Audente 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Lia uf jaz pa tolk utrujena grem zdaj na sončka baterije nafilat in tko...eno kavo skuhat pa bo in weeknd je tuki...imejte se fajn Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Bedno Polde the car me je začel j* v glavo, sej slej kot prej se začne pri starih avtih kej --- dans mi je naredlo "poink" v ključavnici in zdej ne morm od zuni odpret vrat, sam od znotri pa bo šlo par jurčkov takoj pol pridejo pa sam še večje stvari na vrsto ala menjava sklopke, jermena, lučke vidim da bo tko treba kmal zamenjat ker jih je že pol pocrkalo not fucking used cars!!! In fucking job, ki ga nimam pa bi blo fajn če bi ga že imela registracija bo ZDEJ tuki, tale mala popravilca pa tut dvomim da se začnejo in končajo pri 50€ Mah, this day sucks, komaj čakam naslednji teden, imam 2 razgovora vplanirana, upam da bo kaj pametnega Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 mal vinjeno ,ampak OK In love Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. april 2007 Avtor Prijavi Deli 22. april 2007 ma počutm se tko, da bi najraj nebi imel občutek počutja... zakomplicirano, tko k ceu moj lajf Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 počutim se zeloooooo čudno. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Počutim se svobodno ...Končno se ne menim za ljudi ..... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 ma počutm se tko, da bi najraj nebi imel občutek počutja...enako... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. april 2007 Avtor Prijavi Deli 22. april 2007 http://www.bostonsplash.com/artman/uploads/sad_man.jpg Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Upam da se kmalu boljše počutiš Seal http://www.siegetheday.org/misc/smileys/hug.gif Jst sem danes super, sonček me je napolnil z energijo pravzaprav ne le en sonček, danes kar trije sončki --- tisti na nebu, drugi pod sončkom in tretji pod lunco, slednji je bil še posebej heartwarming Ahja počutim se nagajivo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 potolceno in Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 seal, vse bo bolje....radi te imamo Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. april 2007 Avtor Prijavi Deli 23. april 2007 hvala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 še ene 3 tedne in bom mela en strahec manj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 maksimalno fajn sonček, pijačka s frendi, dogaja se... Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 danes bolje, nič več preveč zmedena.... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 SUPER bila na cagi in se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 sem se neki spravljala iti ponavljat ustavo, pa ratala zaspana Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 TOTALNO BAD DAY x!x ZA POBRUHCAT :xx!: neki je bilo v zraku, shit full napeto, živčno, vse mi je šlo narobe no vsaj na razgovorih so bili dbest ljudje, nasmejani in zelo prijazni Nič, grem sam še umrčkat zdej kaj bi dala, da bi mi nekdo skuhal fajn kosilce, še raje da bi mi prinesel pizzo ali pa me udaril z eno hudo ornk močno kavo! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 5rca...držim pesti, da bi kmalu dobila fajn službo Meni danes ni vredu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 - - - - ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 kaj bo šele pri zakonodaji pojma nimam. raje ne pomislim pa še vedno čakam na datum saj ni čudno, da se mi nič ne da, če pa ne vem datuma Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 ma ja, saj znam že 2/3, samo ko se tak ne morem spravit brat si zakonodaje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 Za pol ure moram v horizontalo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 še vedno hipnotizirano Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.