contesa 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Utrujena :xx!: ,pa mal me zob matra :xx!: ,drugac se pa veselim sobote.... Naj te čimprej neha drugač pa Saj bo, pust, mogoč pa vseen rata uskladit nekak Mogoče pa res! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Danes je dan za znoret, ampak ne dajmo se .....Pozitivno naprej - sonček sije nad oblaki..... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 ...glava me boli.............. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Naj te čimprej neha drugač pa Mogoče pa res! ,gazelca....here I come ,bejba spet bo smeha. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Malo zaspano , pa še dolg dan bo danes, drugače pa v redi, pa končno se en vikend bliža, da bo bolj v izy Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Leeenoooo .... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Vesela, ker sem uredila nekaj za naslednji teden jutri je sicer celodnevna tlaka, samo bo že. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 čist sem fertik, 13 ur pokonci , auuuuuu, vse me boli, grem jaz .... u madona, zdaj pa vidim, da sem tak fertik, da sem izračunala, da je od šestih zjutraj do enih popoldne trinajst ur. adijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 amis zbudi se Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 zaspano šla spat ob treh zjutraj, čist preveč čvekam prek msnja ponoči zbudla pa se že ob šestih. nič, grem zdaj mal zadremat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 ma ja posledično potem to vpliva na mojo koncentracijo, katera vpliva na moje učenje, katero vpliva na moje ocene, katere vplivajo na moj letnik, kateri vpliva na moj študij, kateri vpliva na mojo prihodnost.... tako da, če tko pogledam mi lahko vreme življenje uniči ma dej dej dej...zdaj je pa vreme krivo ker tebe v srček zebe jaz se počutim :sleeping: :sleeping: in grem spat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 jutri gremo na morje...da vidim, če kaj piha burja pa, če bo potrebno kaj bežati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Izčrpan Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 Hm...zadeto od vseh painkillerjev Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 Hm...zadeto od vseh painkillerjev Te še vedno zob boli? Pobož. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 Thnx , ma zdej me je nehal,samo sem pa ko mesecnica Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 Thnx , ma zdej me je nehal,samo sem pa ko mesecnica Kot mesečnica na Luni samo ne past dol iz nje. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 končno bolje! včeraj naredila zadnji izpit na faxu!! jeeeeee Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. junij 2007 Prijavi Deli 9. junij 2007 Odlično, never been better Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 9. junij 2007 Prijavi Deli 9. junij 2007 kot čarovnica na metli...bljak... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 končno bolje! včeraj naredila zadnji izpit na faxu!! jeeeeeeo, hudoooo čestitke!!! dobr zažurej ta dogodek pa upam, da ne boš preveč pogrešala študentskega lajfa Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 Naspano - po dolgem času, ready za nove izzive Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 Naspano - po dolgem času, ready za nove izzive Jst tud naspano,popolnoma, ooooo kolk dober filing Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nemirni Ujetnik 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 Spet imam nek čuden občutek, da je nekaj narobe. Poleg tega se me loteva še tesnoba. Citiraj It's holding me, morphing meAnd forcing me to striveTo be endlessly cold withinAnd dreaming I'm alive http://shrani.si/files/headsmash11r0s.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.