolesart-morm iskoristit wreme dokler je še tko toplo in lepo pesjan gre z mano lepo namontiran v košarco Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 premal ga fašeš As ti kej z mojim govoru Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2007 As ti kej z mojim govoru prav, da lahk vskočim! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 zdejle čist razp***** :!!: a so prov vsi mehaniki take p**** al sam jst zmer na take naletim k je blo težko rečt, da ne more nardit do dons zvečer pa bi pač drug teden pripeljala avto tja zdej pa ni narejen grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jst jutr rabm avto že zjutri x!x pa še ene dvakrat dražje bo kt je reku :xx!: /"$#)&$!#")&!$#")"!"/#$"#)$&%$!#$"$#)&%)"#$#"!"!)&$#")&)$#"&$$#"! če tole odmislim ... pa še zmer čist pomladno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 noče me na msn vpisat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 noče me na msn vpisat hvala enako... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 hvala enako... Sej zdej dela... V redu sem. Precej mi je dolgčas. Čeprav moram baje v štirih gromozanskih omarah sortirat vse moje obleke, povedat, kaj bom stran vrgla, kaj bom dala na podstreho, kaj bom dala uni revni družini, k dajemo...To bo po moje trajalo ene 6 ur, glede na to, da sem vsa nostalgična in se spomnem pri vsakem kosu oblačila, kje sem ga kupila, nosila Sem si rekla, da ne bom več metala stran cunj, ker letos je spet taka moda, kot je bila pred 40imi leti. Vse prihaja nazaj, tko da bom skrbna z oblačili... Kt da se je komu dal tole prebrat No ja...sej vsaj sama sebe mal v rit brcam, ker se ne spravim... Drugač pa pogrešam Gledala sem Paris Hilton v eni nanizanki..Pa je šlo še pol ure mojga lajfa v brezveze Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 ja pijanio, predvsem pijano hehehehe looolo Hih, jaz pa torej prav nič petkovo. Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 grozno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 Jezna zdejle pomoje se mi že iz ušes kadi drugač pa v pričakovanju k bom končno lohk speljala od tle Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 kar vredu aja, pa nekoga pogrešam Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 včer je biu tkkoooo fajn dan... fak ne, že spet zalublin Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Ful sm naspidirana....fuuuuuuuul...pa kr tko. Meče me mal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Jst pa ne vem ... neki me zebe. En vroč poljub pošiljam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Nervozno, pa se zelodec me boli... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Nervozno, pa se zelodec me boli... :xx!: Astra SPREMENI Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Morm se "pohvalit", da sploh nisem več konkretno sposobna ponočevanja kar sem ugotovila zadnjič to bo treba popravit, začnem že ta teden!!! Včeraj sem hotela cel dan spati, prebudil me je jutranji sprehod s kosmatinko in njeno redno tauhanje, gretje na sončku in čvekatura s sprehajalnimi prijatelji Danes pa je totalni twist and turn, če se je kdo čez okno zazrl verjetno veste da rabiš kompas, da se prebiješ skozi meglo, no vsaj tkole je pri nas! To da lije me sploh ne moti tko zlo, moti me da je mraz ta teden je še lahko, najbolj naj zahladi na Gorenjskem, potem pa naj se uradno prikaže pomlad in naj se obdrži Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 zunaj je sneg, ko sem šeu domov me je zeblo pa še moker sem biu, ker je pihalo iz vseh strani... kr od nekod sm dobu paun mozoljev, upam da bojo čim prej šli... iz vsega tega dobim počutje med jeznim in bednim Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 sneg? ja zakaaaaaj potem pa se nekaj kar mi vsaj malo popravi pocutje... in ucenje ki ga pokvari iz vsega tega dobim : Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 danes se pocutim SUPERRRRRRRRR koncno malo snegaaaaaaaa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.