Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Zmatrano :V:

Danes šli gledat HOSPIC - drufštvo za pomoč umirajočim in svojcem umrlih... 4 ure sedat na enem neudobnem stolu in debatirat o t.i. smrti je res utrujajoče, pa poleg tega še so meli okno na široko odprto, da je ja vsa vročina šla noter, in 5x eno in isto poslušat, čist res, brez heca :o|o: :sori:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

Danes se obeta naporen dan :8): upam, da bo šlo vse po načrtih in ne bo prehudo :palec: Samo, da imam klimo :switz: ker se zunaj sploh ne shladi x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Dejmo mal poskočit tukaj :hepko: :hepko: za boljšo energijo, pa še mal čarat xwizardx xwizardx za Druidko in Ninco x:)x

Jst sem pa čist fajn, neki mi je hotlo na tečno vleč, pa se nisem dal x^x, tale luna hoče delat, jst pa čakam ene podatke, jutr majo, da so, ker drug teden ne bo cajt za take zadeve xnckrivx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Nemirno, xrolleyesx , zelo zelo, čutim eno tenzijo v zraku, pa ne najdem vzroka xnckrivx . Ne vem, čudno, tko se mi zdi, kot da bi stala na vrhu vulkana, k bo glih kar eksplodiral. Mogoče je pa dans kakšna taka posebna postavitev planetov, luna, neki, ne vem...čutim ful močno energetsko skoncentriranost kot še dolgo ne, sploh ne znam opisat :8):

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

nič kaj utrujena, glede na to, da sem cel dan laufala po trgovinah in nabirala stvari za kampiranje...

koliko enih stvari človk rabi poleg šotora... xrolleyesx

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Petek je. :onfire: xsuperx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Petek je. :onfire: xsuperx

x:)x Čudovito, vroče, energija kar sili iz mene....da je petek ali svetek, mene energija ne pozabi...

Mejte se lepo, pozabite na težave in živite za ta trenutek...povem vam zaleže...vse se reši, samo pozitivno razmišljajte, se splača.... xDDx :onfire: :love:

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Če imaš šotor za 4,rabiš še 3 pojave xDDx

imam šotor za šest, pa še eno pojavo poleg mene

placa kolikor hočeš x;)x

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Guest mačona
bedno :C:

Me too. Zbudila sem se s čudnimi občutku osamljenosti, zapuščenosti, izigranosti ... Bo bolje. xsrcx

Faaaajn :inocent: :fiju: :fiju:

Pijem kozarec dobre žlahtne pijačke in poslušam jazz.

Ugotavljam, da me ta smešek :sniky: spominja na zdajšno punco bivšega fanta x:o)x x:o)x

Pa mal sem zmedena :fiju: xscratchx

Hitr mene mal prime :smesko: xrolleyesgx :love:

:ochko: Kaj pa ta pomen

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ti maš luškan avatar...pa tud ti si. Čak.

Konkretn pušlc si bolj zaslužš kt eno rožco...

NA http://www.cosgan.de/images/more/flowers/065.gif

Fajn nam je.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Kakšna gasilska?Ti si bila na čisto drugačni prireditvi :wOOt:

Nam boš prodajala,da prideš žejen od gasilcev xrolleyesx

tut men se tale zdi bosa.

pa še skrbi me zanjo. doma pit? pa pir... in to za žejo...jaaaoooo... use sorte sm že probu, sam kej tacga pa ne :o|o:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...