Michelle 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Ful fajn... Ravno sem začela gledat najboljšo ameriško oddajo The daily show (Jon Stewart je legenda) Me vedno spravi v boljšo voljo.. Pa še polhn trebušek mam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Jst pa lačna (nč novga), sam se ne dam. Pa v noge me zebe. Pa pod tuš bo treba počas, ker jutr spet ob 5h aufštejen, tko da...ampak še ne grem...bom še mal sikala, pa pametovala, k ste mel predolg mir pred mano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 in lačnain sitna preživela popoldne v bolnicine morm bit fajnniti približno A ti si b la v bolnici al zarad koga druzga? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Mysti Joj kolk je zdej tega Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 a lahk jaz povem? Ne, k mi gre to u iber na živce, da folk za druge govri, kaj je blo. A sm tebe vprašala, madona. Najboljš, da še namest mene poveš, kolkrat sm šla dons srat, za vse zainteresirane in željne informacij o tem. madona. Porkafix. Pa v resnic nism nate tok jezna, sam, k zadnje čase berem razna zalezovanja, pa te fore...mater... :xx!: Jst ne rabim PR Nism tko fensi Pika, na obisku sem bila ... Sej vem, da je mal egoistično, ampak sam, da si ti ok, srce. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 predvidevam, da danes še nisi šla srat ne vem, kr začutil sem to ne me vprašat od kod mi te skrite močiJok, brate, odpade. Po službi, direktiva. Pa še pasal je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Prijetno utrujena, pa privoščila sem si pooozno obilnno večerjo in me zdaj mal tišči v želodcu. Po dolgem času sem čisto sama doma in mi prav paše.... nočko vsem Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 Ok, Kylie je končala dan, jaz pa ga bom začel! Morgen!!! Malo je oblačno, ampak fuck it Počutim se oa, hmmm... Čeprav si želim, da nebi bil Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 Danes se počutim tko čudno lahko tetka je šla, včeri sem si noge depilirala (aha to bo mogoče ta lahkota) ...mal sem nekaj na pol razočarana zaradi nečesa in po drugi strani se mi zdi skoraj brezveze s tem obremenjevat. Bomo vidli, imela sem namen poklicat frizerko in se domenit za striženje odlašam ampak bo treba, sem že kot ena zlatolaska, kar raste in raste ta "plevel" Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 danes si privoščila malo več spanja, do devetih, čeprav bi se morala že ob osmih učit mal me noge bolijo, očitno včeraj pretiravala s hojosicer pa imam baje zdajle zmenek , sicer že krepko zamujam s sl. pravopisom Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 sicer pa imam baje zdajle zmenek , sicer že krepko zamujam s sl. pravopisom sprememba plana, odpovedala zmenek grem na izlet raje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 am tko zmedeno Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 ufff... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 zaspana sem Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 fajn mam zelene prste danes Presadila 8 kaktusov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2007 tko tko Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Uffff, z rahlim muckom, drugače pa odlično učeniško Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 mrzlo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Tko...da si močno želim, da bi bil lubi tukaj Packa. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 zmrznjeno, zaspano pa nemorm spat... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 A si ti tud tko? Še enkrat prespim, pa dobim (upam da večkrat ) Pa kaj mi je Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 A si ti tud tko? Še enkrat prespim, pa dobim (upam da večkrat ) Pa kaj mi je heh, porednice vas je lepo brat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Jst bi se pa zdej mal cartala, tok, da zaspim. No, grem kr spat, da mi ne bojo neumnosti po glav hodile...še prej grem pa pogledat, kje je luna. Itak, škorpijon, pa še polna bo popoldan..potrebnice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.