Behemoth 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 No pol lahk mirno spim, bom šel pa pogledat kok lahk jaz dvignem, ker se ne spomnim, to je bilo leta 1997 ko sem nazadnje to počel Hvala behi, rešil si mojega mačka nečimrnosti Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 trenutno: zaskrbljeno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 zdaj pa že živčno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 navihano... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 I'm a mess.. življenje se mi je v torek obrnilo na glavo.. ker je moj bivši znorel in pristal v psihiatrični bolnici v lj.. in diagnoza: shizofrenija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 bolano. nalezla se od sineta prehlada (od 5 mesecnega otroka-ne morem verjet). vse boli...sitna...smilim se sama sebi. Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Mene pa za nekoga skrbi ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 mene tud.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 doorwoman.p, bodiva pozitivni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 I'm a mess.. življenje se mi je v torek obrnilo na glavo.. ker je moj bivši znorel in pristal v psihiatrični bolnici v lj.. in diagnoza: shizofrenija Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 doorwoman.p, bodiva pozitivni se trudim, ampak kar ne gre.. zadnje čase imam tak cmok v grlu.. in skos se neki cmeram.. - evo spet! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 ne.. sej bom preživela, ker sem močna punca.. tud teb NAJA želim vse dobro.. mislim, da se stvari počasi že uredijo.. samo kot praviš: misliti je potrebno pozitivno!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Seveda boš preživela, kar nas ne ubije, nas okrepi S cmeranjem pa ni nič narobe, ravno obratno. Meni je potem lažje, ko se zjočem. Pa še novo zalogo solz potrebujem Ti pošiljam en velik objemček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 za skrit se nekam, pod poušter al pa kr pod pojstlo.-> ko plešem šubidubi se mi zdi, da je moje življenje na zgubi al neki Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 trenutno zaspana, dež dela svojeob 18.00 pa na šiht..... ja, bom spila kafe, pa bo Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 kot da sem padla čisto iz drugega planeta Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 Seveda boš preživela, kar nas ne ubije, nas okrepi S cmeranjem pa ni nič narobe, ravno obratno. Meni je potem lažje, ko se zjočem. Pa še novo zalogo solz potrebujem Ti pošiljam en velik objemček hvala Naja!! tudi jaz tebi! danes sem že bolje, sem bila prejle 1/2 h na orbitraku.. sm se mal prešvicala.. stuširala.. in zdaj se res boljš počutm.. LEP DAN (kljub dežju) TUDI VAM!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 Zaskrbljeno Ampak obenem dobre volje, ker sem dobil seminarsko ocenjeno z 4 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 nič drugače kot ta ali oni hip ... nima veze ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 Vesela Odpadlo nekaj v petek, spremeba plana na pozitivno! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 premoceno, zasanjano.premoceno, jezno, neumno, pa spet zasanjano. mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 trudim se, da ne bi prav nagravzno krehala (prehlad) in gledam malega buckota, ki tako spokojno spi zraven mene. Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 Današnje ozračje je primerno mojemu počutju... fino fajn. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 dons me je zbudu sonček, kar mi je polepšalo dan.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 mene je zbudil brat, ko je šel v šolo. ko sem pogledala skozi okno, je vzhajajoči sonček tako svetil, da mi je posvetil skozi očesne votline.komaj čakam ... da pičim v štajersko prestolnico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.