Gazelca 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Upam da ti je šlo , jaz sem pa trenutno utrujena...od vožnje in od vseh stvari,ki se mi trenutno dogajajo, ki so se mi dogajale,čeprav jih ne jemljem kot del sebe in od misli kaj me še čaka. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 žalostno da sem glih mogla zinit kaj ne bi smela.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Mi je šlo. Vsaj mislim. Ne bom preveč visoko letala pri tem izpitu. Z vsem nad 6 bom zadovoljna Sicer sem pa ravno povečerjala, malce gledala Milijonarja, zdaj se pa spravljam odpisovat mejle, ki jih čez teden nisem utegnila. Počutje je okej, sem pa utrujena... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2007 za en k.... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 mlado jutro full krasno,se ne da spat.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 spočita, naspana, odštevam dneve do morja.....11 dni.... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 kot že ves tale teden, lenobno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 ...... odštevam dneve do morja.....11 dni....js pa še 2mesca in 15 dni Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 22 dni... a bom zdržala' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 anarhist is back in the town.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 Polna upanja. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 Utrujena, razočarana, besna, ''sej sm vedla'' razpoložena, pa vesela, k je vikend, da bom lahko vsaj mal pozabla na vse. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 Kot ribica , pa malo tudi kot čebelca. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 mal me učke pečejo....jegermeister včeraj, pa premalo spanjaampak drugače sem super, grem šotor postavit, da pregledam, če je vse ok za na morje Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 Žalostna... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 pa, kaj vem, nekako mešano.vesela in hkrati žalostna ... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 Like an angel . Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 dobrovoljna tralalaaaa Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Strah me je.Ne vem, kaj je tega meni treba, no. Ah, sama kriva ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 mal za poircat, pol pa pičim... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Hudo sranje. Zdej pa mam, kaj sm drezala tja ... uf. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Mysti, saj vsi po malem drezamo, tja, kamor nam ni treba...ampak očitno je treba, če nas tja vleče...vse se bo porihtalo Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 :xx!: Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 dons mam pa en kopfdefekt - sem se glih z eno žaubo namazala in čakam, da mine... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misha 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 nekak čudno brez prave energije... nič se mi kaj preveč ne da... samo se prelagam iz enega konca stanovanja na drug konec... semi zdi, da danes nism storila še nič pametnega... ...pa ta vročina... aaaaahhh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.