Cookie 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 fantastično.ugotovila, da se da s profesorji dobro razumet, tudi če jim ne lezeš v rit (kar dela veliko mojih kolegov). rada imam take, ki jim lahko poveš svoje mnenje in o tem razglablja s teboj. pa ti potem ponudi kej za ekstra točke pa še štipendija je prišla. končno. pa še z lubijem bom cel popoldne...me bo mogu čakat, da ko bom kupovala kostimček. Bogi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 fouš Pejt z nama...sej mu je fajn v babji druzbi.. Kako si pa ti? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Wanna get drunk? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 no ja no...to lih ne ampak to morva enkrat narest...brez tipov, z junk foodom in veliko pametovanja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Ja normalno, da boš prespala Lahko pa tudi narediva vikend iz tega v domačem kraju in te naslednji dan peljem na masažice in ostale sprostitve Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 ja itak. vse tipe proč babji vikend.se bova pogovorile o podrobnostih (osebno), jaz moram zdaj it v kopirnico, preden se končajo predavanja in bo naval. Lepo se mej Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. april 2007 Avtor Prijavi Deli 5. april 2007 prijetno utrujen Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 kot vanilijev sladoled. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 zaaaspaaaanoooo Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 zaspano..utrujeno a Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 vse me boli Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 vse me boli jst pa čist fajn, no Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Asaja 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 po včerajšnji razpizdenosti zelo fajn ... what a difference a day makes, 24 little hours ... upam, da mi uspe čimprej na sonce pobegnt juhuhu, pa še frej vikend imam, po dolgem času ... uf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 zmantrano ker sem pripravljala vse za VELIKO NOC... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 2 x Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 mucka mam. rabim kokakolo čakam, da se spravijo it na sprehod... hmmmmmmmm Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 žalostna in razočaranamnogo ljudi ima dva obraza in to tisti, ki se delajo najboljši.... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 žalostna in razočaranamnogo ljudi ima dva obraza in to tisti, ki se delajo najboljši.... ENAKO....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 fenomenalno!bla na fullll dolgi kavi s kolegicami, spravla se v kavbojke v katere se prej nism mogla, nardila par fajnih planov za prihodnost, pa še po dolgem času začutla potrebo da kaj napišem na forumu ne pa da sam berem...torej Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 Ha moj prvi občutek zdej je, da mi je ful vroče. Morm mal na trening se znoret, da mi bo še bolj. Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 isto, kot včeraj Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 žalostna in razočaranamnogo ljudi ima dva obraza in to tisti, ki se delajo najboljši....ja...res je, levega in desnega Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 o, cashy, tebe sem pa js že mal pogrešala...kje se potepaš? Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.