Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

jajajajjajajja saj ti kar daj.

Ko boš ti v približno taki situaciji bom pa jaz tebe...haloooooooooooooooooo,, Gospodična sporočilo za vas:2src:

he he ...grem jaz zdale za Ptuj se ga mal nasekat :)

ju3 je nov dan. mogoče se baterija od mobija napolni do ju3 :farb: xsuperx

Deli na socialnih omrežjih

Imela sem umetniško zapravljalni dan x:px Dala okvirit pet slik, zelo dobro izgledajo :palec: potem pa sem v trgovini z dodatki za dom zagledala čudovito slikico iz enake dizajn skupine kot jo imava iz Pariza in ker ni bila za prodajo, ker je služila drugačnemu namenu, sem potegnila na plan okvir s sliko in enostavno rekla, da bosta čudoviti skupaj in sem jo dobila! :2src: Prvi mozaik v rdečkastem odtenku je že narejen, narediti moram še modro-sivega, rumenega in srebrnega.

Kako lepe bodo slikice skupaj! :vio: Modelir masa se hitro suši! :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

vse objemam, vse zelo rada,vsi ste ok, vsi smo eni osamljeni ljudje...

ampak lnf to tko lepo resuje... x:o)x

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

počutim se samo...pogrešam objem

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

hvala xrainbowx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Hm ... jst se zdele ne počutim lih najbolš to bo zato kr sm hikar jedla pa mam na sporedu ubijalski trening čez pol ure :xx!: :inocent: xcivx
OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

Danes se samo smilim sama sebi.. ampak resnica je ta, da sem v sebi tako zelo žalostna. Kar ne morem preko sebe.. kar naprej mislim na bivšega, zelo me skrbi za njega.. napaka je ta, da sem ga sprejela vase, ga vzljubila takšnega kot je, skoraj tako kot vzljubi mama nekega otroka (čeprav tega občutka ne poznam, ampak najbrž se tako reče) --zdaj vem, da je bilo to zato, ker sem ga čutila.. vedela sem da se trudi biti on (ostati realen), čutila sem vsako njegovo napredovanje in vsak padec.

pa zdaj premlevam kaj je bilo sploh res in kaj ne, kdaj je bil on in kdaj ne.. kaj je bila še laž, kaj je res čutil, predvsem pa kdaj je bil sploh on in ne podzavestno on.. kam bom s tem prišla? zakaj skušam vse stvari analizirat, zakaj rabim za vse neko razlago? kot da bi še upala, da se lahko pozdravi.. ampak shizofrenija ni ozdravljiva.. zakaj potem upam?

povejte mi.. kako greš mimo nečesa kar je bilo lepo, takrat si bil srečen.. in je kriva samo bolezen?

in ta občutek, da mu lahko pomagam, da mu edino jst lahko pomagam!! še to dolžnost čutim.. kot da nisem že dovolj njegovih izbruhov pretrpela.. ampak ne.. vedno se spominjaš lepih stvari.. TO JE NAPAKA!! zdaj pa se še čutim dolžno, da mu pomagam!! res sm zmešana.. sebe mučim, ko hodim k njemu.. in ga gledam, kako je še bolj odmaknjen in pasiven kot je bil.. in ves shujšan.. mislim, da ga ne bom mogla več gledat, če bo šlo na slabše..

ali je z tem kaj narobe? ali je z mano kaj narobe, ker vem, da mu lahko pomagam, pa mu pravzaprav ne morem, ker nimam dovolj moči?

in zakaj se mi zdi da me noben ne razume? vem, da so moji posti včasih mal zmešani.. ampak tukaj res ne vidim rešitve.. kako naj grem naprej, če vem, da je za vse kar mi je bilo čudno in kar me je pri njemu motilo.. za to kriva bolezen? in kateri tip se bo še tko trudu kot se je on?? trudu se je zame.. včasih tudi zase ..ampak predvsem zame.. da bi bil normalen.. in potem ga jst pustim zaradi stvari, ki so me pri njemu motile.. njemu se utrga.. zvem da ima tip shizofr.. in spoznam, da je to drugi del njega- tisti del, ki ga jst nisem razumela..

zakaj mi ni povedu? a bi blo kej drugač če bi mi? sigurno bi blo.. poiskala bi pomoč.. hodu bi vsaj k psihologu, če ne kaj druzga.. znala bi bolj z njim.. več bi se pogovarjala.. trudila bi se, da bi dal iz sebe sproti vse kar ga muči!! ..včasih sva se velik pogovarjala.. tko pa sem se sama umaknila.. potem še on.. samo čakal je, čakal da bo konec.. vedu je da sam ne bo zmogu.. ampak se je umaknu zarad mene..tko me je mel rad!!

grem.. ker me oči pečejo od solz.. pa računalnika, še neki sm mogla za službo delat in sm čist out. lp

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...