ScorpioGirl 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 saj ni da nebi pomagal tenkju Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 ojla,prisla domov iz 2740m ,prespala na bivaku, videla soncni vzhod, sla na stenar,vidla 16 kozorogov, gamse, svizca.encijan raste v sopih.tko lepo je blo.15 h hoje pa se kar laufam po stanovanju.lepo pozdravljeni vsim. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Pa dej, sej ni nč narobe. Joj, bi te objela zdej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Bolečine v želodcu od 4-ih zjutraj, čez cel dan :xx!: popila okrog 5litrov vode. Odrešil me je tablet, ki mi ga je dala sodelavka, uf kakšno olajšanje ko neha kljuvat, enega imam še za lahko nočko, da se vsaj malo naspim. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Danes se pa hvala vesolju dobro počutim. Danes se pa hvala vesolju dobro počutim. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Nekam zaspan spet postajam, ampak kmalu grem, petek je :onfire:, se bom lohk spočilkot se zagre ojla,prisla domov iz 2740m ,prespala na bivaku, videla soncni vzhod, sla na stenar,vidla 16 kozorogov, gamse, svizca.encijan raste v sopih.tko lepo je blo.15 h hoje pa se kar laufam po stanovanju.lepo pozdravljeni vsim. a to si bla na Škrlatici , si pa v kondiciji , jst sem imel po lažji turi en dan dopusta za zihr, dobr hoje je bilo približnotko nekje , sam drug konec okoli Triglavskih Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 zaspano Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 nepremagljivo, v stanju naredit vse. Lp =) Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Cool! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Mislim, da bom izjokala vse solze, kr jih imam ... fak upam, da si ok.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Mislim, da bom izjokala vse solze, kr jih imam ... fak drž se, punca Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 zmantran, naporen dan Sem dobil danes po pički Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 vesela zaradi lepega dneva , ampak vseeno malo v stiski zaradi tega kar se približuje ... Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 izigrano... žalostno... osamljeno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Nekam zaspan spet postajam, ampak kmalu grem, petek je :onfire:, se bom lohk spočilkot se zagre a to si bla na Škrlatici , si pa v kondiciji , jst sem imel po lažji turi en dan dopusta za zihr, dobr hoje je bilo približnotko nekje , sam drug konec okoli Triglavskih skrlatica sploh ni tezka.tezje je bit doma :xx!: x!x Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 skrlatica sploh ni tezka.tezje je bit doma :xx!: x!x aja, ti si pa ta prava , jst se jo zaenkrat še nisem lotil, je pa fajn gor, te vsajmal prepiha , doma je bit pa najlepš v postlji Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 jaz bi dodala, da je bit najleps v postelji , pol ko si bil ze gor... Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 Danes se svobodno počutim. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 fajn sem grem kar mal fatirat, da me prej ne mine.... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 Nemirno, bežim nazaj v gnečo. :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 super Čez eno uro grem na job, sem bil priden pa sem sodelavkam spekel zascher torto - saj je bil že čas da jim nekaj prinesem, ker one me le učijo tam hehehe Upam da nebomo danes spet meli kurcšlus pa da nebom spet dobil po pički jebemo, glede na to da je babica stara 80 let, ti kar fajn šamer stisne. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 rahlo utrujeno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 jst pa danes prav fajn naspan Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 Janif, a prideš na zagorski tek? kako se počutim - izpuhtela bi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.