Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 crka Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Zadovoljno Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 nekak tkole Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 tko tko lalalallalaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 ...better than expected! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 skurjen sm tok, da je brezvez Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 žuristični dopust?....hi hi...zdej pa še par dni, da si oddahneš.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 ma kurac, sm začel popivat da je brezveze pa še kadit da je čist brezveze sm MAGNUN! (norec) BO BOLŠ Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 ja pa dobro, no...ne se zarad tega zdej kregat nase....brez veze....pač si...sej tle maš pa itak drgačen tempo, pa bo tud alko in dim izpuhtel.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 Amis, pa sej se ne sekiram glavn da se mam fajn Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 sem že mislila, da se nase jeziš ...pol pa ok... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 Oj WB! ooo ciao DIANA grazie Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 ggrrrrrrrrr!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 super fajn... sam po moje da se bom na mest na predavanje u postlo fliknla... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Čist ok..... ...sam tolk folka k dans mi že dolg ni težil s pravnimi težavami........pa jezn sm, ker so večinoma povsem neobjektivni, vsak vidi samo svojo resnico (in pravico) :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Čist ok..... ...sam tolk folka k dans mi že dolg ni težil s pravnimi težavami........pa jezn sm, ker so večinoma povsem neobjektivni, vsak vidi samo svojo resnico (in pravico) :xx!: ja tisti, če se ukvarjaš s pravnimi zadevami potem je logočno, da tisti ki se obrne nate ni objektiven x!x Ker dejansko vsak išče svojo pravico, ki temelji na njegovi resnici x!x Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Sam če ne (zna, noče, ne more) rešit zadeve sam in se podredi presoji sodišča in pravni stroki, potem naj to odločitev tud zna sprejet. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Itak pa...zakoni in pa seveda potem tudi pravna ureditev ni ustvarjena za večji del folkase spomniš "Hlapec Jernej in njegova pravica" ta povest (mislim, da jo tja uvrščamo) je najbolj živo kazalo kako vsak človek išče samo svojo pravico...in včasih je pravica daleč stran od končnega rezultata.. ma ja no sej vem, folk je tečen, jaz pa kle nek globji pomen išče..šmotka Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 dobr dobr Polna pricakovanj za danes zvecer - grem na spinning Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 itak pravica ni nikoli objektivna...ker ima vsak človek drugačno razvrščene vrednote in "klepa" pravico glede na njih...kar je pa v zakonu, je pa "pravica" tistih, ki so zakon ustvarjali....saj drugače se pa takoali tako ne da, saj bi za popolno pravičnost morali obravnati v zakoniku vsak možni konfliktni primer posebej, kar bi naneslo še in še in še različnih situacij, zakonik bi bil pa kilometre debela bukva... aja, še počutje....odlično, popoldanski kratek spanec se je prav prilegel Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 la la laaaaaa, fino fajn sem dans, po dolgem casu soncek Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. november 2005 Avtor Prijavi Deli 17. november 2005 skurjen sm, drugač pa super Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Še par 10 min pa dobim spet svoj umetni kisik I feel good tarararara I knew that I should now I feeeeeeeeeel fine, my sugar so right so right lala, so right that I gotta you TA TA TA - WOOOOOOOOW ... ...pa- pa pa tarata taaaa Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 spravi se k sebi, Diana! in 5rca, kaj se tebi lepega dogaja sam se pa počutim malo skurjenega Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 vse bo ok Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.