šikimiki 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 ko mali škrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
neny 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 oh dones sem pa nekam poklapana in sm z mislimi nek u vesolju in to z nekom k ne morem v resnici bit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 no potem se vama pa še jst pridružim, čeprav zdej ko smo tri mislim da tiste, ki so v mislih in s komer bi želele bit sploh pogrešale ne bomo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 sma že dva v vesoljuz mislimiz nekom s kom ne morema biti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Danes sem super bralno razpoložena... xrosex včeraj sem srečala klarus-ko pa sma dolgo klepetali danes pa imam nove ideje (tista o nasmehu je bila tudi dobra! ) Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Danes sem super bralno razpoložena... xrosex včeraj sem srečala klarus-ko pa sma dolgo klepetali danes pa imam nove ideje (tista o nasmehu je bila tudi dobra! )probat ni greh Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 probat ni greh komaj čakam začudene poglede Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 danes SUPER sem dobila zelo lep SMS... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Lačna sem. Čakam na večerjo.....in na to da: danes nekaj bo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Ako bi videl vse prepotentne bogastune sveta stati na mostu preko drave, in bi v raztrganih cunjah obubožani prosili vbogajme,se nebi počutil lepše!!! Skratka , BOŽANSKO! Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 ...že cel teden se počutim utrujenega ! Drugače pa sem cool Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 o lejga primorca mal več vitaminčkov v sebe pa bo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 o lejga primorca mal več vitaminčkov v sebe pa bo Mislim, da ni problem v tem...prej bi rekel naporen wikend...borbe pa potovanja. Saj še vedno ne morem prit k sebi...me je čist pobral. Biče bolje ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Mislim, da ni problem v tem...prej bi rekel naporen wikend...borbe pa potovanja. Saj še vedno ne morem prit k sebi...me je čist pobral. Biče bolje ! eno fejst masažo, pa ene 12 ur spanca in seveda en ščepec čarovnije pa bo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 eno fejst masažo, pa ene 12 ur spanca in seveda en ščepec čarovnije pa bo ...vsekakor bi sedla ena dobra masaža... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 po možnosti s kako luštno maserko... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 jebeno sem. Po pravici povedano. Jutri grem že sedmič pod nož v slabem letu.človk ne ve več, kaj naj naredi, da bi bilo bolje. Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 hvala, mystia kaj mam? še zdravniki ne vedo točno, kako pozdraviti.... niti kirurgihvala za lepe želje mam srečo, da sem totalna optimistka in pozitivna babnca Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 jebeno sem. Po pravici povedano. Jutri grem že sedmič pod nož v slabem letu.človk ne ve več, kaj naj naredi, da bi bilo bolje.menjaj kirurga...predlagam Postojno ! Srečno Morem povedat, da po treningu sem si spet napolnil baterije. Positive energy Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 postojno? koga pa v postojni? Ginekolog - Merlo Srce - Klokočovnik - Izola - Lj. Zdaj pa ne vem kaj je z njo...tako da več ji ne morem pomagat oz. predlagat. Merlota Si me prehitel. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 ja sej zato, kr niti ne veste kaj je, pa kr predlagate ginekologa Sorry ponavadi bejbe imate prav tukaj problem...kajne. Morda ti veš kaj ji je ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 lahko bi bilo boljse... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 ne, ne vem ka bi ti enega na ličko nalimal...lubčka namreč. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 POGRESAM te...upam, da mi pripravljas kako presenecenje Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.