janko 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 Evo, zdele bi rabla se vsest nasprot sebe, si najprej dat dve klofuti pol se pa za roke prijet in si rečt, da je vse kul, da je lajf kul, da je moj relationship kul, da je faks kul, sam da so planeti mal scufani.. pa res je kul.. sam dihat, dihat, dihat...pa ugasnit računalnik in se za 2 uri skoncentrirat in nardit tole, kar mam, se bom pol ful boljš počutila... po korakcih, a ne... pa ne gledat celotne slikce trenutno, ampak zumirat v en košček.. pizda... dons mate pa usi nemogoče ideje Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 je*at ga... takle mamo me že ni Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 Še vedno si na boljšem kot jaz. Nisem uredu ne na fizični, ne na emocionalni ravni. beat that!grem raje tekmovat, kdo ima bolj zafukano življenje ???? Ziher bom jaz zmagal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 je*at ga... takle mamo me že ni pametna punca... je šla na bolš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 NE GA KAKATTakoj vzamem vse od tebe,kar misliš da je slabo.Naredim iz tega čisto zlatoverjemi če hočeš Če boš nardil to, pa obdržal zlato, boš pa zelo bogat Ahhh, mah zaspano, sem mel take lepe sanje v katerih me je ljubljena oseba, poljubljala,...objemala... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misha 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 sm čist slabo. se mi zdi, da sem se odločila popolnoma narobe... zakaj vsaj enkrat ne morem poslušat svojega srca???????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Zaspana sm, k 100 mater. Kje je še ura 4. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Ravnodušna sem. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 žalosten zaradi kolega Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 "Če bo stvar dobro premišljena, bodo besede rade sledile." - Horacij - bolje da sem tiho, če ne bo fajt Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. junij 2007 Prijavi Deli 28. junij 2007 zame zate ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2007 odlično Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 28. junij 2007 Prijavi Deli 28. junij 2007 odlično fajn! jaz tudi odlično (no, prav dobro) Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. junij 2007 Prijavi Deli 28. junij 2007 odlično the best.upam da je vsaj pameten vzrok za to Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 28. junij 2007 Prijavi Deli 28. junij 2007 the best.upam da je vsaj pameten vzrok za to Kaj pa je pravi vzork za odlično počutje???? Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 28. junij 2007 Prijavi Deli 28. junij 2007 Mirna. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 Sem videla osebico, s katero se že celo večnost nisva vidli....je bil lep surprise! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 ena oseba mi je danes polepšala dan, torej odlično : Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 upam, da se prigode današnjega dne ne ponovijo več - niti posamezno, niti v paketu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 Prijetno utrujena, zmasirana....grem sspat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 kak naj bi se počutla če bi bla sama pa še polna luna je... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 kot gugalnica Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 Ej morm rečt, prav super Ampak malo me je strah glede ju3 moj prvi delovni dan me skrbi da kakšni nalogi ne bom kos Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 Behi, boš se fajn odrezal, no! Jaz...bedno, zmedeno...se zgodi. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 Behi, boš se fajn odrezal, no!I hope Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.