LeINA 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Super fajn najboljse sem .Metuljcki letijo iz mene plus polna energije . Zdaj pa za knjige Maksimalno dober dan vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Polna energije, v vse smeri. Odkar tale Sonce v Škorpiji ždi. Delam na full, pa ne kar tako, ga imam too much. Enkrat bom sama sebe nekje srečala. Bogu hvala, da imam vsaj nekaj organizacije že osvojene, če ne bi bila pa res totalna kriza. Poleg tega pa sem z nervi zelo na švoh, hitro popi...., zelo čustveno, ...itd.Skratka dolgčas mi ni. Kar se partnerstva in prijateljstva tiče, slabo.Drugače pa čustva raje ne kažem preveč ljudem, tudi bližnjim ne, ker so preveč razburkana in kaotična in se z mano sedaj ne da kaj preveč pogovarjat. Samo najnujnejše. Na vse pa gledam na to nekako iz daljave, sedaj je idealen čas da porežem vse staro, spremembe se dogajajo navznoter in verjamem, da se bodo stvari iztekle tako, da bo zame najboljše. Što ne ubija, jača. Toliko o mojem razpoloženju danes in na splošno. Ima še katera Luna Škorpija tako stanje trenutno?? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Jst mam luno v škorpiju! Ja počutm se isto, sam pr men še energije primanjkuje. Najrajs bi nekam šla, k me noben ne pozna........začela znova.......sama......... Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Jst mam luno v škorpiju! Ja počutm se isto, sam pr men še energije primanjkuje. Najrajs bi nekam šla, k me noben ne pozna........začela znova.......sama......... Prejle sem vzela poušter pa ga sprašla do konca, pa je bilo premalo, pa sem potem še boksala v jogi, pa še "bevskala" poleg, si dala duška, sedaj je pa cool. Če zadržujem jezo, me to potlači in sem brez energije, morda je pri tebi enako?! Ja točno vem kako se počutiš, tudi jaz sem se že tako tudi počutila, da bi kar šla, pa sem tudi šla, pa ni bilo najbolje zame, bila sem osamljena. Saj znova lahko začneš navzotri, jezo uporabi zase, da ti totalni zagon, naredi tisto kar hočeš. In če ne veš kaj hočeš, jeza sama ti pokaže, kaj hočeš, če me razumeš. Poslušaj starejše in bolj izkušene z Luno v Škorpiji. Pa objemčka zate, lepotička! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 oooo izraz! kje ti hodš... si bla mal pogrešana u pondelk. jz sem dons super fajn. sem se spet mal naspančkala. pol grem pa mau laufat... pa plonkce morm narest za u petk. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Hvala Izraz Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 katastrofalno zanic... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 .... niti dobr....nit slabu.... Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Zaspana sem, kljub temu, da sem spila že en močn kofe in pravi čaj.Kaj sploh lahko še naredim? Spanje mi ne pomaga. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Speedi!!! Full fajne volje sem dons, sem se koncno naspala, si vzela cas do pol 12ih Polna pricakovanj.... Komej cakam jutri!!!! Optimisticno upam na najboljse Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 D nam punaulala! Ima še katera Luna Škorpija tako stanje trenutno?? Jest mam pa 3 prjatlce u Skrpjonu! A vala? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 nekam preveč delavno za kozoroga se počutim to ni zdrav... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Jest bom od , ker ze enih 5 ur resujejo moj svetovno najenostavnejsi kviz!!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 zmatran sem ko krmak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 fuuuul zadovoljna Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Dobesedno, lajk a pis of šit Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Joj, pluča bom skašlala vn, jebemo! Prosim, prosim, naj bom uni dve uri ok. Prosim!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 to je od čikov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Aja pozabila še unega smeška vključit Torej bi rekla Pikica - jst tut in the club :xx!: samo tebi kot vidim dosti huje jst sm se zadnjič bojevala s čajem ...torej čaj JA / čaj NE in sem se odločila za čaj JA in je bil smart choice tistih par litrov vročega čaja dnevno spit, morm rečt da me je nehalo na kašelj silit (aja pa moji dohtarci nikol ne verjamem da čaj pomaga ker ponavad mi res ne kej dost, tokrat je pa kr šlo - samo da ne bom prehitro rekla...se je zima komaj začela ) Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 to je od čikov 5rca....prov nalivam se z njim. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/6.gif Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Koga zdej to objemaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Z untitledom še nisva tolk kolega da bi ga objemala pa tut bolan ni Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.