Behemoth 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Zmatrano Danes šli gledat HOSPIC - drufštvo za pomoč umirajočim in svojcem umrlih... 4 ure sedat na enem neudobnem stolu in debatirat o t.i. smrti je res utrujajoče, pa poleg tega še so meli okno na široko odprto, da je ja vsa vročina šla noter, in 5x eno in isto poslušat, čist res, brez heca Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Danes se obeta naporen dan upam, da bo šlo vse po načrtih in ne bo prehudo Samo, da imam klimo ker se zunaj sploh ne shladi Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Danes se smejem, še včeraj sem jokal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 razočarano.... Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 bedno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 bedno ne, no... ščepec čarovnije za izboljšanje Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Čudno pa tečno.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Dejmo mal poskočit tukaj :hepko: za boljšo energijo, pa še mal čarat xwizardx za Druidko in Ninco Jst sem pa čist fajn, neki mi je hotlo na tečno vleč, pa se nisem dal , tale luna hoče delat, jst pa čakam ene podatke, jutr majo, da so, ker drug teden ne bo cajt za take zadeve Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 razsuta ko kanta..sem že pozabla, kak je to če delaš v pasji vročini 14 ur Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 popih KLARUS drži se Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Nemirno, , zelo zelo, čutim eno tenzijo v zraku, pa ne najdem vzroka . Ne vem, čudno, tko se mi zdi, kot da bi stala na vrhu vulkana, k bo glih kar eksplodiral. Mogoče je pa dans kakšna taka posebna postavitev planetov, luna, neki, ne vem...čutim ful močno energetsko skoncentriranost kot še dolgo ne, sploh ne znam opisat Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 nič kaj utrujena, glede na to, da sem cel dan laufala po trgovinah in nabirala stvari za kampiranje...koliko enih stvari človk rabi poleg šotora... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. junij 2007 Prijavi Deli 22. junij 2007 Petek je. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 22. junij 2007 Prijavi Deli 22. junij 2007 Petek je. Čudovito, vroče, energija kar sili iz mene....da je petek ali svetek, mene energija ne pozabi...Mejte se lepo, pozabite na težave in živite za ta trenutek...povem vam zaleže...vse se reši, samo pozitivno razmišljajte, se splača.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 22. junij 2007 Prijavi Deli 22. junij 2007 Če imaš šotor za 4,rabiš še 3 pojave imam šotor za šest, pa še eno pojavo poleg meneplaca kolikor hočeš Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. junij 2007 Prijavi Deli 22. junij 2007 bedno Me too. Zbudila sem se s čudnimi občutku osamljenosti, zapuščenosti, izigranosti ... Bo bolje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 22. junij 2007 Prijavi Deli 22. junij 2007 Kot morje Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 23. junij 2007 Prijavi Deli 23. junij 2007 Zaspana, skoraj nič spala Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. junij 2007 Prijavi Deli 23. junij 2007 Faaaajn :fiju: Pijem kozarec dobre žlahtne pijačke in poslušam jazz.Ugotavljam, da me ta smešek spominja na zdajšno punco bivšega fanta x:o)x Pa mal sem zmedena Hitr mene mal prime Kaj pa ta pomen Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. junij 2007 Prijavi Deli 23. junij 2007 Jaz pa teb želim Jeti na rožco. Ta je luškan A ne Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. junij 2007 Prijavi Deli 23. junij 2007 Ti maš luškan avatar...pa tud ti si. Čak.Konkretn pušlc si bolj zaslužš kt eno rožco...NA http://www.cosgan.de/images/more/flowers/065.gif Fajn nam je. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 učas je blo pr nedelah dobr edin to, da je čes par dni nastopu vikend Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 Sej smo tut jutr doma. Jest sm se zdejle prov prijeto najedla, čez dobri 2 urci pa odhajam na nastop.kašn nastop? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 Kakšna gasilska?Ti si bila na čisto drugačni prireditvi Nam boš prodajala,da prideš žejen od gasilcev tut men se tale zdi bosa.pa še skrbi me zanjo. doma pit? pa pir... in to za žejo...jaaaoooo... use sorte sm že probu, sam kej tacga pa ne Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 veselo Ampak me je tudi obenem strah Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.