Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Jst tud naspano,popolnoma, ooooo kolk dober filing x:)x

a ne da je fajn :D Se spomnim v četrtek ko sem se skoraj v Mursko Soboto odpeljal, ker sem zaspal na vlaku :lol: Dobro da se je moja "ženska ki je sedela nasprot mene" zaletela v mojo nogo in me zbudila postajo pred mojo :D hehehe

Bolje, nov list v življenju obračam...

Good luck, jaz sem zadovoljen z novo stranjo mojega lajfa :inlove:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

čestitam! :palec: :palec:

Mešani občutki. Glede vsega.

Ampak prepričana, da bo vse OK.

Mysti, hvala za čestitke

sem se kr namatrala, zdaj pa mi je končno padla skala od srca x:o)x

in tudi zate sem prepričana, da bo vse ok x;)x

drugače pa sem dobre volje, naspana

grem navijat za mojega brateca na Drag Race na letališče v Slovenj Gradec

verjamem, da bo raztural :palec:

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

o, hudoooo :2src:

čestitke!!!

dobr zažurej ta dogodek x;)x pa upam, da ne boš preveč pogrešala študentskega lajfa x:o)x

tudi tebi hvala, Cashy

niti ne bom pogrešala študentskega življenja, ker sem skoz živela doma, pa sem se imela full fajn

pa še manj skrbi za hrano, stanovanje...drugače pa več dela :vio: sej veš, ko si tudi za šankom, ane

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

a ne da je fajn :D Se spomnim v četrtek ko sem se skoraj v Mursko Soboto odpeljal, ker sem zaspal na vlaku :lol: Dobro da se je moja "ženska ki je sedela nasprot mene" zaletela v mojo nogo in me zbudila postajo pred mojo :D hehehe

Good luck, jaz sem zadovoljen z novo stranjo mojega lajfa :inlove:

He he, včasih je dobr imeti poleg sebe kakšno sopotnico, da te prebudi vsake tolko cajta.http://www.lunin.net/forum/style_images/ln/folder_post_icons/icon4.gif

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

http://www.bbc.co.uk/health/images/300/angry_woman.jpg

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Ti tudi :palec: jutri bo že bolje. xsrcx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Bo, bo....samo ne bodi presenečena če bom malo :C: , še vedno ne morem verjet, zakaj nisem šla preko.
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Zato, ker rabiš čas, kot vsak, ki kaj čuti. :palec: xsrcx

HONORE DE BALZAC

Žalostna :cry: , razočarana (predvsem nad sabo) :V: , zelo slabo sem spala (neke more zoprne in strah, nemoč) :eek: , pa zdele zjutrej sem še stanje z denarjem za ta mesec prečekirala-sem pa še bolj žalostna xnckrivx . Mene denar ne mara :xx!: , prihaja minimalno - odhaja maximalno. :angry2:

Mahh, groza tole danes!! :shuriken:

Kuky

grozno me srbi; namrec sem sla na velko planino in mam 21 pikov na riti od komarjev.

pismu no! pa da so se vsi prav name moral spravt, hudimana! :vragec:

se praskam za nazaj pa za naprej...

mia x;)x

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

Danes totalno pod stresom, nervozna ko pes... Kako dolgo še misli to trajat?! To se lahko človeku še zmeša.

Najhujše je, da ne vem česa se naj lotim najprej?? Ali gore izpitov, ali naj v sluzbi dokončam zadeve, al pa bi se kr za kake 3 mesece pokrila s "pojštrom" prek glave (v tem stilu: Nič ne vidim, nič ne slišim )... xrolleyesx :o|o:

Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari.

Mal se tresem xzobkox Sej sem se učila pa vse, ampak očitno je tale prfoksa huda, glede na to, koliko komisijskih je... Odštevam minute, ko bom mogla rit prestaviti iz računalnice v predavalnico :sori:

Drugače sem pa okej...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...