Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Tečna sem se zbudila..

Včeri po šihtu sva z sodelovko nekak zabluzile... xrolleyesx Prišla domov ob 24h..zaspala tam nekje ob 2h....zbudila sem se pa ob 8h in se prisilila,da sem šla na 4 -urni sprehod... x:px Matr mi je pasu..Narava res dela čudeže... x:Xx

Jutri pa spet piknik v naravi...Komi čakam... x8Dx x:px

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Deli na socialnih omrežjih

Butasto kolko gre, jaz pa moj dolgi gobec :cry: :cry: :cry:

I just wanna die :cry:

OOOOOHHHHHH! HVALABOGU DA IMAJO NEKATERU LJUDJE FAJN SMISEL ZA HUMOR, JOOOJ KAK SEM SI ZDAJ ODDAHNIL. HOOOHHH :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Čez pol urce odpeketam v rodno prestolnico x:o)x Imam faks do štirih, se mi zdi, upam da bo kej odpadlo, potem pa učenje. Misel na ta dan me ne spravlja v blazno dobro voljo, ampak kolikorat sem že šla čez to x:o)x
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Crkotina sem, tole vstajanje ob 6h kot je ena bejbi rekla sploh NI ČLOVEŠKO x!x ampak vbistvu prav paše zjutraj še kužka sprehajat predno se podam v jutranji sonček xsrcx

Pod dodatek --- občutljiva sem in crkljala bi se, right now sem veri mač zadovoljna sama s seboj in s tem kako se stvari odvijajo, I'm on the right track, se pa on contrary nebi branila če bi se še kakšen morebitni mucek zraven mene fajn počutil x:Ix ja kaj čem, poletje prihaja, ravno pravšen čas za večerno crkljanje glede na temperaturice :vio:

No, I'm feeling romantic tako ali drugače :flowerface:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Po dolgem času srečala eno prisrčno osebico, šla z eno frendico na čvek in drink, z drugo pa v indijsko na zelo dobro kosilo x:px Predjed piščančje meso ovito v nežnem testu, s štirimi različnimi vrstami omak, glavna jed mešana zelenjava v jogurtovi omaki z zelišči in brancin na žaru s krompirjem s kumino in svežo zelenjavo, za sladico pa riževa juha z vanilijo in indijskimi oreščki in cmočki v sladkem sirupu. Pa traminček zraven. x:px Sladica mi ni bila všeč, je imela malo čuden okus zaradi žafrana in ne vem še česa, ostalo pa je bilo perfect. :yumy: Še vreme je zdržalo.

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Za en kurc, pa še stopnjuje se...bom med spanjem obrnla... x:Ix

sm vidu pikico. pa reku... matr, da vidm, kuko se počut...

se pa u spanju obrača.

jest se tut u grobu ne bom k me bojo skurl če nam že prej pregoru press

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Komaj čakam, da bo ura dve. x:px :onfire:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Počutim se uredu x;)x , je danes eno leto od ... x:Ox , kako čas hitro teče... xscratchx , takrat sem pa mislila, da se bo svet ustavil... :cry:

Kar nas ne ubije nas ojača!! :devil: Upam, da to še drži, ker mi včasih ta rek mal popušča! :fiju:

Tak zmedeno :OoO: , pa lepo xflowx , pa nostalgično, xhypnox pa mal prestrašeno :unsure: , pa veselo :hepko: , pa .... čist po žensko :icon1_blush: !

LP, Kuky :frog:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...