Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

:eek: po čeeeeeeem? naj uganem - štajerc, martinovanje...vino? :inocent: x:px

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

danes kljub megli, ki se spusca v nasi kotlini x:Dx , moje razpolozenje zelo dobro..... res pa je da danes, se nisem zapustila varnega zavetja (beri gnezda x:o)x ) Tako, da se razpolozenje lahko se mocno spremeni x:Dx

Lep dan vsem x:o)x

Uspeh je drznim zagotovljen!

:o|o: Mal sm lačna... xrolleyesx itak skoz xrolleyesx ampak sm udarla dieto "Manj žri", tko da nau nč od žrtja! x:Dx Kmal konc šihta in grem na coffee... :palec: .... pol pa k vulkanizerju gumo zamenjat (Aiwa a greš zravn??)... pa zraven še eno spremembico na mojmu cukrčku narest (okvirčke za tablco dol, pa sam tablce nalimat gor) x:Dx kwa bo lep... x^x

Pol pa upam, da v kino zvečer....... grozljivkaaaaa aaaaa :OO!: no ja, važn da se bomo mal stiskal, ane.... x:Dx x:px

V glavnem... počutje.... THE BEST! x:Dx :palec: :vio:

Scio mi nihil scire

Počutje noro, odštevam urice x:Dx , ja mal več kot dvanajst, pol pa v Belgijo. :onfire: xsuperx xpartyx

Najboljš je pa to, da grem z mojim najdražjim :wub:

Tinal prijetno stiskanje ti želim, sam da ti tvoj od strahu kej ne polom x;)x

It's a dog eat dog world

Prijazni ljudje doli v Beli krajini so mi napolnili baterije xsrcx pa čeprav je blo treba rezat meglo (skor kot v grozljivki buwahahaha) da smo do tja prišli x:)x Oponašam Rado iz Bara... "Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej" :vragec: x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

:inocent: dej ne bluzi...pejd ke pa jim pokaž kaj znaš....sam ne se jih ustrašit....

diplomirajo ne najbolj pametni ampak najbolj vztrajni x:o)x

potrjeno izkušnje iz prakse in teorije x:Dx x;)x

:detelca:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...