Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

x:Dx zgleda, da je dons bolj len dan :o|o: xcivx nč konkretnega še nism nardila, moja koza se tud kar skriva xrolleyesx pa dve seminarski me čakata x:o)x kar ne gre ... sm se že ene parkrat dons lotila ene seminarske, pa še nč učinka :inocent: lenoba.press

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

Hoj,

jaz si pa ravno ogledujem forum, pa kako profili zgledajo pa tak :inocent: Luškano...

Drugače pa seminarska....pa forum x:o)x

Tole pa lahko berejo samo lepi x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

nc jasno... :inocent:

p.s.: kdo je pojedu vse ostale smajlije??? :vragec:

kdorkol ze..., upam, da so mu teknali... x:Dx :palec:

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Gledam skozi okno in se sprašujem, če bo danes vreme prizenesljivo in da bom lahko šla pred večerom na en sprehod okoli roznika :2src: Drugače pa delam za faks, kaj pa drugega...

Počutje: od včeraj me malo bolijo tricepsi in vsaka misica na nogah x:o)x kar je fino.

Gledam skozi okno in se sprašujem, če bo danes vreme prizenesljivo in da bom lahko šla pred večerom na en sprehod okoli roznika :2src: Drugače pa delam za faks, kaj pa drugega...
na sprehod lahko gres v dezju tud... x;)x :2src: clovesko telo se zaenkt ni iz cukra x:Dx

mystica... tenk u :flower:

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Jezna,napeta ,tečna :xx!: Ma ti kr mine,ko te nekdo že na vse zgodaj posiljuje z njegovim mnenjem.,..........Wtf :eek: :vragec: xrolleyesx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

itaq bi blo preveč za prosit, da me vsaj neki ne bi bolel :xx!: , če ne bi blo že prelepo :vragec:

:mad2: VRAT ME BOLIIII

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Ful fajn :palec: Danes grem nepričakovano na koncert v Tivoli. Od modela poznam sicer komad ali 2, ampak dobro...bom v fajn družbi. Bolj čakam na Tori Amos....

Dopoldne sem spet pulila regrat :xx!: in sadila rožice po vrtu, kar je pa prijetno... :vio:

grozno

Sej bo boljš! RES! Ker očitno si mogla dat to čez a ne!

Držim pesti.

Grem zdaj spet porihtat ignore listo. Po prenovi foruma mi je nekdo kr iz ignora vn padu :8):

Sej bo boljš! RES! Ker očitno si mogla dat to čez a ne!

Držim pesti.

Grem zdaj spet porihtat ignore listo. Po prenovi foruma mi je nekdo kr iz ignora vn padu :8):

Lohk tud poveš, da jst :P se ne rabiš fino delat. Sploh pa je že čas, da ti vrnem uslugo xcivx

Support bacteria, they're the only culture some people have!

grozno grozno slabo

Pa kaj naredi, da bo bolje, ne? Naprimer, pobriši en "grozno". x:o)x

Moram ti rečt, da sem tud zadnja dva dni mislil, da bom kar crknu. Danes mi je pa sonce posijalo, dobil sem nova spoznanja... In spet in spet bodo prišli oblaki, še dolgo se bo ponavljalo.

Veš, to te rine nekam. In pri seb vidim, da če se samo predam lenobi in neham z delom in iskanjem, me vse večkrat objame tema. Pa če boš kdaj začela res delat na sebi in bodo na začetku prišle še večje krize... To pomeni, da vse slabo, česar ne potrebuješ, prihaja na plano, da se soočiš s tem. To ne pomeni, da je bila tehnika ali trud zaman. V tebi se svetlika biser, prav tako v vseh nas. Zdržala boš, ker si dovolj močna. x;)x

Aja, sej me ni noben nč vprašal... x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...