untitled 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 pa še smrdim po vrhu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 po čeeeeeeem? naj uganem - štajerc, martinovanje...vino? Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 ja sam balkan boy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 danes kljub megli, ki se spusca v nasi kotlini , moje razpolozenje zelo dobro..... res pa je da danes, se nisem zapustila varnega zavetja (beri gnezda ) Tako, da se razpolozenje lahko se mocno spremeni Lep dan vsem Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
api 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 čakam da današni dan mine grem spat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Mal sm lačna... itak skoz ampak sm udarla dieto "Manj žri", tko da nau nč od žrtja! Kmal konc šihta in grem na coffee... .... pol pa k vulkanizerju gumo zamenjat (Aiwa a greš zravn??)... pa zraven še eno spremembico na mojmu cukrčku narest (okvirčke za tablco dol, pa sam tablce nalimat gor) kwa bo lep... Pol pa upam, da v kino zvečer....... grozljivkaaaaa aaaaa :OO!: no ja, važn da se bomo mal stiskal, ane.... V glavnem... počutje.... THE BEST! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Počutje noro, odštevam urice , ja mal več kot dvanajst, pol pa v Belgijo. Najboljš je pa to, da grem z mojim najdražjim Tinal prijetno stiskanje ti želim, sam da ti tvoj od strahu kej ne polom Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 hahaha, aja ti pol mislš da bo njega strah??? ... pa tak bodyguard.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Ja valda, to je pomojem sam na zunej Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Ja valda, to je pomojem sam na zunej Itak ... moja mucica mala heheheh buci buci buuuu Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Prijazni ljudje doli v Beli krajini so mi napolnili baterije pa čeprav je blo treba rezat meglo (skor kot v grozljivki buwahahaha) da smo do tja prišli Oponašam Rado iz Bara... "Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej" Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Za en k***c! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Za en k***c! Evo na, sma ze 2! Jest pa recm K_ _ _ C !Sm mislna dons u LJ. Glih se prpraulam, zazvuni mobi: Jutr ub 12 nujn deu! _ URA _ Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Jaz sem pa danes cool. Kok mal je treba. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Jaz sem pa danes cool. Kok mal je treba. A nede... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 A nede... A haa Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Fino fajn Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 ko vas berem tu, vse anginaste, mi je že od branja Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
byba 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 sem žalostna in bi šla plesat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 sem žalostna in bi šla plesat Salso... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 dej ne bluzi...pejd ke pa jim pokaž kaj znaš....sam ne se jih ustrašit.... diplomirajo ne najbolj pametni ampak najbolj vztrajni potrjeno izkušnje iz prakse in teorije Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 se en micken zaspano. ampak sej bo kr treba zbudit pa it ucit.. ves dianca po parih perckih se mi zacne kr mal mesat.. but i like it Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Danešnje počutje je po vremenu... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 zaspana Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.