nelika 24. avgust 2007 Prijavi Deli 24. avgust 2007 pred časom sem bila psihično na koncu, sedaj sem pa fizično na koncu. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 24. avgust 2007 Prijavi Deli 24. avgust 2007 good Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. avgust 2007 Prijavi Deli 24. avgust 2007 Na čase sem resnično rada sama...mi prav paše...danes ko pa rabim bit v družbi, pa nikogar ni. Eno uro se mi pa po drugi strani ne da vozit do frendov, ker pač danes nočem veliko vozit. Psa sem že šestkrat zbudila, zdej bom pa revčku dala mir..je čisto zaspal tle na kavčku...Še dobro, da imam Mysti. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. avgust 2007 Prijavi Deli 24. avgust 2007 Še dobro, da imam Mysti.ja sej...sam za normaln žiulene rab člouk 4 objeme na dan a po 4 krat dobr, da se mata Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. avgust 2007 Prijavi Deli 24. avgust 2007 To pa dobim. Mam psa Ko sem pa z pa človekške... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Največja finta dneva: Prideš ob 7 v službo, umiješ paciente, jih nahraniš, razkužiš omarice, postelješ postelje, in potem opaziš na razporedu da delaš popoldan!!!! Za popizdit Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 upam, da dobiš poplačane te ure.Saj bom rekel, ej jaz sem 500sit plačan na uro, pa sem delal 2 uri, to je 1000sit. al pa bom danes šel 2 uri prej domov Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 sproščeno Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/k055.gif Jezna sem. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 jaz sem tam.... sem pa že mislila, da si kaj boljš uf, jaz pa naspedirana. Napisala sem že en članek...pišem še drugega Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Danes sem se počutila prav bedno, ko sem videla, da so mi na avtu ukradli zadnjo desno kolo.Akcijo, ki sem, jo sprožila s sodelavci mi je prinesla boljše razpoloženje in spet sem vozna.Ej, kako človeka taka stvar iztiri. Sem pa vesela, da ni bilo huje in da še imam avto. Mejte se fajn, jaz se imam sedajle prav super. Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Počutim se kolesarsko Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 ugotavljam, da ne znam:odpet plafonerko (sem jo zato razbila in zdaj nikjer ne najdem takih luci..),zamenjati vticnice, nimam fazenbriferja, nimam sploh nobene pametne masine doma, skratka, cista paranoja, ce se kej pokvari...pol sem hotla sliko obesit na steno, in probam to narest s pepelnikom, k ni moj, ker ne kadim,ampak je edina trda stvar v stanovanju!,pa ugotovim, da je stena betonska, in zdaj mam sred stene luknjo... prakso samostojno zivece zenske rabim! sem cisti teoretik ocitno!ampak, sem se pa dodobra nasmejala sama sebi... mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 preživela lep dan v naravi, našla nekaj jurčkov, potem pa doživela mrzel tuš... no ja vsaj vem kam spadam :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 Malo si krajšam čas in sedim za računalnikom. Drugače pa se v redu počutim. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 ugotavljam, da ne znam:odpet plafonerko (sem jo zato razbila in zdaj nikjer ne najdem takih luci..),zamenjati vticnice, nimam fazenbriferja, nimam sploh nobene pametne masine doma, skratka, cista paranoja, ce se kej pokvari...pol sem hotla sliko obesit na steno, in probam to narest s pepelnikom, k ni moj, ker ne kadim,ampak je edina trda stvar v stanovanju!,pa ugotovim, da je stena betonska, in zdaj mam sred stene luknjo... prakso samostojno zivece zenske rabim! sem cisti teoretik ocitno!ampak, sem se pa dodobra nasmejala sama sebi... mia Probaj tole Za mojstre in ostale Upam da ti bo v pomoč... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 kako se počutim - tkole http://www.youtube.com/watch?v=2WiMjTgh-u4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Razdvojeno...bi? Ne bi? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 bi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 ha ha ha...angelčki pravijo drugače Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 bi!!!! >a si poslušala zgornjo pesem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 BO m sem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 zdej pa zgornjo pesem posluš pa uživi in se ne sekiraj če bo al pa ne bo...aja zgornjo pesem si poslušala a?še kaj od njih si zavrt, pa bo recimo tole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 zdej pa zgornjo pesem posluš pa uživi in se ne sekiraj če bo al pa ne bo...aja zgornjo pesem si poslušala a?še kaj od njih si zavrt, pa bo recimo tole se ne sekiram več.in nisem naredila NIČ.ju3 je nov prav en luškan dan.vas mam rada. LAHKO NOČ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 Lektoriranje in predvsem prebiranje tematike o stresu povečuje stres in slabo voljo. Grrrrr. Dost je blo za danes ej! :xx!: #$%&/()%$&/(&/()/(((/%&// x:o)x x:o)x Uuuu madona... sej ti bo lažje, ko dobiš mojo finančno diplomo Fajn sem! Pustila sem se razvajat in sem dobila mal nove garderobe Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.