Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Utrujena :xx!: ,pa mal me zob matra :xx!: ,drugac se pa veselim sobote.... :vio:

Naj te čimprej neha :detelca: drugač pa :onfire: :onfire: :onfire:

:sori:

Saj bo, pust, mogoč pa vseen rata uskladit nekak xcrossfingx :detelca: x:)x

Mogoče pa res! xsrcx xlove2x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Naj te čimprej neha :detelca: drugač pa :onfire: :onfire: :onfire:

Mogoče pa res! xsrcx xlove2x

xsrcx x:Dx x:Dx x:px ,gazelca....here I come x:Dx ,bejba spet bo smeha. x:Ix

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Malo zaspano :U: , pa še dolg dan bo danes, drugače pa v redi, pa končno se en vikend bliža, da bo bolj v izy x:px

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Vesela, ker sem uredila nekaj za naslednji teden :2src: jutri je sicer celodnevna tlaka, samo bo že. x:o)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Guest mačona

čist sem fertik, 13 ur pokonci :cry: , auuuuuu, vse me boli, grem jaz ....

u madona, zdaj pa vidim, da sem tak fertik, da sem izračunala, da je od šestih zjutraj do enih popoldne trinajst ur. :eek: adijo.

ma ja :vragec: posledično potem to vpliva na mojo koncentracijo, katera vpliva na moje učenje, katero vpliva na moje ocene, katere vplivajo na moj letnik, kateri vpliva na moj študij, kateri vpliva na mojo prihodnost.... tako da, če tko pogledam mi lahko vreme življenje uniči :vragec: x:Dx

ma dej dej dej...zdaj je pa vreme krivo ker tebe v srček zebe xcivx

jaz se počutim :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: in grem spat

Hm...zadeto :vragec: od vseh painkillerjev :o|o:

Te še vedno zob boli? :inocent: Pobož. :vio:

HONORE DE BALZAC

Thnx x:)x , ma zdej me je nehal,samo sem pa ko mesecnica x:Dx

Kot mesečnica na Luni x:Dx samo ne past dol iz nje. x;)x

HONORE DE BALZAC

končno bolje!

včeraj naredila zadnji izpit na faxu!! jeeeeee

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

končno bolje!

včeraj naredila zadnji izpit na faxu!! jeeeeee

o, hudoooo :2src:

čestitke!!!

dobr zažurej ta dogodek x;)x pa upam, da ne boš preveč pogrešala študentskega lajfa x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Naspano :D - po dolgem času, ready za nove izzive :D xsuperx

Jst tud naspano,popolnoma, ooooo kolk dober filing x:)x

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...