Kylie 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 fajn sem, danes zvečer fraj, jutri pa grem mal po razprodajah v Avstrijo nekaj se bo že našlo.... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h030.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h035.gif Tudi jaz sem se fizično že bolje počutila, ampak ni hujšega. Sicer sem pa vesela, da se mi je oglasila oseba, katero res cenim, sem jo pred kratkim spoznala in imam tako spoštovanje do nje, da je niti nisem želala gnjavit. No, pa se je ona meni oglasila in mi je ful fajn, da sva v stikih, ker se od nje veliko naučim! Super! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Ubijalsko, z mitraljezko streljalsko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Izmučeno, izcuzano, jezno, depresivno. Se pridružujem Piki Pikici - ubijalsko. Pa folk sploh ne dojame, da te mora pr mir postit, kot da govoriš zraku. Argh! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Naj bo že konec tega delovnega tedna. :xx!: Je tako težko povedati odkrito. Če si tiho ne rešiš nič, samo boli ko slišiš to od drugega! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 LAčna sem. Bi čokoldano tortoz gozdnimi sadeži.Aja neki iščem a ne najdem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 definitivno boljš kot včeri sam z rahlim priokusom od včeri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 izmozgano :xx!: Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 "čist sem u luft"... takšne super smeške našla včeraj ... krtke http://www.gratissmilies.de/smilies/smaulies2/patsch.gif Sam so res čist luškani!!!! Sama doma. Spala večino popoldneva. LAČNA! Mami! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 bila v gobah, nabrala sem 3 kg lisičkutrujena Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 prov na jok mi gre pa tud sanja se mi ne, zakaj grem jst tole mal prespat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 prov na jok mi gre pa tud sanja se mi ne, zakaj grem jst tole mal prespat fajn se zjokej, boš še spala bolš. pol pa na pir, pa bo. rama loh pa počaka Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 fajn se zjokej, boš še spala bolš. pol pa na pir, pa bo. rama loh pa počaka Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 super, super, super Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 16. julij 2007 Prijavi Deli 16. julij 2007 ravnokar odhajam v Čateške, si mal ritko namočit, danes bo spet vročee Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2007 crazy Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. julij 2007 Prijavi Deli 16. julij 2007 mičken utrujeno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. julij 2007 Prijavi Deli 17. julij 2007 Kako daleč gredo eni? Drugi gremo lahko še dlje. Počasi se daleč pride. Veselo sončnemu dnevu naproti, delu in obveznostim. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. julij 2007 Prijavi Deli 17. julij 2007 oj Conti... prav fajn je videt tvoje ime na ekrančku... upam, da si fajn kako sem - malce razočarana, ampak še vedno na tirih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. julij 2007 Prijavi Deli 17. julij 2007 ampak še vedno na tirihTo je ta glavno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. julij 2007 Prijavi Deli 17. julij 2007 Reborn Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. julij 2007 Prijavi Deli 17. julij 2007 jutr bo četrti zaporedni dan, k se odpraulam mal na morje. bohved kuko se počutm? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 17. julij 2007 Prijavi Deli 17. julij 2007 zadovoljno utrujena... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 FAJNO Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.