janif 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Janif, a prideš na zagorski tek? sigurno ne, ker sem na morju Za tvojo mami pa za tebe xwizardx, drži se Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 imate tut na morju dež? zaenkrat sem še v Lj, na morje grem konec tedna ,tek je 4.8., zato sem tko napisal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 že odštevam ... trenutno nekam utrujen , pokam proti domu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 leno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 rahlo utrujena, pa me čaka še dela do 12 zvečer Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 počutim se...če prav pomislim, se sploh ne. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 čudn... neznansko nesrečno srečna....takle ni ničemur podobn Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 Predvsem lačna Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 jaz tudi...gremm si zajtrk naredit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 končnota mesec enkrat naspana Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 "Freedom is mine and I know how I feel" Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 za znoret... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 mičken zmatran Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 mičken zmatran enakogram si spakirat stvari, pičim za 2 dni v Italijo, destinacija Gardaland in Aqualand jupiii Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 res? dej mi povej, je ok v Aqualandu? Ker sem slišala, da ni kaj ekstra.... ampak težko verjamemv Gardaland grem pa po 10 letih Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 Res? No, fajn. Se že bolj veselim!!! Bom poizkusila, ker sem tudi jaz nora na take zadevce.Edino kar je, se mi ne ljubi 5 ur furat dol. Prespali bomo pa ob Gardskem jezeru. Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 Eh kaj pa je 5 ur za vse tisto dretje adrenalinsko tam. Uživaj še zame. jop, se strinjam Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 še 54 min pa ne bo vec danes.ni blo tok ok. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 Jaz sem kar dobro spala. Sanjala sem, da sem jahala konja. In full sem ga mela rada. Le kaj bi to pomenil? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 fajno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 jaz grem zdale rolat do iskega vintgarja!pa konc. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 neispavano...že par dni ne morem spat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Fajn. Čakam, da pride družba :onfire: :onfire: Mysti, če hočeš, uleti Lahko tudi koga pripelješ Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Poklapano...grem iskat mucka zdajle kmalu... kar izginil je wish me luck... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 hehehe seveda seveda. Ni interesenta/ov lej jo predn odpoveš, se morš pa ja tapru prepričat, če bo kej bab pa pira Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.