klarus 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 ale`74 pravi: Je kaj pa te muči klarus? Kej si skuhala?recimo, da sem se eni zdevi že dalj časa spretno izmikala(drugi bi jo takoj pograbl) in zdej so me pač dobl v kot in se sama na sebe jezim, ko kompliciram ********* valkira, temna čokolada, suhe borovnice....itak so sam živci Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 klarus pravi: recimo, da sem se eni zdevi že dalj časa spretno izmikala(drugi bi jo takoj pograbl) in zdej so me pač dobl v kot in se sama na sebe jezim, ko kompliciram Ja nič klarus, zavihat rokave pa v akcijo ne kaži jim hrbta, pokaži jim zobe... sej si vpisana v klub bojevnicSej veš - dokler bežimo, tečejo problemi za nami... skenslaj pa bo en kamen manj Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 fajn x!x še posebi, ker grem jutri koooončno v nakupe (za flat) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 valkira... probaj še z vizualizacijo Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 ahjoj ... petek je ... faaaaaaaajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 tud določeni osebki me ne spravijo v slabo voljo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Ej pa kar super, nimam pritožb Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Behemoth pravi: Ej pa kar super, nimam pritožb Tudi jaz ne Prav dobre volje sem. Še malo, pa grem ven. Ponavad sem bolj lenuh in se mi ne da ven hodt (med "počitnicami"), ampak s to osebo se splača Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Michelle pravi: Tudi jaz ne Prav dobre volje sem. Še malo, pa grem ven. Ponavad sem bolj lenuh in se mi ne da ven hodt (med "počitnicami"), ampak s to osebo se splača hahaha Jaz pa še vedno čakam na povabilo Saj v nedeljo po službi ko končam ob 9 grem na drink yahoooo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Po porciji smeha in dobre volje in sladoleda ....naravnost fantastično Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 prou nepopisno vnebo vpijoche dobr..... x^x neki se me spet zloba loteva.... x:Dx zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 Zaspano...še vedno Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 ...hja,kaj ga pa piješ Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 tkole Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 Namaar pravi: ker sm žejn? Kako je voda dobraaaa Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 Namaar pravi: saj, preveč vode Pol pa glava bali ja.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 Namaar pravi: voda je strup! :xx!: :xx!: Se strinjam ja....strašne preglavice povzroča (malo morgen ) Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 xrosex pa lačna sem. komi čakam kosilo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 Zmantrano, utrujeno, imamo 2 napokretna in 1 ki rabi pomoč pri življenskih aktivnostih, in smo danes bli na oddelku jaz in 1 sestra. Psihogeriatrični je bil 2 praktikantki (1 bodoča med.sestra in moja sosošolka) in nobenega drugega, tak da je mogla prit ena iz dopusta, da so lahko vse speljali skozi. Imajo pa 14 nepokretnih in 1 ki rabi pomoč Mislim, to popizdiš Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 glava me boli :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 Ej po 2 kavah, odlično Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 Mah, trebuh mi nagaja... Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 Kar vredi.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/d015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/e010.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 Še zmeraj me trebuh boli. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.