Audente 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 grozno grozno slabo Jaz sem prepičana , da ni tako slabo... Glavo gor in v life.... Pa kaj naredi, da bo bolje, ne? Naprimer, pobriši en "grozno". Moram ti rečt, da sem tud zadnja dva dni mislil, da bom kar crknu. Danes mi je pa sonce posijalo, dobil sem nova spoznanja... In spet in spet bodo prišli oblaki, še dolgo se bo ponavljalo.Veš, to te rine nekam. In pri seb vidim, da če se samo predam lenobi in neham z delom in iskanjem, me vse večkrat objame tema. Pa če boš kdaj začela res delat na sebi in bodo na začetku prišle še večje krize... To pomeni, da vse slabo, česar ne potrebuješ, prihaja na plano, da se soočiš s tem. To ne pomeni, da je bila tehnika ali trud zaman. V tebi se svetlika biser, prav tako v vseh nas. Zdržala boš, ker si dovolj močna. Aja, sej me ni noben nč vprašal... Lepo si tole napisal Ugotavljam, da se najlepše stvari zgodijo točno takrat, ko nič ne pričakujemo ( eden mi je sicer napisal..da slabe tudi )...ampak so tiste lepo res tako krasne....da....na slabo pozabimo...dajmo odpret vrata samo za lepe stvari... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Vsak ima svoj pogled, vsak se sam nauči... Mislim, da bo najbolj pozitivno, da vam še rečem, da vas mam vse rad in da vas poskušam sprejemat take kot ste. Sebe tud. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Lepo. Hvala enako. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Super. Še par minut pa bo dr. Sephard na tv :2src: :2src: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Jaz pa žalostna. In v tem filingu grem spat. Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 tesnobno. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 na pol novo Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Bolje kot včeraj in veliko bolje kot pred dvema dnevoma! Predvsem pa manjX čekiram trapast inbox! And it will be better and better... Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Imela sem sam en seminar na faksu, zdej sem pa ze doma...Sem se odločila kuhat, samo da pride moj ob dveh Drugače naj bi bilo pa danes 30 stopinj...tko da ziher moram mal na sonček. počutje je okej. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Santosha 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Jaz se počutim odlično. Sem polna ljubezni do vseh živih bitjih in bi rada to razdelila med vse vas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Tečno,asocialno...sonce mi gre na živce... :xx!: Kdo ali kaj mi ne gre na živce,to je zdj vprašanje??? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Počutim se ..... krasno .... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 super smo dirkali z avti...bilo je ludooooooooo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 blaženo ampak malo v strahu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rozica90 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 fantastično Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 Delovno... Popovdan mam službo..zdjle grem pa kosilo kuhat.. Pa full sem že dost nardila...kopalnico sčistla,pometla,pomila po tleh... Dans se mam rada. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 Na sestanku sem se mogla zdele spet v roko ščipat, da nisem zakinkala tko mi oči skupi lezejo Mislim, da bom šla takoj tečt, ko pridem domov, potem pa nekaj pojest in izležavat na kavč. Mam še 2 dobra filma za pogledat Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 Na sestanku sem se mogla zdele spet v roko ščipat, da nisem zakinkala tko mi oči skupi lezejo Mislim, da bom šla takoj tečt, ko pridem domov, potem pa nekaj pojest in izležavat na kavč. Mam še 2 dobra filma za pogledat pol nisem edina, ki mi oči skupi vleče Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 ful, ful, fullllllllllllll... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 ooooo, zeloo nerodno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 že cel dan nekaj jem..... lačna full, pa dobre volje Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Vredu, ker je petek. Ob dvanajstih bodo po Slovenski maturantje plesali mogoče jim uspe podreti lanski rekord, zvečer so Laibach v Križankah, samo dvomim, da bodo tako fajn kot so bili lansko poletje na Lentu. Še malo pa bo ura tri. Čas mineva kot blisk! V ponedeljek pa tango! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Naj povem iskreno, presenečeno in zmedeno.Trenutno nevem kaj se dogaja, čemu..kako?Očitno zatajila intuicija.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.