Ksenia 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 a lahko kdo tole gretje zmanjša za tam 5 do 10 stopinj prosim?v stanovanju imam 32 stopinj, čaka me likanje, ne morem v hrib, v službi norija, na bančnem računu še hujša... tko da ne bi o tem kak se počutim :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 nič te nisem šinfala, rekla sem samo da ne boš umrl, ker vem da se od tega ne umre, ker sem na istem... pa 30 stopinj ni ledena doba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 fizično izmozgano, psihično pa prav fajnravnokar sem okopala oz. škropila z vodo mojo ljubico, zlato prinašalko.... boga revica, čisto jo je zdelala vročina Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 Izmozgano, prekleti cokli, zaradi njih me kite bolijo. Ne vem koji bog si je zmislil, da moramo met mi med.sestre uniforme, v katerih je tak vroče in še met zravn neudobno obutev Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 19. julij 2007 Prijavi Deli 19. julij 2007 leno vroče nič mi se ne da delat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. julij 2007 Prijavi Deli 19. julij 2007 HOT Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. julij 2007 Prijavi Deli 19. julij 2007 temperatura glih prav uf.. že cel dan zlagam v škatle.. sam še 1/3 kuhinje, pa je vse spakiran.. pol pa še fatiranje na veliko.. jutr al pa pojutrišnjem.. kar grem od tu.. na trenutke ne morem verjet... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 19. julij 2007 Prijavi Deli 19. julij 2007 temperatura glih prav uf.. že cel dan zlagam v škatle.. sam še 1/3 kuhinje, pa je vse spakiran.. pol pa še fatiranje na veliko.. jutr al pa pojutrišnjem.. kar grem od tu.. na trenutke ne morem verjet...se seliš, Aliana? Vso srečo v novem domeku. Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. julij 2007 Prijavi Deli 20. julij 2007 vročeeeee Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 20. julij 2007 Prijavi Deli 20. julij 2007 Fino, hladim se.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 20. julij 2007 Prijavi Deli 20. julij 2007 poleti stoji zrak, pozimi pa NO2. najbolje med 4 stenami,al pa nad 2000m.m. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 20. julij 2007 Prijavi Deli 20. julij 2007 danes se počutim fenomenalno scejeno Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 20. julij 2007 Prijavi Deli 20. julij 2007 leno ne dela mi se... vročeeeeeeeeee ne hladi mi se ker tko nič ne pomaga, zaspano... konkretno povedano NI MI JE... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. julij 2007 Prijavi Deli 21. julij 2007 Delovno, danes že 13. dan delam skupaj Saj mam ju3 končno dan zase Danes pa sem se res v službi od srca nasmejal, kako so starejši ljudje finta Da te buje Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 21. julij 2007 Prijavi Deli 21. julij 2007 glava me boli, ko na glas razmišljam, kako je nekatere moške, oz. tipe težko spravit iz gostilne.....prav za mislit mi da, ds nimajo nikol zadosti...p.s. to ne velja za vse Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 21. julij 2007 Prijavi Deli 21. julij 2007 mah...vroče in še delat morem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 22. julij 2007 Prijavi Deli 22. julij 2007 ravnokar prišla domov, delalahm....zanimivo, danes je bilo lažje spravit folk ven, kot včeraj (predvsem moška populacija) bilo je prijetno delat, nasmejali smo se, kot že dolgo ne Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. julij 2007 Prijavi Deli 22. julij 2007 Zaspano Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 22. julij 2007 Prijavi Deli 22. julij 2007 K da bi padla iz druzga planeta. P.S. Mogoc pa sm an? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 22. julij 2007 Prijavi Deli 22. julij 2007 Kako se počutim pravzaprav sem žalostna, ker bom kmalu spet na začetku...ampak doba volja je najbolja , smeh pa je pol zdravja Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 22. julij 2007 Prijavi Deli 22. julij 2007 Danes karkoli primem v roke se razbije ali leti iz rok.....torej sem,naravnost fantastično. Bom raje roke pri sebi držala. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. julij 2007 Prijavi Deli 22. julij 2007 Tudi jaz isto. Pa nekako ... prazno.prazno, vendar umirjeno, ... pa skoz bi neki jedla, ne dober to... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. julij 2007 Prijavi Deli 22. julij 2007 Vroče :( Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 22. julij 2007 Prijavi Deli 22. julij 2007 Vroče, vroče....ljubljeno in sproščeno....sama ne vem kako je to možno, ampak moj dragi je tako pozoren... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. julij 2007 Prijavi Deli 22. julij 2007 glava me boli Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.