Kylie 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 utrujena in nekam odsotna.... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 pa, malo boljše kot tele zadnje dni ... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 pa, malo boljše kot tele zadnje dni ...Super, sem vesela Jaz sem malce žalostna, ker mislim, da sem naredila pri nekom nekaj narobe, pa niti ne vem kaj Grem na sprehod Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 Super, sem vesela Jaz sem malce žalostna, ker mislim, da sem naredila pri nekom nekaj narobe, pa niti ne vem kaj Grem na sprehodskušaj se pogovorit pa uživaj na sprehodu Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 Danes je OK Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 utrujena in nekam odsotna.... tako se počutim danes tudi jaz....včeraj sem premalo pila vode in obisk pri mami ni bil za pozitivno stimulacijo(ona je namreč stalna pesimistka in kritizira vse povprek)Bog ne dakj, da bi postala tudi sama taka... ...malo me skrbi prav to..... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 ...malo me skrbi prav to.....[/color]dobr si začela Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 dobr si začela res???? no, saj, če začnemo s preventivnimi dejanji in razmišljanji, se najbrže lahko spremenimo... hvala, tudi pohvala je dobra za dodajanje pozitivne energije...jano, super dečko si.. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 res???? no, saj, če začnemo s preventivnimi dejanji in razmišljanji, se najbrže lahko spremenimo... hvala, tudi pohvala je dobra za dodajanje pozitivne energije...jano, super dečko si.. HVALA HVALA dobr da ni ujela pointa bemu... al pa ga je Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 mal živčna in v pričakovanju morja... grem danes ponoči jeeee Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 mal živčna in v pričakovanju morja... grem danes ponoči jeeee kak ti velja. uživaj kar se le da jaz pa bi morala zdajle sestavit 6 testov za popravca, pa se mi tak ne da Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 kak ti velja. uživaj kar se le da jaz pa bi morala zdajle sestavit 6 testov za popravca, pa se mi tak ne da hvala, bomsej tebe še tudi čaka Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 HVALA HVALA dobr da ni ujela pointa bemu... al pa ga je No, lumpi, skušam vzeti pozitivnost iz vsakega posta, čeprav je iz kakšnih težko....pa nič zato, če si drugače razmišljal, kot sem jaz razumela....Si po naravi cinik????? Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 No, lumpi, skušam vzeti pozitivnost iz vsakega posta, čeprav je iz kakšnih težko....pa nič zato, če si drugače razmišljal, kot sem jaz razumela....Si po naravi cinik????? gruntam vrstni red, k bi mi pasou. super dečko lumpi cinik= janko pa ni biu cinizem, ampak opozorilo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 dober ....kratko in jedernato dej očala dol pa da vidm, če znaš u faco lagat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 Misliš da sem ti... ki mu rata tud brez očal strelka... spet ircaš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 ja pa res...spet že cel dan to poznam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 zaaassspaaaanoooooo :xx!: Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 Hudo slabo. Zdaj mi grejo že doma na živce ... ne vem kaj je zdaj to. Sploh se ne znam več pogovarjat.najbl ajnfah stvar... samo tih si pa je Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 Ja, samo ne gre, če se drugi hočjo pogovarjat. ja nej pa sm pridejo, bomo mal ircal a ne? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 Raje ne.a boš ti jutr kle? tm nek do 3-4h Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 Da nisi kaj zbolel na fizični ravni sem zdrav Na emocialni pa ne Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 Še vedno si na boljšem kot jaz. Nisem uredu ne na fizični, ne na emocionalni ravni. beat that! če ne pomaga nč druzga... pomaga tulit u luno prej pa seveda kolke od znotrej dobr podmazat, da sistem zlaufa Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 Se pravi, naj pijem kot Prešeren. humor pršu... dobr je Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 Evo, zdele bi rabla se vsest nasprot sebe, si najprej dat dve klofuti pol se pa za roke prijet in si rečt, da je vse kul, da je lajf kul, da je moj relationship kul, da je faks kul, sam da so planeti mal scufani.. pa res je kul.. sam dihat, dihat, dihat...pa ugasnit računalnik in se za 2 uri skoncentrirat in nardit tole, kar mam, se bom pol ful boljš počutila... po korakcih, a ne... pa ne gledat celotne slikce trenutno, ampak zumirat v en košček.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.