Ksenia 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 želim si čas zase... mir v sebi... počutim se izgubljeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 odlično Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 želim si čas zase... mir v sebi... počutim se izgubljenoenako... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 Tečna sem se zbudila..Včeri po šihtu sva z sodelovko nekak zabluzile... Prišla domov ob 24h..zaspala tam nekje ob 2h....zbudila sem se pa ob 8h in se prisilila,da sem šla na 4 -urni sprehod... Matr mi je pasu..Narava res dela čudeže... Jutri pa spet piknik v naravi...Komi čakam... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 zalostno, jezno, izgubljeno, razocarano in se vse ostalo kar ne bi nastevala.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 zalostno, jezno, izgubljeno, razocarano in se vse ostalo kar ne bi nastevala.... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 Butasto kolko gre, jaz pa moj dolgi gobec :cry: I just wanna die OOOOOHHHHHH! HVALABOGU DA IMAJO NEKATERU LJUDJE FAJN SMISEL ZA HUMOR, JOOOJ KAK SEM SI ZDAJ ODDAHNIL. HOOOHHH Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2007 razočarano,ampak vseen kr vredu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Čez pol urce odpeketam v rodno prestolnico Imam faks do štirih, se mi zdi, upam da bo kej odpadlo, potem pa učenje. Misel na ta dan me ne spravlja v blazno dobro voljo, ampak kolikorat sem že šla čez to Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Crkotina sem, tole vstajanje ob 6h kot je ena bejbi rekla sploh NI ČLOVEŠKO x!x ampak vbistvu prav paše zjutraj še kužka sprehajat predno se podam v jutranji sonček Pod dodatek --- občutljiva sem in crkljala bi se, right now sem veri mač zadovoljna sama s seboj in s tem kako se stvari odvijajo, I'm on the right track, se pa on contrary nebi branila če bi se še kakšen morebitni mucek zraven mene fajn počutil ja kaj čem, poletje prihaja, ravno pravšen čas za večerno crkljanje glede na temperaturice No, I'm feeling romantic tako ali drugače Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 ko STAN IN OLIO... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 čist fajn dan semo nič mi ni jasno,4 poizkusi komunikacije z nekom,pa nobenega odziva,očitno je nekaj narobe,samo jaz ne vem kaj, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 bluzim v tri krasne Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 bluzim v tri krasne sister Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Po dolgem času srečala eno prisrčno osebico, šla z eno frendico na čvek in drink, z drugo pa v indijsko na zelo dobro kosilo Predjed piščančje meso ovito v nežnem testu, s štirimi različnimi vrstami omak, glavna jed mešana zelenjava v jogurtovi omaki z zelišči in brancin na žaru s krompirjem s kumino in svežo zelenjavo, za sladico pa riževa juha z vanilijo in indijskimi oreščki in cmočki v sladkem sirupu. Pa traminček zraven. Sladica mi ni bila všeč, je imela malo čuden okus zaradi žafrana in ne vem še česa, ostalo pa je bilo perfect. Še vreme je zdržalo. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 utrujena..ni čudn, ko sem pa 14 ur delala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 ZLOMLJENO0000000000000... ZLOMLJENO0000000000000... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 ZLOMLJENO0000000000000... ZLOMLJENO0000000000000... Taka sem bila cel dan, sedaj pa je že bolje.... Tale sopara na asfaltu me ubija.... Moram ven iz mesta.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Za en kurc, pa še stopnjuje se...bom med spanjem obrnla... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Za en kurc, pa še stopnjuje se...bom med spanjem obrnla... sm vidu pikico. pa reku... matr, da vidm, kuko se počut...se pa u spanju obrača. jest se tut u grobu ne bom k me bojo skurl če nam že prej pregoru press Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Jaz prekrasno.... najprej služba pol ena pijačka pa druga pijačka , pa mal jeze na Bobija vmes...pol crkljanje...life is zdele bi mi še en mrzu pir sedu nočko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 depresivno vendar noooooro Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Komaj čakam, da bo ura dve. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Počutim se uredu , je danes eno leto od ... , kako čas hitro teče... , takrat sem pa mislila, da se bo svet ustavil... Kar nas ne ubije nas ojača!! Upam, da to še drži, ker mi včasih ta rek mal popušča! Tak zmedeno , pa lepo , pa nostalgično, pa mal prestrašeno , pa veselo , pa .... čist po žensko ! LP, Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 tak, da grem mal dremat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.