baby* 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 Bolje, nov list v življenju obračam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 Jst tud naspano,popolnoma, ooooo kolk dober filing a ne da je fajn Se spomnim v četrtek ko sem se skoraj v Mursko Soboto odpeljal, ker sem zaspal na vlaku Dobro da se je moja "ženska ki je sedela nasprot mene" zaletela v mojo nogo in me zbudila postajo pred mojo hehehe Bolje, nov list v življenju obračam...Good luck, jaz sem zadovoljen z novo stranjo mojega lajfa Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 čestitam! :palec: ***Mešani občutki. Glede vsega.Ampak prepričana, da bo vse OK. Mysti, hvala za čestitkesem se kr namatrala, zdaj pa mi je končno padla skala od srca in tudi zate sem prepričana, da bo vse ok drugače pa sem dobre volje, naspanagrem navijat za mojega brateca na Drag Race na letališče v Slovenj Gradecverjamem, da bo raztural Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 Cudno... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 neprespano,utrujeno,glava me boli in vse mi gre narobe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 o, hudoooo čestitke!!! dobr zažurej ta dogodek pa upam, da ne boš preveč pogrešala študentskega lajfa tudi tebi hvala, Cashyniti ne bom pogrešala študentskega življenja, ker sem skoz živela doma, pa sem se imela full fajnpa še manj skrbi za hrano, stanovanje...drugače pa več dela sej veš, ko si tudi za šankom, ane Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 a ne da je fajn Se spomnim v četrtek ko sem se skoraj v Mursko Soboto odpeljal, ker sem zaspal na vlaku Dobro da se je moja "ženska ki je sedela nasprot mene" zaletela v mojo nogo in me zbudila postajo pred mojo hehehe Good luck, jaz sem zadovoljen z novo stranjo mojega lajfa He he, včasih je dobr imeti poleg sebe kakšno sopotnico, da te prebudi vsake tolko cajta.http://www.lunin.net/forum/style_images/ln/folder_post_icons/icon4.gif Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 men se pa dones nič ne da :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 spomini me dajejo ...žalostna ... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 žalostna ker ne morem imeti NEDOSEGLJIVOOOOO.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 http://www.bbc.co.uk/health/images/300/angry_woman.jpg Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Ti tudi jutri bo že bolje. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Bo, bo....samo ne bodi presenečena če bom malo , še vedno ne morem verjet, zakaj nisem šla preko. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Zato, ker rabiš čas, kot vsak, ki kaj čuti. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 slabe novice Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 Tko tko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 Žalostna , razočarana (predvsem nad sabo) , zelo slabo sem spala (neke more zoprne in strah, nemoč) , pa zdele zjutrej sem še stanje z denarjem za ta mesec prečekirala-sem pa še bolj žalostna . Mene denar ne mara :xx!: , prihaja minimalno - odhaja maximalno. Mahh, groza tole danes!! Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 Kuky, drž se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 grozno me srbi; namrec sem sla na velko planino in mam 21 pikov na riti od komarjev.pismu no! pa da so se vsi prav name moral spravt, hudimana! se praskam za nazaj pa za naprej...mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 Danes totalno pod stresom, nervozna ko pes... Kako dolgo še misli to trajat?! To se lahko človeku še zmeša. Najhujše je, da ne vem česa se naj lotim najprej?? Ali gore izpitov, ali naj v sluzbi dokončam zadeve, al pa bi se kr za kake 3 mesece pokrila s "pojštrom" prek glave (v tem stilu: Nič ne vidim, nič ne slišim )... Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 malo boljše kot včerajpred mano stresni, nepredvidljivi, negotovi meseci, nič kaj dobro ne kaže vendar bom skušala pozitivno razmišljat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 Tolk sem jezna da bi kar enmu vrat zavila...ma nč.....grem jaz učit se ................. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 Jaz ne grem še enkrat skozi iste kolobocije,prosim ne! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Mal se tresem Sej sem se učila pa vse, ampak očitno je tale prfoksa huda, glede na to, koliko komisijskih je... Odštevam minute, ko bom mogla rit prestaviti iz računalnice v predavalnico Drugače sem pa okej... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.