santos 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Počutje je perfect-no sam imam občutek, da me danes mal daje. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Halo a bo ta sneg kdaj nehal padat? Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 ne preveč, zaspana, pa še ta sneg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2007 js sm že skidal cel dvorišče pred bajto, se oprhal in zej se prou fajn počutm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 tečno :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 I’ve got a worried mind :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 utrujeno (služba pop., pa sej bo kmal konc ), drugač pa veliko bolje kot dopoldan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 ful mi se nic ne da...LENAAAAAAAAAAAAA... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 čudovito! z malce snega za vratom,pa vendar vsaj videli smo ga ,in si duška dali. Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 :wOOt: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 :wOOt: to bo še pestro Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 kaj je dečvica moja? kaj te je tko šokiralo?jst pa jočem že eno uro skup... ma čistim dušo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 kaj je dečvica moja? kaj te je tko šokiralo?jst pa jočem že eno uro skup... ma čistim dušo...čist ja ti kr puci...to je tanajbolš terapija Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 ma OKpa sej jst sem vsak dan OK razen če me kdo fejst razpizdi če me sam mal pol pozabim v 5s Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 fajn drugač samo ........ pogrešam nekej ... al pa nekoga Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Ufff, mal zmatran Ampak vseeno dobre volje Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 leno, zabušavala ves dan Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
upanje 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 sem čudna in zblojena vsa, se pametno bi delala in rime skupaj zlagala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaažnj#$%&%$#$%&/())))))))sam mal sn se prišla zdret kok paše še pa šene ljubi se mi fajtat tam Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 brezpogojno vas ljubim Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 ni težko dobro vem kaj je zloba tak da jih čist zastopim, si pač ne morš pomagat odkar jih poskušam vzljubit, niso oni zato nič bolj prijazni sam mene želodec manj boli sej veš tista lepa zgodba Bužec ti, bušca jst Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 veš kaki dolgi cajt bi bil braz takih ljudi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 še najbolj od vsega maram dolgčas... pa se me izogiba v širokem loku Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 najbols se mam prov meduje... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.