Gazelca 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 Kot tornado Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 uf, nekam zmantrano :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 Utrujeno in premalo energije se pa popravlja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 Utrujeno in premalo energije se pa popravlja Pa saj je fino, da v vsaki stvari vidiš tudi kaj pozitivnega oz. si optimistična. Kul. Res ti privoščim, da te zadane energijska bombica Sama sem ravno iz sprehodka po gozdu, kjer sem prijetno poklepetala s prijateljico Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 AUDENTE en hug iz ljubljane! pa soncka za jutri! mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 No ja ... vsa zmatrana lih iz bazena ... pozdravčke Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 eh, ma neko zmantrano Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 Počutim se, da bi gore premikala. Dopoldan sem bila pri starših(sem iz sobote na nedeljo tam prespala-smo belili ), zjutraj sem poplela ves vrt, posadila 100 sadik štrucarja, potem pa šla za urco v gozd meditirat in hodit. Ej, tako dobro je delo, da bo držalo še cel teden. Mejte se fajn, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 A zdej si pa rdeča postala? Super, še bolje kot blond Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 A zdej si pa rdeča postala? Super, še bolje kot blond Ne, ne, sem še vedno blond, ker mi rdeča že malo preseda...Ta slikca je bila narejena Pri tlačanu ob celjskem gradu.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 AUDENTE en hug iz ljubljane! pa soncka za jutri! mia Hvala Mia Se počutim krasno...sva bila napotepu..čez Pavličevo sedlo na Roglo z motorjem zdaj mal meile prebrat pol pa delat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 Hvala Mia Se počutim krasno...sva bila napotepu..čez Pavličevo sedlo na Roglo z motorjem zdaj mal meile prebrat pol pa delat Hojla Audente, en lep pozdravček iz Ljubljane...Tudi jaz sem cool in se še zboljšuje... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 fajn čudno ... čudno fajn ... tako tako ... eh ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. september 2007 Avtor Prijavi Deli 2. september 2007 so lonely... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 jaz tut jaz tut!!!! pa mene tut objet, prosim!mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 evo ti en vlki objemček :vio: Lep začetek novega tedna! c. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. september 2007 Avtor Prijavi Deli 3. september 2007 hvala za hugije Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 prijetno presenečena. ker me je mama obdarila za RD s sladkarijami in celo denarjem. zdaj se pa počutim kot piece of shit, pa ne znam, zašto. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. september 2007 Avtor Prijavi Deli 3. september 2007 to pa ni dobr, da se tko počutš, to se lahk sam js tko počutm btw, vse najbolše * * * Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Palchica 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 žalostna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 Ej, boljše se še nisem Ju3 začnem z prakso v bolnici, ej clo na urologijo so me dali - kirurški oddelek hehehe, očitno me ma prfoksa rada Držte pesti zame, obljubim da bojo moji bodoči "pacienti" deležni prvovrstne nege Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 žalostna. jest tud.. rada bi vidla mojga rakca.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 Eh.Why do I even bother? :xx!: :xx!: :xx!: I stay up till four in the mornin and the tears are pouringAnd I want make it worth the fight.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 razočarano nad življenjem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 takole: a je danes kaj boljše ? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.