Mick 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Crka Pa mal znerviran..... Je pa petek, to pa je kul Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 piknik uspel, vreme zdržalopočasi se spravljam v službo.... ne da se mi kaj prida... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 bejba drži se... jst pa preživela nekaj čarobnih trenutkov pa nekaj pirovskih... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 utrujena, desna roka me bol...al od badbintona al pa od ... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 utrujena, desna roka me bol...al od badbintona al pa od ... Hej, jaz sem tud bolj kot ne crkovina! Ta čudna sopara, ki prav tišči pa k dežju se pripravlja...Me kar buča boli! :xx!: Pa malček tudi jaz čutim kite v desni roki - badminton, badminton! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 jst pa prav fajn :hepko:, takele stvari mene prav napolnijo z energijo ,dons sem se zbudil že pred sedmo, no iz varnostnih razlogov (cel teden bo treba takovstajat ) sem podaljšal na normalno uro Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Hej, jaz sem tud bolj kot ne crkovina! Ta čudna sopara, ki prav tišči pa k dežju se pripravlja...Me kar buča boli! :xx!: Pa malček tudi jaz čutim kite v desni roki - badminton, badminton! ja, težek dan je danes...se pa vseen počutim prav super kako vas lahko boli roka od držanja loparja? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 kako vas lahko boli roka od držanja loparja? A veš kaj, nismo vsi na tem, da kar krivimo loparje v svojih rokah! x:Dx Saj sem rekla, da sem to zadevščino držala po ne vem kolk letih v rokah! Saj sploh ni nobene sile, samo jamra se mi, če me že buča boli! Nč, grem crknit, potem pa brat kaj za faksić... Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 zelo zalostno ...moj dragi mi se ne javlja ze vec dni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Danes sem lažja. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Mal me spet hrbet daje oz. rame Pa dela mam tolk, da . . . . . :xx!: Sovražim pondelke Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Sun breathes fire across my neckit's my destinydon't feel my need.Please, leave me alone It's freezing cold, I've lost the coatso far away from homelive for the nightleave me alone The sun breathes fireit's freezing coldso far awayi'm feeling oldleave me alone................ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 istokot vceraj.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 ....razkuhal sn fižol To s ti kriva, bela vrtnica.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 lenobno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2007 ma so zadnji dnevi tak zaspani Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Neurje, toča...Zmerno do pretežno oblačno z gromi strelami in bliski ter za zjokat včeri je blo še čist dobro vse , dans pa tkolehttp://www.lunin.net/forum/style_images/ln/folder_post_icons/icon9.gif Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2007 Neurje, toča...Zmerno do pretežno oblačno z gromi strelami in bliski ter za zjokat včeri je blo še čist dobro vse , dans pa tkolehttp://www.lunin.net/forum/style_images/ln/folder_post_icons/icon9.gif neurje, toča, karkoli že, pride in gre! bo boljš, brez dvoma! sončke Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 sealćy kako si pozitiven ratal jaz sem kul, vsa naspidirana (leži mi vstajanje ob petih), naredila sem en izpit, kar sem vedela, da bom....in nasplosno so stvari kar u redu...zaenkrat. Upam, da bo še neki časa... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Vremenu primerno! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 kr neki ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 kr neki ....... važno da je vsaj neki...kaj če bi blo nič? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 prazno ... prestrašeno kaj ti še niso povedali? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 česa?pogodba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 držim pesti, da bi se srečno izteklo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.