Gazelca 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 umiram Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 žalostno in razočarano Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 žalostno in razočarano jaz pa sem super, bila dva dni v Italiji, Gardaland in Canevaworld, bilo je noro fajn! No, včeraj pa sem si prepleskala sobo na oranžno rdečo. Ko prideš v sobo, se ti zdi, kot da sije sonce, čeprav je recimo oblačno. Res čedna je. Pol sem pa še skočila v Merkur po par oranžnih dodatkov, od vaz, lončkov, tepiha, do svečk s podstavki. Ja, čakajo me še žaluzije, ki jih baje dobim za roj. dan. Zavese bom pa kr dol rurnila. lp vsem Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 brezvoljno, glavobolno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 brezvoljno, glavobolno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 izmučeno http://smileys.on-my-web.com/repository/Thinking/thinking-009.GIF Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Čakam, čakam, čakam, čakam...... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 jes pa bi kej pojedu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 Nedefinirano, upam da ne bo dežja, da grem popoldan na en lauf.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 Mystica - ne glej na druge, ozri se vase in naredi tisto kar bi storila za tisto majhno deklico v sebi - ja? sej vem da razumeš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 :unsure: what to do, what to do ... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!"#$%&/()=?Raziskuj.Sanjaj.Odkrivaj.Bodi srečen Tečkana...tole vreme....jao. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 ne - vem, da znaš, samo če hočeš....zakaj vem, ker sem ista Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 Punce, mal se spomnite tistih puhlic...da je življenje samo eno, da ga je treba čisto izkoristit, da je treba sledit srčku, tvegat...sej so v bisvu kr resnične a niso??? NOOO, a povem kaj sm jaz zdej zvedla Da grem septembra najbrž v Francijo Jeeee Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 :unsure: what to do, what to do ... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!"#$%&/()=?kwa t nej rečem? sej veš. pa fejst mrzu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 Mislim, da bi eden meni tud pasal in grem v hladilnik, da ga vzamem in zadavim...Vidva se menita,tretji(jaz)pa ga imam hahahaha Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 js sm pa suuuuu..per http://smileys.on-my-web.com/repository/Happy/happy-047.gif Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 x:o)x Ajoj, a me vzameš s sabo? Ne Bo romantičen izletek po provansi Upam vsaj!!! Ne, da bo romantično..to bo..ampak da sploh bo!Edino, če prideš v paru....da bomo poparčakni Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 Sej mogoče bo pa oktobra...odvisno od marsičesa...sam da bo A dej no baba Glavo gor Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 jaz grem pa v cetrtek na poroko...upam da bo tokrat uspelo ždestinacija: nicamia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 Ful se te bojim :vragec: destinacija: nicamiaOo hudo! Potem povej, kako si jo doživela...pa pozdravi v mojem imenu :2src: :2src: vzemi me s seboj destinacija: nicamiaOo hudo! Potem povej, kako si jo doživela...pa pozdravi v mojem imenu :2src: :2src: vzemi me s seboj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 jaz grem pa v cetrtek na poroko...upam da bo tokrat uspelo ždestinacija: nicamia Poroka ali do Nice priti?? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 oboje ....sam s to razliko, da se ne porocam jaz niti ne vozim jaz...mogoce ravno zato! Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 v ljubljani je nora mavrica!!!!!!!!!!!dejte ven pogledat,please.mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 v ljubljani je nora mavrica!!!!!!!!!!!dejte ven pogledat,please.mia Sem jo ravnokar posnela...še dvojna ...to je letos v tem poletju že drugič, da jo vidim tako bogato.Mia, užitek jo je gledat, ne???? Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 ja!!!!res lepo.cez celo nebo je.pa kar dve sta bili,daj slike posli na forum.mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.