RUSLANA 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 super sem spet dirkala z motorjem in to na avtocesti z vso hitrostjo...to je bil UZITEK IN POL... WAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 od knjig pa še česa. super sem spet dirkala z motorjem in to na avtocesti z vso hitrostjo...to je bil UZITEK IN POL... WAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.... SUPERCA Ruslana! previdno, ja? saj vem, da si previdna! da bo užitek in več kot pol! jaz sem pa "dirkala" po neskončnih stezah užitka... Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 dobro sem, pravzaprav sem navdušena kupila sem si prenosnika, Dell Inspiron 9400, 17 inčnikončno... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 od knjig pa še česa. SUPERCA Ruslana! previdno, ja? saj vem, da si previdna! da bo užitek in več kot pol! jaz sem pa "dirkala" po neskončnih stezah užitka... potem si se boljsa kot jaz... hihihi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 Za enkart še zaspano ampak v polnem pričakovanju dopusta. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 A nisi bila cel mesec na dopustu v srednji Ameriki in zdaj spet...preberi moj podpis Dva meseca ampak to ni bil dopust. Postila sem se, bila v tišini in se utapljala v nebulozah v svoji glavi, tako da si zdaj res že zaslužim dopust! To s tvojim podpisom pa ... a naj bom vesela, ker so obrodila moja dobra dejanja, al naj se sekiram za prihodnost, ker nič ne delam, al pa bo moja prihodnost še bolj uživaška. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 to pomen da si v preteklosti bila pridna in da bo tvoja prihodnost še bolj uživaška Kr men verjem jaz imam neke sposobnosti.. ne vem sicer katere ampak jih žiher imamS težkim srcem, ampak ti verjamem. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 smešno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 razočarana nad folkom okrog sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 glava boli za popizdit :xx!: upam, da bo taleta čimprej prijela, če ne se bom začela zaletavat v zid....no enmu bi mi to privošču upam sam, da ne bom mojmu najboljšem prijatlu zamorila rd--če je že men en zamuril cel dan mah ja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Počutim se hm..., rad bi komu polepšal dan. Najprej si bo to moral zaslužit s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje, za katerega dobi 1 TOČKO, s katero lahko počne kar hoče. Vprašanje: V naslednji besedni zvezi poiščite priimek znanega, bolj ali manj nesrečnega pisatelja: FAK FAK FAK FAK FAK FAK Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 si mi že Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Lia, jaz te mam najrajši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 čist možno, nekoga moraš imeti rad jst tebe tud,,, in ti močno želim, da bi ti bilo kmalu boljše in lepše,,,, v nas so vsi ključi do vsega, ključ do sreče je najmanjši... uporabi magnet, da ga najdeš. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 čist čudno, ne kapiram nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 ohhh, pomirjeno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 mačka mam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 fajn grem še malo spat........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 mačka mam hahaha, to pa dela pijača Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 hahaha, to pa dela pijača pa družba takih ljudi, ki bi teb pritisk dvignal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 hahahahaha so ziher, nimamo enake žmoha, teb je lahko lepo tist kar men grdo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 ti bi blo ziher zanimivo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 mam že eno, ki mi cel dan pritisk dviga, pa da ne morem spat ponoč Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 prav razigrano sem...se pripravljamo za na piknik pri nas za bajto... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 hahahaha vsak trenutek boljše Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.